nastka79 17.09.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ło jezuuuuu, ale plotkara ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Byłam tam kiedyś z koleżanką jak szukała działki. To jest facet z Kaszczorka, który buduje dom i obok stajnię dla koni. Koleżankę też próbował niby zniechęcić. Tam za jego budowlami dwie działki podobno kupili ludzie z RPA. Kiedyś jeden czarnoskóry zatrzymał się koło naszego domu i pytał łamaną polszczyzną jak dojechać na Obory. Wy macie działkę za nimi czy wcześniej na zakręcie w prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2007 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 eeee tam...zaraz plotkara...na wieś idziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja mam wcześniej przy zakręcie w prawo, najpierw mijasz krowy, później po lewej (przeciwnej niż krowy) jest dom taki parterowy, dosyć nowy i na podwórku parę szajerków i później też po lewej budują się 3 domy (jeden, środkowy, już zamieszkany). Ja mam działkę za tymi 3 domami, bliżej rzeczki (Jordan). Za moją działką są jeszcze dwie, jedną kupił mój kolega, a jedna jeszcze nie sprzedana, ale właściciele na razie się wstrzymują ze sprzedażą - jak będą wykańczać w przyszłym roku dom to wtedy chcą sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 tak myślałam, że to za tymi trzema domkami. Często jeździcie na działkę? Wpadnijcie po drodze do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Wiesz na razie to tylko jeździmy tam jak na grzybki jeździmy, ale w październiku jak coś zacznie się dziać z budową, to chętnie Cię kiedyś nawiedzę. Zresztą uprzedzę Cię na forum o tym, że już zaczynamy z budową... Bo to będzie jeden ze szczęśliwszych dni w moim życiu (jeden z wielu, bo ja tak ogólnie szczęśliwa jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 a macie już wybrany projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Tak, tu jest link:http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=98&IdKolekcji=Wprowadziliśmy trochę zmian, zamiast dodatkowego mieszkania, mamy podwójny garaż i przedłużyliśmy dach rezygnując z jednego balkonu i powiększając pokoje. Poza tym to ja buduje razem z moją szwagierką, która będzie mieć lustrzane odbicie tego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Projekt mam wybrany, adaptację zrobioną, od ponad 3 tygodni papiery leżą w starostwie... I jak na razie nic, poczekam do 4 tygodni i zacznę sie przypominać może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inkka 17.09.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam wszytskich budujących Strasznie dawno mnie tu nie było, a tu tyle zmian. U nas ściany dopiero zaczynają się piąć w górę, ale mieliśmy długie przeprawy ze źle zrobionymi wykoapmi. Teraz jest już ok i mam nadzieję z górki. czesci do odkurzacza centralnego zamontowane wewnatrz scian uczynily mnie raptem 80 kilka zeta Piotrulex, napisz proszę coś więcej o tym odkurzaczu i tych częściach. Dla mnie odkurzacz centralny brzmi równie cudownie jak tabliczka czekolady z prażonymi migdałami, której posiadanie zawsze cudownie wpływa na mój humor. Myślę, że jest rzecz, która jest mi neizbędna, aczkolwiek mam blade pojęcie o tym co i jak się montuje. Napiszesz coś? Pozdrawiam serdecznie, Inkka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Tak, tu jest link: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=98&IdKolekcji= Wprowadziliśmy trochę zmian, zamiast dodatkowego mieszkania, mamy podwójny garaż i przedłużyliśmy dach rezygnując z jednego balkonu i powiększając pokoje. Poza tym to ja buduje razem z moją szwagierką, która będzie mieć lustrzane odbicie tego domku... ladny, przytulny domeczek 29 metrow na salon to moze byc troche malo. Bylem uz najomych na parapetowce w sobote - maja 26m i przy kilkunastu osobach i tancach do rana bylo nieco ciasno. sam mam niewiele wiecej bo nieco ponad 35 ale jak bym mogl to tak do 40 bym dobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja mam mocno ograniczone fundusze - szukałam małego, ale mieszczącego wszystko co potrzebuję domu. I wydaje mi się, że wybrałam taki, który spełnia oba kryteria - optymalny do moich funduszy. Wiem, że to nie jest wypas, szczególnie jak może nam się rodzinka powiększy, ale musi wystarczyć. I tak pewnie będę się wprowadzać do domu, który będzie wykończony tylko na dole... Ale to nic, z czasem zrobimy sobie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 17.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 OOOO tak !!! Duży saloon to jest to co było dla mnie priorytetem przy wyborze projektu Już mówię na dom "tancbuda" A co do wiejskiego życia... to strasznie się boję, że w krótkim czasie zagęści się koło mnie ... a wczoraj tak pięknie krowy muuuuczały wieczorem... ... ps. Jestem umówiona jutro z człowiekiem od Satela Dzięki Piotrulex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja mam mocno ograniczone fundusze - szukałam małego, ale mieszczącego wszystko co potrzebuję domu. I wydaje mi się, że wybrałam taki, który spełnia oba kryteria - optymalny do moich funduszy. Wiem, że to nie jest wypas, szczególnie jak może nam się rodzinka powiększy, ale musi wystarczyć. I tak pewnie będę się wprowadzać do domu, który będzie wykończony tylko na dole... Ale to nic, z czasem zrobimy sobie wszystko. czyli identycznie jak my nie gniewasz sie juz na mnie ? tylko na poczatku jestem niesympatyczny jak to inni trafnie zauwazyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ależ ja się wcale nie gniewałam, i o ile się nie mylę to ja wyraziłam o Tobie opinię, że po bliższym zapoznaniu się z Twoimi postami jesteś coraz sympatyczniejszy... Hehe, daj spokój, jak dla mnie to możesz pisać co chcesz - konstruktywna krytyka zawsze jest wskazana, a ja jak mi się coś nie podoba, to obracam to w żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 jak mi się coś nie podoba, to obracam to w żart... wiec juz wiem dlaczego wiekszosc polakow zartuje z naszego prezydenta i premiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2007 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ale się zrobiło miło... Nastka, a projekt naprawdę ładny. Chociaż ja baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardziej gustuję w parterówkach. U nas salon ma 33m, ale jeszcze jest kompletnie nie urządzony więc nie wiem czy jest mały czy duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.09.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No dla mnie pewnie będzie mały, bo w tej chwili mam ponad 20m w bloku, ale zrobię otwarte schody, więc przynajmniej przestrzeń będzie. No i zawsze można przez pół roku impreze na tarasie zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.09.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Agnieszka, to że wolisz parterowe to widać po twoim domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2007 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Nastka, napisz mi na priv nazwisko babki ze starostwa. Mam tam jedną znajomą, może uda mi się coś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts