madzialenka 19.08.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ola, nareszcie. Nie dalej jak przedwczoraj Aga była u mnie i rozmawiałyśmy o Tobie. Nie masz ochoty wpaść z maluchami? Tego najmniejszego widziałam dawno temu i do tego jeszcze jako brzuszek. A teraz prośba do wszystkich - możecie polecić kogoś do podbitki? Najchętniej takiej z OSB zaciąganej tynkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.08.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ola, Młoda ok. A jak Twój?Magda, jednak zapadła decyzja o podbitce?Betusia, wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.08.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Madzia, ja któregoś pięknego dnia próbowałam się do Ciebie dodzwonić, ale nie odbieralaś A może jutro do południa będziecie Ty i Aga miały czas? Byśmy się spotkały. A w ogóle ten wygląd foruma jakoś nie przypadł mi jeszcze do gustu. Cos nie mogę się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 19.08.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kochani,Moja dwuletnia kotka wyszła z domu w Silnie w nocy 31 lipca 2010 r. (dom na osiedlu bliźniaków z Betpolu).Szukam ją już od 19 dni bez rezultatu.Kotka ma 2 lata, jest szaro-bura, ma czarną końcówkę ogona i białą kropkę na uchu (wygląda jak znamię lub strupek). Budowa ciała- drobna.Rasa - polska, dachowa.Kotka jest sterylizowana.Rozwiesiła ogłoszenia papierowe na drzewach i słupach, zawiadomiłam najbliższych sąsiadów, powrzucałam ulotki do skrzynek okolicznych domów. Codziennie nawoluję, kiciam, indaguję przechodniów. Słyszałam o kotach, które znajdowano wiele kilometrów od domu, więc teraz może być w Grabowcu, Złotorii, Osieku, Dzikowie.....Bardzo się martwię, ponieważ kotka nigdy nie żyła na wolności.Jeśli ktokolwiek słyszał o błąkającej się szarej kocurce lub o kimś kto w ciągu ostatnich 19 dni przygarnął taką kotkę to bardzo proszę o informacje na priv lub telefonicznie: 604-527-137. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.08.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Madzia, ja któregoś pięknego dnia próbowałam się do Ciebie dodzwonić, ale nie odbieralaś A może jutro do południa będziecie Ty i Aga miały czas? Byśmy się spotkały. A w ogóle ten wygląd foruma jakoś nie przypadł mi jeszcze do gustu. Cos nie mogę się połapać Ola, ja przed południem odpadam. Niestety skończył mi się urlop i siedzę w robocie. Więc albo weekend, albo po 17. A że nie odbierałam, przepraszam. Obiecuję się poprawić, jak zadzwonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.08.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Magda, jednak zapadła decyzja o podbitce? Znalazł się sponsor imprezy, więc wróciliśmy do tematu. I do tego jeszcze poprawki, gruntowanie z kolorem i parapety. Pomęczę więc pewnie trochę Twojego Tatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.08.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ależ nie ma problemu, da się pomęczyć Tylko nie wiem jak z terminem, bo kończą żłobek i mają trochę przerwy, a potem wchodzą na jakieś klatki. Jakie parapety chcecie założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 21.08.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 witam ! macie jakies doswiadczenia z oknami altom z torunia. szukam czegos na profilu aluplastu - carpenter bydgoszcz odpadl po przeczytaniu opinii na forum...widzialem 1dna opinie na tym forum ale dotyczyla produkcji altomu sprzed kilku lat, moglo sie sporo pozmieniac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.08.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Tświrek, poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_A 23.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam! Na początku sierpnia pytałam szanownych kolegów z forum czy mogą cos powiedziec na temat szamba betonowego. Nie otrzymałam odpowiedzi. Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 24.08.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam,dawno mnie nie było, ale wciąż jestem na czasie z czytaniem oczywiście,szukam namiarów na kominiarza - odbiórpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.08.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Monika, moi rodzice mieli szambo betonowe, ale z niego zrezygnowali za rzecz oczyszczalni ścieków (dostali dofinansowanie z gminy). Z tego co wiem nie mieli jakiś problemów tylko wkurzało ich ciągłe wywożenie. Szambo było zalewane z gruszki na placu budowy.Na kominiarza nie mama namiarów, ale dziś dostałam cynk o dobrym dekarzu. W razie potrzeby służę namiarem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 24.08.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam wszystkich po wakacyjnej przerwie =) Mam pytanie odnośnie palenia ognisk na działkach . Ostatnio gdzieś usłyszałam że trzeba mieć pozwolenie na każde ognisko (?! ). Brzmi to trochę absurdalnie więc postanowiłam sprawdzić =) Mozna dostać mandat za kiełbaski z ogniska na własnej działce ? Ktoś sie może orientuje jak to jest w praktyce ? Uwielbiam ogniska ale jeżeli miałabym za każdym razem dzwonić do straży to chyba zamienię ognisko na murowanego grilla .. =l Pozdrawiam cieplutko =)Miłeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 24.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam- a ja z chęcią skorzystam z namiaru na dekarza:) Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazz 25.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam, Szukam wykonawcy scianek dzialowych z karton gipsu oraz wykonawce balustrad z Torunia czy okolic a moze macie biala liste wyonawcow? z torunia? dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.08.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Pazurra, poszło na priv:)Tazz, popytam, ale tak na szybko nikogo nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_A 25.08.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Monika, moi rodzice mieli szambo betonowe, ale z niego zrezygnowali za rzecz oczyszczalni ścieków (dostali dofinansowanie z gminy). Z tego co wiem nie mieli jakiś problemów tylko wkurzało ich ciągłe wywożenie. Szambo było zalewane z gruszki na placu budowy. Na kominiarza nie mama namiarów, ale dziś dostałam cynk o dobrym dekarzu. W razie potrzeby służę namiarem:) Dzięki bardzo ja oczyszczalni nie mogę miec, bo działka jest za blisko jeziora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 26.08.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Będę bardzo wdzięczna za namiar na dobrą ekipę do tynków wewnętrznych (cementowo - wapienne mnie interesują). Pozdrawiam w ten paskudnie zimny dzien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.08.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Basbur, przyjmij zaproszenie na priv to prześlę namiar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 26.08.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Agnieszka, przyjęłam (nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje) i czekam na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts