agnieszkakusi 21.06.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 i znowu się zaczyna, no;)Miłeczka, czy Twój dom jest na Pomorskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 21.06.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) i znowu się zaczyna, no;) Miłeczka, czy Twój dom jest na Pomorskiej? Oh dzięki Ci za zmianę tematu Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Miłeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.06.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Nie no najważniejsze że jesteś skromy hihi Z całych sił powstrzymuje sie by nie wdawać sie z Tobą w polemikę i wyliczanki na wykształcenie , znajomych z doktoratem i elektoratem . To takie kuszące .. Muszę jednak być konsekwentna - odpuszczam sobie . Uuuuuuuu, skoro tak odbierasz moja wypowiedz to przepraszam. Juz wiem, ze wiejskie szkoly, dzieciaki rolnikow itd zostaly jednak dobrze przez nas odebrane Ja Ci tylko dziewczyno tlumaczylem, ze nie jestem taki "madry", pisze tylko to co wyczytalem i uwazam za wiarygodne. Wymienilem rowniez czepialstwo jako swoja wade itd a Ty widze chcesz blysnac i poplynac dalej ... Zapytaj sie tylko ksiedza w jakich lawkach siadaja rolnicy a w jakich mieszczuchy co by przypadkiem Twoje dzieci za bardzo z pospolstwem sie nie zintegrowaly. No i koniecznie postaw wysoki plot wokol nowego domu ... Powodzenia Edytowane 22 Czerwca 2010 przez piotrulex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 22.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Piotruś, no daj już spokój dziewczynie. Chcesz kolejna wystraszyć? Z tego co pamiętam niektóre już od nas uciekły po dyskusjach z Tobą. :) Zmieniając temat - kiedy do nas przyjedziecie? Umawiamy się już chyba ponad rok. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 22.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Nie uciekne Madzia , ewentualnie na wakacje =) Nauczyłam się nie reagować na niektóre osoby i ich zaczepki . Bardzo słabe nawiasem mówiąc . Będę zaglądać bo jedna osoba nie przesądza o forum =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.06.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Piotruś, no daj już spokój dziewczynie. Chcesz kolejna wystraszyć? Z tego co pamiętam niektóre już od nas uciekły po dyskusjach z Tobą. :) Zmieniając temat - kiedy do nas przyjedziecie? Umawiamy się już chyba ponad rok. Pozdrawiam Magda To nie ja wystraszylem tylko "nowe" forum. Jakos tak dziwnie sie w tym poruszac. Wczesniej bardziej mi pasilo Ostatni weekend bawilismy sie na weselichu i poprawinach gdzie po imprezie na dachu samochodu musialem zabrac dla mlodej z 200 balonow - niezle wygladalismy Najblizszy jedziemy na Jana a w niedziele byc moze na kajaki na Zalew Koronowski - nigdy kurcze nie plywalem i juz sie konkretnie napalam wiec pewnie bedzie lipna pogoda Kolejny weekend smigamy do Warszawy Caly czas pamietam i nawet rozmawialismy z zona ostatnio o planowanym, naszym spotkaniu ale jakos tak schodzi ... Wode z rynien wpuscilem w beczki wkopane w ziemie - kapitalna sprawa jak na moj gust. Koncze malowan sztachety na plot od frontu - tak wiec czasu nie marnotrawie ale spotkanie jakos nam schodzi Jutro jestem w Ikei jakbys cos chciala. Jak co to prosze o sms z nazwa, numerem i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 22.06.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Chętnie skorzystam Tylko poproszę jeszcze raz nr telefonu na PW lub sygnał do mnie, bo mi znowu wcięło bazę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Chętnie skorzystam Tylko poproszę jeszcze raz nr telefonu na PW lub sygnał do mnie, bo mi znowu wcięło bazę. Z góry dziękuję. Doszedl sms? OK. Wobec tego jak co to zapraszam z zamowieniem jutro powiedzmy do 11.00 Edytowane 22 Czerwca 2010 przez piotrulex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 22.06.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Przyjaciele! Pomóżmy wspólnie Toruniowi! Do organizacji plaży REDDS'A brakuje już tylko 1 % proszę głosujcie i przekażcie tę wiadomość komu tylko możecie http://www.plazaradosci.pl/ Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 23.06.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Przyjaciele! Pomóżmy wspólnie Toruniowi! Do organizacji plaży REDDS'A brakuje już tylko 1 % proszę głosujcie i przekażcie tę wiadomość komu tylko możecie http://www.plazaradosci.pl/ Dziękuję Fajna inicjatywa ! Zarejestrowałam się , zagłosowałam i dodatkowo wysłałam linka do wszystkich znajomych i przyjaciół Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaToruńBrzozówka 25.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 witam Wszystkich z Torunia i okolic! jestem Tu nowa budujemy domek w Brzozówce,na granicy Lubicza Górnego,Czekamy na odbiór pozwolenia na budowę i niebawem ruszamy . Nasz projekt to TezeuszIII z Dobre domy http://www.dobredomy.pl/projekt/tezeuszIII + podwójny garaż. jutro jedziemy" zaklepać" sobie ekipę budowlaną, za postawienie tego domu -ok.200m2 w stanie surowym otwartym zycza sobie 45 tyś-oczywiście bez materiałów-jak sądzicie to optymalna cena,czy wysoka???? ta ekipa to panowie Urbańscy z Czernikowa,może ktoś ich zna? A może możecie polecić kogoś sprawdzonego-była bym BARDZO wdzięczna Zostało mi niewiele czasu,pomóżcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.06.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) witam Wszystkich ... czesc Ladny domek, troche skomplikowany (dach, okna, taras) wiec nienajtanszy ale nie o to chodzi 45 tysi to moim zdaniem niemalo jak za 2 poziomy ale nie wypowiem sie gdyz nie znam aktualnych cennikow. Masz jeszcze spory garaz wiec ta cena to moze i akurat. Jak ekipa sprawdzona itd to moze, moze ... MILEGO I SLONECZNEGO WEEKENDU WSZYSTKIM ZYCZE Edytowane 25 Czerwca 2010 przez piotrulex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.06.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 mam nadzieję, że słoneczny, bo jutro mężuś z córką mają urodzinki i grillujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaToruńBrzozówka 25.06.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o naszego Tezeusza to liczylismy się z większymi kosztami,ale nie chcemy przepłacić no i oczywiście zależy nam na dobrze wykonanej pracy przez ekipę budowlaną.Pierwszy fachowiec polecany przez wielu znajomych wycenił robocizne SSO- na 55 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.06.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 mam nadzieję, że słoneczny, bo jutro mężuś z córką mają urodzinki i grillujemy:) no my pewnie tez u "JANA" na grilla sie zalapiemy jak pogoda pozwoli 3majmy wiec kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o naszego Tezeusza to liczylismy się z większymi kosztami,ale nie chcemy przepłacić no i oczywiście zależy nam na dobrze wykonanej pracy przez ekipę budowlaną.Pierwszy fachowiec polecany przez wielu znajomych wycenił robocizne SSO- na 55 tyś Robocizna no i materialy nie beda najtansze. Dach to spora czesc wydatkow a u Was jest on stosunkowo skomplikowany (ilosc gasiorow itd ...) Domek ladny i godny pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 25.06.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witaj Gosia =) Mam znajomych w Brzozówce - ładna okolica =) Jeżeli chodzi o cenę to wydaje mi się jednak dużo .. Buduję dom parterowy wiec trudno mi się z Wami równać na koszty , ale nie sądzę by miały być aż dwa razy większe . Ważniejsza od ceny wydaje mi sie jednak solidność . Szczególnie ważna po ostatnich wydarzeniach w Kaszczorku gdzie ludziom zawaliła się ściana ! Warto poprosić by murarze pokazali wam domy które ostatnio stawiali , najprościej potem zapytać ich właścicieli o opinię Pozdrawiam serdecznie =) Miłeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hote 27.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 wiecie, gdzie można kupić relatywnie tanio ziemię pod trawniki (z oczyszczalni odpada) - potrzebuję z 40-60 ton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 28.06.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Cześć Gosiu;) miło jest spotkać tu kogoś z okolicy;) My budujemy w Lubiczu, tyle że Dolnym, jesteśmy na etapie deskowania dachu. Za fundamenty, ściany i dach (deskowanie i papa) płacimy niecałe 40 tys (to koszt robocizny), dom ok. 160 m2 powierzchnie uzytkowej, mysle, ze jeszcze trochę mozesz sie potargowac Przy okazji chciałabym bardzo gorąco podziekowac Madzialence, ze tak gościnnie przyjela nas w swoim domku;) Magda, Wasz ogród śni mi się po nocach, ja na taki nie mam szans ;( A skakankę to moj synek chyba specjalnie zostawil, zebysmy musieli kiedys jeszcze do Was przyjechac;) Jeszcze raz bardzo dziekujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaToruńBrzozówka 28.06.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Dziękuję wszystkim za odzew Porównując Twoje Basbur koszty,to w sumie wychodzimy na to samo,ponieważ dom trochę większy no i ten dach ...czterospadowy z 3 balkonami..... W końcu jest ładna pogoda!! w takie dni ,przede wszystkim pozazdrości się osobą mającym własny domek i wymarzoną działeczke... prace w ogródku,grille,odpoczynek na świeżym powietrzu...a ja to nawet balkonu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts