Ola i Krzysiek 03.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mam koparkę z Rozgart (koło moich rodziców facet taki). Wprawdzie dojazd jest daleki, ale facet nie liczy za dojazd jak pracuje powyżej 4 godzin. No a nadziei to mam spory zapas Nastka, a gdzie Ty się budujesz? Chyba Złotoria jak dobrze pamiętam. Z tych Rozgart to kawał drogi. A ile płacisz, bo ja mam koparkowego w Krobi co to nam zdjemował humus. Zapłaciliśmy za to 150 zł. i kopał chyba jak dobrze pamiętam jakieś 1,5 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Odpowiem Nastka buduje się w miejscowości Obory i jadąc na swoją budowę przejeżdża koło mnie Piotrulex, tynki ręczne czy maszynowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.10.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Piotrulex, tynki ręczne czy maszynowe? nie ma to dla mnie znaczenia nie mam teraz glowy na takie sprawy i nie zastanawialem sie nad tym jak masz jakies kontakty to daj takie i takie a po rozmowach moze bede cos wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 na maszynowe podawałam wyżej, jak Ola pytała. 501-028-521 Kowalski Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 03.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Słuchajcie, ktoś z "naszych" pytał mnie na priv o namiary na poszczególne ekipy. Przypadkowo wykasowałam ten post i nie wiem kto to był Niech się ten "ktoś" odezwie jeszcze raz... to ja pisałam do Ciebie...proszę prześlij mi ta pw wszystkie namiary jakie posiadasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ola, płacę 90 zł za godzinę. U nas to potrwa ponad 4 godziny, bo budujemy bliźniaka - razem z męża siostrą. Jak już Agnieszka pisała budujemy się w Oborach - jakieś 1,5 km za Agnieszką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 jeńki, kto zamówił taka pogodę? Przecież ta temperatura to jakiś skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No a ta mgła... Myślałam że do pracy nie trafie... U mnie na działce zaczęli właśnie kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No, ciesze się jak gupia Zaraz po pracy jade - porobić zdjęcia hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 i oczywiście zamieścisz je na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Obaczymy jak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A może dziennik założę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 I to jest najlepszy pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 U mnie na działce zaczęli właśnie kopać Super! Gratulacje, no to tzaczęła się zabawa w budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No, ciesze się jak gupia Zaraz po pracy jade - porobić zdjęcia hihi. Ja tez gratuluje. Bedzie jeszcze jedna mila sasiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No my to naprawdę tworzymy trójkąt...byle nie bermudzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja się podłączę jako odnoga tego trójkąta A co trochę nie po drodze, ale blisko Chciałabym się zaliczać do tego "układu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jak mawial znajomy moich Rodzicow - samochodem jest zawsze po drodze. I rzeczywiscie, jemu po drodze bylo nawet z Bydgoszczy do Warszawy przez Zakopane. Dziewczyny. Rezerwujcie sobie czas na parapetowe na poczatku grudnia. Wlasnie sprzedalismy mieszkanie i do konca listopada musimy sie przeprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No my to naprawdę tworzymy trójkąt...byle nie bermudzki Czy bermudzki to powiedza nasi Panowie, jak zaczniemy znikac na kawki, herbatki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts