piotrulex 28.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Najlepszego przy pieknym, spokojnym, wakacyjnym poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 28.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Basiu, w imieniu ogrodu dziękuję za miłe słowa. Ja ciągle mam do niego jakieś zastrzeżenia, ale docieramy się. W sprawie skakanki zapraszam - juz wiecie jak do nas trafić. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.06.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Hote, mam namiar na dobrą ziemię. Samochód 10m3 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 28.06.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Basiu, w imieniu ogrodu dziękuję za miłe słowa. Ja ciągle mam do niego jakieś zastrzeżenia, ale docieramy się. W sprawie skakanki zapraszam - juz wiecie jak do nas trafić. Pozdrawiam Magda Hej!! Musze Magda ten Twój ogród w końcu zobaczyć....tak obchwalony!!!! Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 28.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Hej Miłeczka przeraziło mnie to co napisałaś o domu w Kaszczorku. Czy to był nowo budowany dom? Dlaczego się zawaliła? Ekipa źle wykonała coś? Pozdrawiam!! Witaj Gosia =) Mam znajomych w Brzozówce - ładna okolica =) Jeżeli chodzi o cenę to wydaje mi się jednak dużo .. Buduję dom parterowy wiec trudno mi się z Wami równać na koszty , ale nie sądzę by miały być aż dwa razy większe . Ważniejsza od ceny wydaje mi sie jednak solidność . Szczególnie ważna po ostatnich wydarzeniach w Kaszczorku gdzie ludziom zawaliła się ściana ! Warto poprosić by murarze pokazali wam domy które ostatnio stawiali , najprościej potem zapytać ich właścicieli o opinię Pozdrawiam serdecznie =) Miłeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 28.06.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Hej Miłeczka przeraziło mnie to co napisałaś o domu w Kaszczorku. Czy to był nowo budowany dom? Dlaczego się zawaliła? Ekipa źle wykonała coś? Pozdrawiam!! To były prace remontowe . Ponieważ mam rodzinę pare domów dalej to widziałam na własne oczy ogrom katastrofy .. Na szczęście nikomu nic się nie stało.. Naprawdę dużo ludzi rzuciło się do pomocy - aż serce rośnie gdy się słyszy =) Poniżej link ze szczegółami i zdjęciem . Jest tez nr konta na który można wpłacać pieniążki dla tych ludzi by mogli odbudować swoje życie http://www.kaszczorek.com/index.php?option=com_content&view=article&id=135:zawalony-dom&catid=25:wydarzenia&Itemid=71 Pozdrawiam cieplutko =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 To były prace remontowe . Ponieważ mam rodzinę pare domów dalej to widziałam na własne oczy ogrom katastrofy .. Na szczęście nikomu nic się nie stało.. Naprawdę dużo ludzi rzuciło się do pomocy - aż serce rośnie gdy się słyszy =) Poniżej link ze szczegółami i zdjęciem . Jest tez nr konta na który można wpłacać pieniążki dla tych ludzi by mogli odbudować swoje życie http://www.kaszczorek.com/index.php?option=com_content&view=article&id=135:zawalony-dom&catid=25:wydarzenia&Itemid=71 Pozdrawiam cieplutko =) Stara chalupa pewnie w lawach nie majaca ani kawalka stalowego preta. Dom byl ubezpieczony, firma popelnila bledy - sprawa w Sadzie wygrana na 100% wiec za bardzo nie ma sie czym martwic. Pozostaje jedynie wielki klopot mieszkania do czasu wyjasnienia sprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Awacom 29.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam! Właśnie startuję z budową. Szukam osób w okolicach Torunia budujacych ( lub już mieszkajacych) Dom w Borowikach. Proszę o kontakt. Pozdrowienia dla wszystkich w grupie Toruńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam! Właśnie startuję z budową. Szukam osób w okolicach Torunia budujacych ( lub już mieszkajacych) Dom w Borowikach. Proszę o kontakt. Pozdrowienia dla wszystkich w grupie Toruńskiej Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.06.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ... Pozdrawiam Magda Jutro postaram sie do Ikei zajechac. Wczesniej zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 29.06.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam! Właśnie startuję z budową. Szukam osób w okolicach Torunia budujacych ( lub już mieszkajacych) Dom w Borowikach. Proszę o kontakt. Pozdrowienia dla wszystkich w grupie Toruńskiej Witam, a tak bliżej, w której części powiatu toruńskiego budujesz? Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.06.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej!! Musze Magda ten Twój ogród w końcu zobaczyć....tak obchwalony!!!! Pozdrowionka!!! Zapraszam, zapraszam. Chociaż już się boję. Dla mnie pozostawia on jeszcze wiele do życzenia, ale przynajmniej całokształt się wyklarował i wiem jak ma docelowo wyglądać. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.06.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kochana, co Ty robiłaś dziś w pracy, co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Zapraszam, zapraszam. Chociaż już się boję. Dla mnie pozostawia on jeszcze wiele do życzenia, ale przynajmniej całokształt się wyklarował i wiem jak ma docelowo wyglądać. Magda Jak ja bylem kiedys to chyba ciemno bylo bo nic specjalnego nie widzialem Towar zakupiony, zgadamy sie jakos po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 01.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kochana, co Ty robiłaś dziś w pracy, co?! Niektórzy mają internet w domu. Skoro nie mogę mówić, to sobie przynajmniej poczytam i popiszę. Jak Misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.07.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam po pieknym weekendzie na poczatku rownie pieknego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 05.07.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam, pytanie jak w temacie: Gdzie kupujecie drzewka i krzewy ozdobne do ogrodu w Toruniu lub okolicach? W Obim wydają mi się stanowczo zbyt drogie ... . Pozdrawiam i czekam na sugestie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Njord 05.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 pozdrowienia dla wszystkich z okolic Torunia jest tu ktoś może z Gostkowa, Turzna lub okolic? planujemy się tam z żoną przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2010 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Betusia, ja kupuję w Grębocinie w Stihlu, w szkółce ogrodniczej (za Sthilem), w Szychowie (pod Kowalewem) i między Grębocinem, a Lubiczem przy nowo budowanej autostradzie. W Obi są drogie i często się nie przyjmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.07.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ale mnie tu długo nie było, teraz nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts