Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam mocno ograniczone fundusze - szukałam małego, ale mieszczącego wszystko co potrzebuję domu. I wydaje mi się, że wybrałam taki, który spełnia oba kryteria - optymalny do moich funduszy. Wiem, że to nie jest wypas, szczególnie jak może nam się rodzinka powiększy, ale musi wystarczyć. I tak pewnie będę się wprowadzać do domu, który będzie wykończony tylko na dole... Ale to nic, z czasem zrobimy sobie wszystko.

Mam mały dom - stwierdziłam, że jeśli kiedyś okaże się, że jest za mały, to go sprzedam i kupię większy 8) . Na razie starcza.

prawdę mówiąc okna doprowadzaja mnie do szewskiej pasji, ale może dlatego, że to pierwsze mycie było z tego najgorszego: pyłu, zapraw...na dodatek nasze okna są wielkie. Przeważnie 110x180 - tych jest 9 szt, 3 szt balkonów 90x250 i witryna w salonie 230x180...i 4 okna z kotłowni, pralni i spiżarki...wariacja. Porządki swiąteczne będę robiła przez dwa tygodnie :wink:

Moi rodzice byli wczoraj na spotkaniu z wójtem. Był bardzo zdziwiony tym, jak została zaprojektowana droga. Powiedział, że nie ma mowy, żeby w ten sposób było tam pociągnięte, że nie mają się martwić. Razem z nimi byli znajomi, którzy mają działki obok. Pan P. - kierownik działu, gdzie wydają warunki zabudowy podobno był bardzo zbulwersowany, że w ogóle mają tyle tupetu, że przeciwstawiaja się gminie :roll: :evil: :wink: Podobno, aż wójt go szturał, żeby się uspokoił. W każdym razie u rodziców jest ok.

A tak poza tym chcą sprzedać działkę 1190m. Ma ktoś kogoś chętnego na taką działkę?