Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

moi drodzy ja nie martwię się żłobkiem jako tako. Starsza wylądowała w żłobku mając 1,5 roku i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedynie choróbska, ale to normalne:) Chciałam po prostu jeszcze do wiosny przetrzymać ją w domu, żeby w miarę możliwości uchronić przed tym najgorszym okresem chorób. Chociaż pewnie i tak się nie da. Generalnie jestem przeciwna wychowywaniu dzieci przez babcie i jak najbardziej polecam wszystkim żłobek. Jeśli oczywiście nie ma sie problemu z przyjęciem:)

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Witam, jeśli aktualne to napisałam na priv informację o chęci oddania ziemi z wykopanego stawu, myślę, że nadaje się na zasypanie fundamentów, my tym piaskiem zasypaliśmy, jeśli już udało CI się zdobyć, to chętnie oddam innej zainteresowanej osobie :). Edytowane przez Betusia35

Witam,Zacznę jeszcze raz...

Pozdrawiam wszystkich budujących i mieszkających z Torunia i okolic.

Pragnę dołączyć do Grona.

I jeszcze raz uprzejmie pytam " czy szczęśliwi posiadacze kuchni , mogliby podzielić się swoją wiedzą na temat okolicznych firm projektujących kuchnie?"

Będę wdzięczna za wszelką pomoc.

agnieszkakusi szukamy, oczywiście taniej ;), działki do 10 km od Centrum. Chyba najbardziej nas ciągnie w stronę Małej Nieszawki. Taka ok 1 tys metrow. Nie zależy nam na czasie. Fajnie by było coś kupić przed końcem roku. A na wiosnę robić . I takie pytanie. Lepiej kupić na zimę czy wiosną. Czy ceny zimą nie spadają?

Witam, właśnie skończono u mnie wykonanie dachu i została mi jedna nowa ława kominiarska czarna z mocowaniami na zbyciu 0,80 m, okazała się niepotrzebna, jakby ktoś potrzebował to chętnie sprzedam za 100 zł, ja płaciłam 120 zł (w tym VAT 7%).

Pozdrawiam!

Edytowane przez Betusia35

Natalia ostatnio pisałaś, że dawno Ciebie nie było. To co ja mam napisać :D Chyba wieki Was nie odwiedzałam. Witajcie po długim niesłyszeniu :)

Sezon grzewczy "zaraz" się zacznie, więc przychodzę z zapytaniem. Ktoś już może orientował się jak w tym roku ceny ekogroszku? My w zeszłym roku kupiliśmy od Rakoczego i za tą cenę okazał się porażką. W tym roku nie chcemy już popełnić tego samego błędu. Skąd bierzecie ekogroszek i za ile?

Aga jak tam Młoda się chowa? Musimy się spotkać z naszymi Bąblami :)