nastka79 04.08.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Ja chyba mam numer do tego koparkowego: 608 043 929. My braliśmy od niego ziemię na podniesienie terenu, ale ta ziemia nie nadaje się pod rośliny. Ostatnią warstwę dawaliśmy lepszej (i oczywiście droższej) ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Zurii, namiary wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.08.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dzień dobry:) Chociaz nie wiem czy dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.08.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Moj dobry z zalozenia. Co nie teges, ze taka nie w sosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaTom 04.08.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzieki za wskazanie namiarów, tak się składa, że ten koparkowy (p. Rogowski) to praktycznie mój przyszły sąsiad (dwie dzałki obok wlaśnie stawiamy nasz domek). Faktycznie udało się kilka wywrotek zakupić od niego w dobrej cenie, ale tak jak pisała "nastka79" ta ostatnia warstwa pod rośliny musi być przykryta droższą (znaczy lepszą) ziemią.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 04.08.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A może znacie i wiecie kto robi stolarkę okienną na profilach veka w Toruniu czy okolicy? Możecie kogoś polecić?Agnieszka-dzięki bardzo za news-a na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 04.08.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Slyszeliście może o firmie Baiński z ul. Mazowieckiej w Toruniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Piotr, firma się rozpada i za chwilę wyląduję na kuroniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_A 04.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich!Gdzie ludziska kupiliście szambo? Może ktoś poleci solidną firmę. Słyszałam, ze dużo ludzi zamawia zbiorniki z okolic Radomia. A wy skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 05.08.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 zurii, oknoplast krakow (na Sienkiewicza) i Liebner (na Curie-Skłodowskiej) mają okna naprofilach veka. Byc moze są jeszcze inne firmy, ale ja bylam akurat w tych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Piotr, firma się rozpada i za chwilę wyląduję na kuroniu:( No co ty Agnieszka, dasz radę, na pewno znajdziesz coś fajniejszego, jeżeli zajdzie taka konieczność oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.08.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 no przy 9-miesięcznym brzdącu? Pójście do żłobka równe jest chorobom, a to opieką gdzie firmy nie bardzo na to patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 05.08.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 basbur-dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.08.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no przy 9-miesięcznym brzdącu? Pójście do żłobka równe jest chorobom, a to opieką gdzie firmy nie bardzo na to patrzą Na razie jesteś na chorobowym tak? To chyba nic Ci nie grozi... A ja popytam u znajomych czy czegoś nie słyszeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.08.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Piotr, firma się rozpada i za chwilę wyląduję na kuroniu:( No to faktycznie lipa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.08.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no przy 9-miesięcznym brzdącu? Pójście do żłobka równe jest chorobom, a to opieką gdzie firmy nie bardzo na to patrzą Nasza szla do zlobka jak miala nieco wiecej ale to byla jedna z naszych lepszych decyzji. Dodam, ze moglismy ja spokojnie zostawiac z babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 06.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam ponownie - powracam z dobrą dla siebie nowiną- kupiłem projekt i jestem na etapie adaptacji - finalnie to projekt LENO http://www.archigraph.pl/?co=projekt&n=488. Bardzo podoba mi się ten projekt i mam nadzieje, że niebawem założysz dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misieq 06.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Z uwagi na brak innej możliwości posłaliśmy naszą małą do żłobka w wieku 4 m-cy. Mała ma teraz ponad 2,5 roku i zgodnie stwierdziliśmy że to była najlepsza decyzja jaką podjedliśmy w życiu. Bardzo szybko się rozwija czasem aż za bardzo . Mam porównanie z rówieśnikami "nie żłobkowymi", które niejednokrotnie nie potrafią się wysłowić, a robienie w pampersa nawet nie wspomnę. Co do chorób. Przez ten cały, nie licząc ząbkowania tj rozwolnienia czy temperatury, 2 x zapalenie oskrzeli., kilka niegroźnych katarów. Tak więc polecam Słyszeliście coś może na temat wolnej działki. Nie jesteśmy pośrednikami nieruchomości i nie chcemy też kupować działki przez pośredników. PS Żadna babcia, dziadek czy nawet rodzic nie da dziecku tyle frajdy i zabawy co kontakt z rówieśnikami. Dodatkowo dziecko otrzymuje regularne zdrowe posiłki dostosowanie do swojego wieku Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez misieq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.08.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 ... Żadna babcia, dziadek czy nawet rodzic nie da dziecku tyle frajdy i zabawy co kontakt z rówieśnikami ... wlasnie dlatego poslalismy mloda do zlobka W tej chwili nie ma klopotow np. z nawiazywaniem nowych znajomosci, dzieleniem sie zabawkami, roznorodnym jedzeniem itd W szoku bylem jak podczas zeszlorocznych wakacji bawila sie przez dobry tydzien z 3-ka rowiesnikow z Niemiec ktorzy dogadywali sie rewelacyjnie. Dzieciaczki mialy wtedy 3 latka, dykcja taka sobie wiec ja niewiele rozumialem ale dzieci bawily sie kapitalnie i naprawde rozumialy Jak pogoda po polowy przyszlego tygodnia sie nie poprawi to niestety bede musial opuscic forum na dobre 2 tygodnie dajac dziecku szanse na kolejna dawke bawienia sie w miedzynarodowym towarzystwie Zawsze bylem fanem "Winetu" i znalazlem miejsce gdzie ten film krecili. Jak bedzie czas i ochota na telepanie sie spory kawalek autem to wstawie kilka zdjec na poczatku wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts