agnieszkakusi 06.08.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 moi drodzy ja nie martwię się żłobkiem jako tako. Starsza wylądowała w żłobku mając 1,5 roku i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedynie choróbska, ale to normalne:) Chciałam po prostu jeszcze do wiosny przetrzymać ją w domu, żeby w miarę możliwości uchronić przed tym najgorszym okresem chorób. Chociaż pewnie i tak się nie da. Generalnie jestem przeciwna wychowywaniu dzieci przez babcie i jak najbardziej polecam wszystkim żłobek. Jeśli oczywiście nie ma sie problemu z przyjęciem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 06.08.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, jeśli aktualne to napisałam na priv informację o chęci oddania ziemi z wykopanego stawu, myślę, że nadaje się na zasypanie fundamentów, my tym piaskiem zasypaliśmy, jeśli już udało CI się zdobyć, to chętnie oddam innej zainteresowanej osobie . Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Betusia35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wangosia 08.08.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam,Zacznę jeszcze raz...Pozdrawiam wszystkich budujących i mieszkających z Torunia i okolic.Pragnę dołączyć do Grona.I jeszcze raz uprzejmie pytam " czy szczęśliwi posiadacze kuchni , mogliby podzielić się swoją wiedzą na temat okolicznych firm projektujących kuchnie?"Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.08.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 my zamawialiśmy w Indeco (teraz decor design czy jakoś tak)w Galerii AMC na piętrze. Kuchnia trzy lata sprawuje się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wangosia 08.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Dzięki za namiary. Popatrzę co oferują i jak cały proces przebiega. Jestem zielona w temacie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam serdecznie przy pieknym poniedzialku. jeszcze z 2 dni do fabryki i urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 10.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam wszystkich z okolic Torunia! My będziemy budowac 50 km od Torunia dom ALABASTER 2G Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.08.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witamy:) A tak przy okazji, mam od taty informację, że ma dobrego hydraulika. Jeśli ktoś będzie potrzebował namiary to służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 10.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie,możecie powiedzieć gdzie dostaniemy płytki do naszego domu w dobrej cenie interesuje nas miedzy innymi PARADYŻ ,nie mam zbyt wiele czasu żeby jeździć i szukać po całym Toruniu Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.08.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 witam. Jeszcze tylko dzis z netem i pozniej znikam Wam na 2 tygodnie Robie sobie na maksa offline od netu czy telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.08.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Misieq, dopiero teraz doczytałam;) W jakich rejonach szukacie działki?Zurii, przez pana "okiennego" zostaliście określeni jako fantastyczni młodzi ludzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misieq 11.08.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 agnieszkakusi szukamy, oczywiście taniej , działki do 10 km od Centrum. Chyba najbardziej nas ciągnie w stronę Małej Nieszawki. Taka ok 1 tys metrow. Nie zależy nam na czasie. Fajnie by było coś kupić przed końcem roku. A na wiosnę robić . I takie pytanie. Lepiej kupić na zimę czy wiosną. Czy ceny zimą nie spadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.08.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 zimą nie spadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misieq 11.08.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Szkoda, a powinny Mała Nieszawka nie jest obowiązokowa może być inna miła mała wioseczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.08.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Misieq, wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 13.08.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam. Mam na sprzedaż energetyczną skrzynkę budowlaną używaną, z bebechami w środku + 10m kabla.Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priv, ewentualnie prośba o popytanie wśród znajomych.Odbiór w Toruniu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 14.08.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, właśnie skończono u mnie wykonanie dachu i została mi jedna nowa ława kominiarska czarna z mocowaniami na zbyciu 0,80 m, okazała się niepotrzebna, jakby ktoś potrzebował to chętnie sprzedam za 100 zł, ja płaciłam 120 zł (w tym VAT 7%). Pozdrawiam! Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Betusia35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.08.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Betusia, usuń numer telefonu. Jak ktoś będzie chciał skontaktuje się na priv. Różni ludzie mogą tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 18.08.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Slyszeliście może o firmie Baiński z ul. Mazowieckiej w Toruniu? Też jestem ciekawa opinii na temat tej firmy ... Mam ofertę okien i nie wiem na ile jest to sprawdzona firma. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Natalia ostatnio pisałaś, że dawno Ciebie nie było. To co ja mam napisać Chyba wieki Was nie odwiedzałam. Witajcie po długim niesłyszeniu Sezon grzewczy "zaraz" się zacznie, więc przychodzę z zapytaniem. Ktoś już może orientował się jak w tym roku ceny ekogroszku? My w zeszłym roku kupiliśmy od Rakoczego i za tą cenę okazał się porażką. W tym roku nie chcemy już popełnić tego samego błędu. Skąd bierzecie ekogroszek i za ile? Aga jak tam Młoda się chowa? Musimy się spotkać z naszymi Bąblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts