madzialenka 28.07.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dodaj jeszcze, że od 8 rano proponowała podrzucenie turystycznej butli z gazem, bo było jej żal dziewczynek. WRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.07.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 no właśnie, no:)Własnie zauważyłam, że w poprzednim poście napisałam koleżankę z małej literki...to tak z wrażenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wangosia 28.07.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, czy ktoś może polecić dobrą firmę projektującą i wykonującą kuchnie , z Torunia i okolic?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dodaj jeszcze, że od 8 rano proponowała podrzucenie turystycznej butli z gazem, bo było jej żal dziewczynek. WRRRR Teraz widac z kogo turysta U nas oczywiscie rowniez w "kaciku turystycznym" lezy 2-3kg butla z gazem + 2-palnikowa nakrecana kuchenka z nozkami ) A propos. Kiedys napelnialem w GAZOWNI na Lubickiej ale teraz chyba juz tam ich nie ma. Gdzie moge dobic do pelna gaz do turystycznej butli? Byc moze za nieca 2 tygodnie opuszczamy nasz deszczowy kraj wiec pelna butla wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Milego weekendu zycze. Jak ktos ma ochote niech 3ma kciuki za pogode. Ja za kilkanascie minut wyruszam na pierwsza w zyciu wyprawe kajakowa gdzies w Bory Tucholskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaTom 31.07.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 (edytowane) Witamy wszystkich.Jesteśmy tu po raz pierwszy i szczerze gratulujemy tego forum, tak rozbudowanego, gdzie praktycznie jest całe codzienne życie, bo nie tylko budowa, ale i mozna się dowiedzieć o pogodzie, wakacjach, wydarzeniach...Rozpoczęliśmy własnie budowę naszego wymarzonego domku poza miastem i na pewno bedziemy się do Was zwracać nie jeden raz z prośbą o poradę, czy namiary. I tak wlasnie na początek, ponieważ budujemy nad Doliną Drwęcy, potrzebujemy dużo ziemi do obsypania fundamentów, czy ktoś może wie, kto chce oddać ziemię, lub sprzedać w atrakcyjnej cenie?Pozdrawiamy. Edytowane 31 Lipca 2010 przez Daga&Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 01.08.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) sorki ze tak późno ale byłem zajęty i jestem za granicaco do ekipy to wstyd się przyznać ale pochodzę z Czernikowa a ich nie znam,ale jeśli chcesz to mogę się coś o nich dowiedzieć moja ekipa za postawienie domu skasowała 20 tys (tylko mury)ale fundamenty sam pomurowałem był inny pan który ocenił robociznę za fundamenty na 12 tys czyli wychodzi 32 tys ale jak pytaliśmy to śr. za cały dom ok35 chcieli Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez kasia_i_wiesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 01.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 jak wrócę to wylewam posadzki może ktoś podrzuci swoje spostrzeżenia i uwagi na co mam zwrócić uwagę hydraulik mówił ze wystarczy zwykła folia i styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 01.08.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 tynki cementowo-wapienne już zrobione firma z Rypina mogę polecić sporo robili w Osieku i okolicachokna firma Profix maja biuro w Lubiczu górnym przy skrzyżowaniu nie polecampanowie z ekipy zaczynając prace stwierdzili ze nie skończą dziś ale tak się uwijali ze zrobili wszystko 1 dnia moze dlatego tak im wyszło gdybym nie sprawdził na koniec to byłyby wmontowane krzywo, nie wiem jak oni patrzyli na poziomice i jedno okno krótsze o 10 cm a na pomiarach był sam szef gdyby nie fakt ze za tydz. tynkarze wchodzili to bym je oddał a w tym momencie byłem zajęty ustaleniami z elektrykiem gdzie co ma byc za ta sama cenę dostaniecie w Darro tylko ze dużo droższe były drzwi na taras(przesuwne) i kupowaliśmy razem ze znajomym licząc na lepszy upust on tez mówił ze musiał ich pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 01.08.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 zapomiałem dodac ze czekamy 1.5 miesiaca za roleta bo okazało sie ze producent zrobił za krótka, podobno już jest tylko ze panowie nie mogą dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 01.08.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Piotrulexw która strone sie wybierasz jezeli nie znajdziesz nic w toruniu to miedzy swiebodzinem a swieckiem sa takie miejsca kiedys napełniali panowie w czernikowie na stacji LPG tylko sie wycofali z tego ALE JEST KOLES co przelewa z duzej do małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 01.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam ponownie - powracam z dobrą dla siebie nowiną- kupiłem projekt i jestem na etapie adaptacji - finalnie to projekt LENO http://www.archigraph.pl/?co=projekt&n=488.Na późną jesień powinienem poradzić sobie ze stanem 0 dlatego proszę was o namiary na tanich acz rzetelnych wykonawców, jeśli sie sprawdzą od wiosny mury i dach. Będę wdzięczny też za informację z namiarami na Pana od studni wierconej- wiem że standardowo robi to za ok 1tys zł ale nie mam namiarów....Poza tym może ktoś z was wie o odsprzedaży jakiegoś kontenerka na graty?Zgóry dzięki i pozdrowienia dla forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 02.08.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Daga&Tom, nie wiem niestety skad brac ziemie, ale chcialam Was przywitac;) A gdzie dokladniej sie budujecie? Moze w Młyńcu? Mialam tam piekna dzialke kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Piotrulex w która strone sie wybierasz jezeli nie znajdziesz nic w toruniu to miedzy swiebodzinem a swieckiem sa takie miejsca kiedys napełniali panowie w czernikowie na stacji LPG tylko sie wycofali z tego ALE JEST KOLES co przelewa z duzej do małej Podobno w Geofizyce napelniaja. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Pochwale sie, ze pierwszy raz w zyciu bylismy na "splywie" kajakowym gdzis tam za Tuchola i powiem Wam szczerze, ze bardzo mi sie spodobalo . Prawie 3 dni bez zasiegu gsm, i odglosow zycia codziennego ... POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaTom 02.08.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Witaj "basbur". Nasza działeczka jest w Nowej Wsi koło Lubicza, widok z działki jak i spokój jaki nas otacza - super,ale wiadomo, jak w życiu, nie ma nic za darmo i trzeba dolinkę zgrać z fundamentami. Dziękjemy za powitanie i nadal ponawiam prośbę o ziemię. Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Daga&Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 03.08.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Daga, witaj w gminie, my budujemy w Lubiczu , dzialki w Nowej Wsi ogladalismy, pieknie tam, cicho, spokojnie... Jesli tylko dowiem sie czegos o ziemi to dam znac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misieq 03.08.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. To jest mój pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni post. Za jakiś czas, bliżej jeszcze nie określony, planujemy z małżonką budowę małego domku pod Toruniem . Z uwagi na bliskość do centrum prawdopodobnie będzie to Mała Nieszawka. Czy zna ktoś może jakąś ciekawą działkę w cichej okolicy (po lewej stronie patrząc od Torunia) lub też jakiś starszy domek do remontu. Pozdrawiam misieq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.08.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Daga (sąsiadko:)), w Nowej Wsi po prawej stronie jadąc w stronę Złotorii mieszka koparkowy. On kiedyś zbierał starą ziemię i sprzedawał za bezcen. Z przodu jest stary domek z czerwonej cegły, a z tyłu jego nowy dom. Chyba z zielonym gontem, ale tego nie jestem pewna. Gdybyś nie mogła znaleźć to daj znać to spróbuję odnaleźć jego numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 03.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, jestem tu po raz pierwszy z nadzieją, ze polecicie nam produkty lub wykonawców. Budujemy się w okolicach Szembekowa. Jesteśmy na etapie kładzenia dachówki i montowania okien. Stąd moje pierwsze pytanie-jakiej firmy i gdzie kupić dobre okna w okolicy i czy znacie jakąś ekipę do ocieplenia budynku i stropu? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts