Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Ja tak samo nie zastanawiałam się nad kotem (miałam dwa kiedyś, ale kotka zwiała). Po prostu tak jak zwolennicy wsi i miasta, istnieją zwolennicy psów i kotów (pomijając dziwolągi jak moja mama co to nic nie woli). Ja należę do kociar, a ty pewnie do psiar :wink:

A ja to zaliczam się do tych dziwolągów co to nic nie wolą :wink:

grzejniki purmo

weszedzie obowiazuja ceny producenta o od nich rabat

cuprum na lubickiej - 38%

moja wyszukana hurtownia - 40%

super sprzedawcy na allegro - 45%

biore powaznie pod uwage allegro jak przyjdzie czas na takie zakupu

piec jaki mi sugeruje na allegro kupie prawie 1000 taniej :o a i tak gwarancja jest producenta :o

od poniedzialku wchodzi hydraulik wiec troszke sie tym zainteresowalem

A u nas porażka :evil: Wczoraj pojechaliśmy na budowę zobaczyc jak idzie kładzenie dachówki. Nie no super, już prawie cały dach pokryty. Ale, ale...coś tu nie tak, mąż się przygląda i przygląda i widzi co? Dachówki szczytowe lewe i prawe są od innej dachówki. My mamy braas podwójne S, a nam dali Celtycką. Kolor się zgadza tylko coś nie stykają :evil: Przeciez to oszaleć można :evil: Wykonawca już z d... strzela że on za darmo nie bedzie niczego zdejmowal, hurtownia jakoś dziwnie ma to gdzieś. K%$^%* mać...dzwonię do Dyrekcji hurtowni!!!

A u nas porażka :evil: Wczoraj pojechaliśmy na budowę zobaczyc jak idzie kładzenie dachówki. Nie no super, już prawie cały dach pokryty. Ale, ale...coś tu nie tak, mąż się przygląda i przygląda i widzi co? Dachówki szczytowe lewe i prawe są od innej dachówki. My mamy braas podwójne S, a nam dali Celtycką. Kolor się zgadza tylko coś nie stykają :evil: Przeciez to oszaleć można :evil: Wykonawca już z d... strzela że on za darmo nie bedzie niczego zdejmowal, hurtownia jakoś dziwnie ma to gdzieś. K%$^%* mać...dzwonię do Dyrekcji hurtowni!!!

skad braliscie?

ja zawsze mialem problem na wapiennej lecz tylko z kolesiem. jak byla laseczka to i rabat wiekszy i jakos bez problemow. to jak kominy z klinkieru robilismy

skad braliscie?

ja zawsze mialem problem na wapiennej lecz tylko z kolesiem. jak byla laseczka to i rabat wiekszy i jakos bez problemow. to jak kominy z klinkieru robilismy

Braliśmy z Hurtowni Majster na Legionów. Po naszych doświadczeniach nikomu nie polecam. Dekarz kończy swoją pracę do soboty, a oni przed chwilą powiedzieli, że oni takiej dachówki teraz nie mają wiec nam do piątku na pewno nie przywiozą :evil: I jak tu się nie wkur...??? Bo ja już cala zagotowana jestem :evil: Ręce opadają...

Braliśmy z Hurtowni Majster na Legionów. Po naszych doświadczeniach nikomu nie polecam. Dekarz kończy swoją pracę do soboty, a oni przed chwilą powiedzieli, że oni takiej dachówki teraz nie mają wiec nam do piątku na pewno nie przywiozą :evil: I jak tu się nie wkur...??? Bo ja już cala zagotowana jestem :evil: Ręce opadają...

nic tylko ugadac sie z dekarzami

nie znam tej hurtowni - nic tam nie kupowalem i pewnie cale szczescie

dzis wplacilem 5 kola zaliczki w hurtowni hydraulicznej i od poniedzialku ma wejsc majster :wink: - juz nie moge sie doczekac

w niedziele mam tez miec kabel na przylacze w dobrej cenie oraz rozdzielnie wiec pojawi sie niebawem swiatlo na suficie :D

nic tylko ugadac sie z dekarzami

Ugadałam się, chcą 700 stów za wymianę dachówek :evil: Ale nie ja będę ponosić te koszty tylko hurtownia. Taki jest plan.

A dzisiaj miałam spotkanie z kierownikiem tej hurtowni. Dowiedziałam się tyle, że wymienią dachówki, ale termin nieznany. Braas niby przysłał im złą. Ale jaka prawda, to tylko oni wiedzą :roll:

Wkurzenia ciąg dalszy :evil:

Możecie podać namiary tartaków, w których zamawialiście więźbę? Ja tam gdzie miało być tanio dostałam cenę 950 zeta za m3, więc chciałabym sprawdzić, czy tak zdrożało czy wcale nie jest tam tanio...

ja nie pomoge. wiezbe sciagalem z mazur gdzie bylo ponad 300km w jedna strone. za transport/zaladunek i rozladunek placilem 800 zeta a za wiezbe 650 bez faktury. jak sie orientowalem to u nas wtedy byly ceny okolo 950 zeta. Lulkowo to podobno dobry tartak

tu sobie zerknij i podzwon w celach orientacyjnych

http://www.tartaki.com.pl/katalog_firm/woj2.html

Możecie podać namiary tartaków, w których zamawialiście więźbę? Ja tam gdzie miało być tanio dostałam cenę 950 zeta za m3, więc chciałabym sprawdzić, czy tak zdrożało czy wcale nie jest tam tanio...

Nastka podaję Ci namiar do tartaku, z którego my braliśmy. PPHU Marmar Czernikówko 75, 87-640 Czernikowo tel. 054 288 92 07.