nastka79 25.09.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A jak sprawiałaś sobie psa, to nie miałaś takich wątpliwości? Moja szwagierka ma w całym przedpokoju poobgryzaną tapetę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 no właśnie jakoś nie miałam i na całe szczęście pies nie narobił nam żadnych szkód, a mamy go 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.09.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja tak samo nie zastanawiałam się nad kotem (miałam dwa kiedyś, ale kotka zwiała). Po prostu tak jak zwolennicy wsi i miasta, istnieją zwolennicy psów i kotów (pomijając dziwolągi jak moja mama co to nic nie woli). Ja należę do kociar, a ty pewnie do psiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 eee...wcale nie..wczesniej przez 10 lat miałam kota....potem mój mąż namówił mnie na psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.09.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Niepostrzeżenie stałam się FORUMOWICZEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.09.2007 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 gratulacje!!!A do mnie znowu nie dotarł reklamowany grzejnik z purmo. Już trzeci raz przyjeżdża porysowany i jest odsyłany. Szlag mnie trafi na tę firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 26.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja tak samo nie zastanawiałam się nad kotem (miałam dwa kiedyś, ale kotka zwiała). Po prostu tak jak zwolennicy wsi i miasta, istnieją zwolennicy psów i kotów (pomijając dziwolągi jak moja mama co to nic nie woli). Ja należę do kociar, a ty pewnie do psiar A ja to zaliczam się do tych dziwolągów co to nic nie wolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.09.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A to z tym grzejnikiem to długo tak można? Bo po którejś reklamacji można rządać zwrotu pieniędzy... Chyba że się napaliłaś na ten konkretny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.09.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 hmmm...zwrot pieniędzy..wszystko fajnie, ale muszę i tak coś mieć na ścianie. Niby do piątku ma przyjechać kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.09.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 grzejniki purmo weszedzie obowiazuja ceny producenta o od nich rabat cuprum na lubickiej - 38% moja wyszukana hurtownia - 40% super sprzedawcy na allegro - 45% biore powaznie pod uwage allegro jak przyjdzie czas na takie zakupu piec jaki mi sugeruje na allegro kupie prawie 1000 taniej a i tak gwarancja jest producenta od poniedzialku wchodzi hydraulik wiec troszke sie tym zainteresowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A u nas porażka Wczoraj pojechaliśmy na budowę zobaczyc jak idzie kładzenie dachówki. Nie no super, już prawie cały dach pokryty. Ale, ale...coś tu nie tak, mąż się przygląda i przygląda i widzi co? Dachówki szczytowe lewe i prawe są od innej dachówki. My mamy braas podwójne S, a nam dali Celtycką. Kolor się zgadza tylko coś nie stykają Przeciez to oszaleć można Wykonawca już z d... strzela że on za darmo nie bedzie niczego zdejmowal, hurtownia jakoś dziwnie ma to gdzieś. K%$^%* mać...dzwonię do Dyrekcji hurtowni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.09.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ola tylko spokój nas może uratować (powiedziała ta co to dopiero w poniedziałek zaczyna budowanie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A u nas porażka Wczoraj pojechaliśmy na budowę zobaczyc jak idzie kładzenie dachówki. Nie no super, już prawie cały dach pokryty. Ale, ale...coś tu nie tak, mąż się przygląda i przygląda i widzi co? Dachówki szczytowe lewe i prawe są od innej dachówki. My mamy braas podwójne S, a nam dali Celtycką. Kolor się zgadza tylko coś nie stykają Przeciez to oszaleć można Wykonawca już z d... strzela że on za darmo nie bedzie niczego zdejmowal, hurtownia jakoś dziwnie ma to gdzieś. K%$^%* mać...dzwonię do Dyrekcji hurtowni!!! skad braliscie? ja zawsze mialem problem na wapiennej lecz tylko z kolesiem. jak byla laseczka to i rabat wiekszy i jakos bez problemow. to jak kominy z klinkieru robilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A u nas porażka Wczoraj pojechaliśmy na budowę zobaczyc jak idzie kładzenie dachówki. Nie no super, już prawie cały dach pokryty. Ale, ale...coś tu nie tak, mąż się przygląda i przygląda i widzi co? Dachówki szczytowe lewe i prawe są od innej dachówki. My mamy braas podwójne S, a nam dali Celtycką. Kolor się zgadza tylko coś nie stykają Przeciez to oszaleć można Wykonawca już z d... strzela że on za darmo nie bedzie niczego zdejmowal, hurtownia jakoś dziwnie ma to gdzieś. K%$^%* mać...dzwonię do Dyrekcji hurtowni!!! skad braliscie? ja zawsze mialem problem na wapiennej lecz tylko z kolesiem. jak byla laseczka to i rabat wiekszy i jakos bez problemow. to jak kominy z klinkieru robilismy Braliśmy z Hurtowni Majster na Legionów. Po naszych doświadczeniach nikomu nie polecam. Dekarz kończy swoją pracę do soboty, a oni przed chwilą powiedzieli, że oni takiej dachówki teraz nie mają wiec nam do piątku na pewno nie przywiozą I jak tu się nie wkur...??? Bo ja już cala zagotowana jestem Ręce opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Braliśmy z Hurtowni Majster na Legionów. Po naszych doświadczeniach nikomu nie polecam. Dekarz kończy swoją pracę do soboty, a oni przed chwilą powiedzieli, że oni takiej dachówki teraz nie mają wiec nam do piątku na pewno nie przywiozą I jak tu się nie wkur...??? Bo ja już cala zagotowana jestem Ręce opadają... nic tylko ugadac sie z dekarzami nie znam tej hurtowni - nic tam nie kupowalem i pewnie cale szczescie dzis wplacilem 5 kola zaliczki w hurtowni hydraulicznej i od poniedzialku ma wejsc majster - juz nie moge sie doczekac w niedziele mam tez miec kabel na przylacze w dobrej cenie oraz rozdzielnie wiec pojawi sie niebawem swiatlo na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 nic tylko ugadac sie z dekarzami Ugadałam się, chcą 700 stów za wymianę dachówek Ale nie ja będę ponosić te koszty tylko hurtownia. Taki jest plan. A dzisiaj miałam spotkanie z kierownikiem tej hurtowni. Dowiedziałam się tyle, że wymienią dachówki, ale termin nieznany. Braas niby przysłał im złą. Ale jaka prawda, to tylko oni wiedzą Wkurzenia ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ugadałam się, chcą 700 stów za wymianę dachówek Ale nie ja będę ponosić te koszty tylko hurtownia. Taki jest plan. oni sie na to zgadzaja? jesli tak to proponuje miec to na pismie, czy netto czy brutto bo dojdzie Ci jeszcze fv od dekarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.09.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Możecie podać namiary tartaków, w których zamawialiście więźbę? Ja tam gdzie miało być tanio dostałam cenę 950 zeta za m3, więc chciałabym sprawdzić, czy tak zdrożało czy wcale nie jest tam tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Możecie podać namiary tartaków, w których zamawialiście więźbę? Ja tam gdzie miało być tanio dostałam cenę 950 zeta za m3, więc chciałabym sprawdzić, czy tak zdrożało czy wcale nie jest tam tanio... ja nie pomoge. wiezbe sciagalem z mazur gdzie bylo ponad 300km w jedna strone. za transport/zaladunek i rozladunek placilem 800 zeta a za wiezbe 650 bez faktury. jak sie orientowalem to u nas wtedy byly ceny okolo 950 zeta. Lulkowo to podobno dobry tartak tu sobie zerknij i podzwon w celach orientacyjnych http://www.tartaki.com.pl/katalog_firm/woj2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Możecie podać namiary tartaków, w których zamawialiście więźbę? Ja tam gdzie miało być tanio dostałam cenę 950 zeta za m3, więc chciałabym sprawdzić, czy tak zdrożało czy wcale nie jest tam tanio... Nastka podaję Ci namiar do tartaku, z którego my braliśmy. PPHU Marmar Czernikówko 75, 87-640 Czernikowo tel. 054 288 92 07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts