szybak 27.08.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czy ktos zna moze Bonart1 i wie jak sie znim mozna skontaktowac ? odp. poprosze na priv. pozdrawiam. ps. a moze ktos tutaj poza nimj buduje C126 badz tez ma wybudowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaTom 27.08.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 WitamMam pytanie, czy ma ktoś wiedzę na temat kotłów pulsacyjnych - jak to się sprawuje w rzeczywistości, gdzie w Toruniu mozna kożystnie kupić i zamontować taki piec i czy w ogole warto w to inwestować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 28.08.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 WITAM WSZYSTKICH. Poszukuje ekipy do położenia podbitki plastikowej w obrebie Torunia. Czy ma ktoś moze namiary na dobrych i szybkich fachowców? Ponado jakie są aktualnie ceny za tego typu usługe? Za odpowiedzi z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.08.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Dzien dobry. Witam w ten piekny, poniedzialkowy, pourlopowy poranek. Ktos mi stresci te 18 dni mojej nieobecnosci czy mam przegladac? Wow. Malo pisaliscie to i szybko poszlo. W kwestii ekogroszku. My chyba w tym tygodniu kupimy z 3 tonki luzem za 650 zeta/tona. Gdzies w Aleksandrowie kolega znalazl. Transport w cenie. Podobno OK Okna Altom. Maja moi rodzice juz dobre 10 lat i sa w idelanym stanie. Lepiej wygladaja niz nasze po 2 latach nasz oknowid. O wiele lepsza jakosc plastiku, wykonania, sa idealnie biale itd. Choc teraz tez ich jakosc moze byc znacznie inna niz kiedys. jak ze wszystkim zreszta .... Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez piotrulex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.08.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 mój tata swego czasu brał z Altomu na roboty jak potrzebował i zrezygnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 31.08.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Czy ktoś z Was zna/słyszał/korzystał z firmy Juta z Małej Nieszawki? Oferują solary, piece, kominki, odkurzacze montują itp. Mają nasz projekt i czekamy na wycenę - nie chciałabym kupować kota w worku, a nie znalazlam w necie zadnych opinii.Pozdro we wtorek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 31.08.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Czołem. Planuję budować się w Toruniu (jestem na etapie zakupu działki). Upatrzyłem sobie projekt http://www.moj-dom.pl/L-62,tradycyjna,oferta_detail.html#projekt.Czy ktoś z widział gdziekolwiek podobną inwestycję ( w realu lub sieci).Pozdrawiam. Doi częstszego zobaczenia (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.08.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Czy ktoś z Was zna/słyszał/korzystał z firmy Juta z Małej Nieszawki? Oferują solary, piece, kominki, odkurzacze montują itp. Mają nasz projekt i czekamy na wycenę - nie chciałabym kupować kota w worku, a nie znalazlam w necie zadnych opinii. Pozdro we wtorek;) Znamy. Firma istnieje juz ladnych kilka lat i jesli jakies opinie do mnie docieraly to pozytywne. My jedynie kupowalismy u nich jakies brakujace pierdoly w trakcie robienia w domu CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.09.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 dziś widziałam się z tym znajomym od okien. Podobno Oknovid jest na skraju upadłości. Piotr, jeśli masz jakiś serwis do załatwienia z nimi to radzę załatwiać szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.09.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Moje nerwy sa cenniejsze. Wiecej zaoszczedze nie wzywajac ich serwisu. Ponadto z 200m od siebie mam kolege, ktory pracuje w jednej z Torunskich firm wstawiajac okna. W razie czego zawsze moge na niego w tych kwestiach liczyc. Dziekuje jednak za ostrzezenie U nas pojawila sie drewniana balustrada na tarasie oraz sztachety na plocie. Teraz jeszcze tylko poprzykrecamy je na przesuwna brame i furtki Na dniach jakos wpadnie do nas gosc przeczyscic komin bo 3 sezony na ekogroszku bez czyszczenia to stanowczo za duzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.09.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 mój mąż kupił sobie taką specjalną kulę i sam czyści kominy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.09.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 mój mąż kupił sobie taką specjalną kulę i sam czyści kominy:) Gdyby wszyscy, wszystko robili sami to nikt z nas nie mialby pracy Wychodze z zalozenia, ze nalezy dac zarobic innym o ile sa to oczywiscie "uczciwe" pieniadze Zwykle przeliczam ile w czasie w ktorym bym cos robil w czym nie jestem dobry bylbym w stanie zarobic robiac to na czym sie znam. W 95% przypadkow nie oplaca sie Jak w naszym przypadku mam wlazic na komin ktory ma swoj czubek ponad 10 metrow nad ziemia to wole zatrudnic do tego fachowca Kwitek od majstra i kwestia odzyskania ewentualnego odszkodowania w przypadku np. pozaru pomijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.09.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 przy naszej parterówce nie ma problemu z dostaniem się do komina:)Kwitek od majstra mamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.09.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 trochę podniosę, bo wylądowaliśmy na 3 stronie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.09.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 znowu spadek:(Słuchajcie, gdyby ktoś potrzebował namiary na dobrych murarzy to przejdę się do sąsiadów;) Stawiali dom dla siebie i myślałam, że to tak specjalnie ładnie, ale stawiają teraz zarobkowo i widzę, że naprawdę super wykonują swoją robotę. Gdyby ktoś potrzebował to pójdę do nich po telefon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 05.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 W kwestii ekogroszku. My chyba w tym tygodniu kupimy z 3 tonki luzem za 650 zeta/tona. Gdzies w Aleksandrowie kolega znalazl. Transport w cenie. Podobno OK . daj znac gdzie masz zamair kupic ten wegiel w Aleksandrowie zebys sie nie naciął !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybak 06.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czy ktos zna moze Bonart1 i wie jak sie z nim mozna skontaktowac ? odp. poprosze na priv. pozdrawiam. ps. a moze ktos tutaj poza nim buduje C126 badz tez ma wybudowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.09.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) daj znac gdzie masz zamair kupic ten wegiel w Aleksandrowie zebys sie nie naciął !! Zdaje sie ze na ulotce byla napisana ulica Lesna. Tak czy inaczej 3 tonki w sobote podwiezli. Kupilismy wczesniej z tej samej partii na testy i ladnie sie wypalal. Dziekuje U nas plot z grubsza skonczony - porozgladam sie za jakims napedem do bramy przesuwnej. Balustrada na tarasie z grubsza skonczona Zrobiona mobilna zagroda na ekogroszek w garazu wiec jest piekny lad Edytowane 7 Września 2010 przez piotrulex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 WITAM WSZYSTKICH. Poszukuje ekipy do położenia podbitki plastikowej w obrebie Torunia. Czy ma ktoś moze namiary na dobrych i szybkich fachowców? Ponado jakie są aktualnie ceny za tego typu usługe? Za odpowiedzi z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam. Nie wiem czy nie za późno, ale u mnie robili : 601 628 452. My robiliśmy wprawdzie drewnianą, ale facet kładzie każdy rodzaj. My byliśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 mój mąż kupił sobie taką specjalną kulę i sam czyści kominy:) To może nas odwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts