madzialenka 04.10.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Aga, gdzie kupowalas drzwi wewnetrzne? I ile czekalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ola, kochana...zrobimy i kwadrat.. bermudzki (??) Drzwi wew. kupowałam w firmie Zielski na Mazowieckiej. Czekałam ok. 4 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A mozezs ja dokladniej zlokalizowac? Tzn, w sasiedztwie czego jest ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Też się cieszę, że takie miłe sąsiedztwo mnie czeka, wprawdzie nie najbliższe, ale zawsze... A właśnie wróciłam z działki - a tam taaaaaaka dziura. Ale usłyszałam też złą wiadomość - budowlańcy zaczną dopiero w poniedziałek, bo nie chcą zwozić stali i zostawiać na weekend, a samych desek przywozić i później stal to się nie opłaca, bo transport drogi. W sumie to rozumiem - po co złomiarze mają dostać parę groszy - ale z drugiej strony tylko ciągle czekamy i czekamy... Więźbę w końcu zamówimy w Brąchnowie - jeszcze taniej niż w Czernikówku. I będzie gotowa za 2 tygodnie A w Czernikówku miało być 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Na skrzyżowaniu w prawo skręcasz w Mazowiecką jadąc do skarbówki, a w lewo w taką polną drogę i tam są już reklamy tej firmy. Bardzo fajna obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nastka, odpukać, ale nam przez cały okres budowy nic nie zginęło...nawet worek cementu...a budowa była, taka jak teraz, całkowicie nieogrodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzieki Aga, z pewnoscia podjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 jakby co, to zadzwoń - wytłumaczę dokładniej. Masz chyba mój numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jasne, ze mam Twoj numer. A teraz moje drogie Was przeprosze, bo wlasnie skonczyli montowac nam drzwi do domu i do garazu. Wreszcie mamy obiekt zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No to gratulacje! Teraz musicie ostro ruszać, żeby do końca listopada się z wszytskim wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.10.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jadcie nam poprosze jakies namiary jeszcze na ekipe od posadzek maszynowych - troche chcemy przyspieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Piotrulex. Nam jutro wylewaja posadzki maszynowo (Aga nie smiej sie, moja ekipa dostala zolta kartke). Powiedz jaki termin by Was interesowal, to zapytam goscia, czy bedzie wolny. Z tego co wiem jest zawalony robota i do nas przychodzi po znajomosci, ale moze ... Robi tez tynki maszynowe. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Piotrulex. Nam jutro wylewaja posadzki maszynowo (Aga nie smiej sie, moja ekipa dostala zolta kartke). Powiedz jaki termin by Was interesowal, to zapytam goscia, czy bedzie wolny. Z tego co wiem jest zawalony robota i do nas przychodzi po znajomosci, ale moze ... Robi tez tynki maszynowe. Pozdrawiam Magda 1. dlaczego zolta kartka? 2. znajomy ma za 11 zeta a teraz znalazl z polecenia za 9 zeta - jaka Wy macie cene zamowilem styro za 150 i klej bialy solbet za 18,50 - niebawem ocieplamy elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A dlaczego mam się śmiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zolta kartka za to, ze od 3 wrzesnia zalewaja te posadzki i ocieplaja dom i jweszcze nie skonczyli. Ciagle cos im wypada. A ja musze sie wprowadzic do konca listopada. Co prawda sprowadzenie ekip zewnetrznych podzialalo jak kubel zimnej wody, bo kasa ucieka. Za posadzki mamy jesli dobrze pamietam 14 zl za robocizne, ale zalatwione z dnia na dzien, wiec nie wybrzydzm - nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A dlaczego mam się śmiać? Bo juz nie pamietam od kiedy Ci pisze, ze jutro zalewaja. Mnie pocczatkowo chcialo sie wyc, ale teraz juz podchodze z dystansem. Bylam wczoraj ogladac drzwi. Pani jak uslyszala, ze chce biale odradzila DRE i powiedziala, ze lepsze beda POL SKONE, bo sa gladkie, bez struktury drewna. A mnie tak podobaja sie DRE. Aga, czemu zdecydowalas, ze akurat DRE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dlatego, że bardzo podobał mi się ten kolor.A był o n tylko w DRE i Inter Door, który ze względu na cenę kompletnie odpadał. Poza tym ta kobietka to znajoma teścia i mówiła nam, że tak naprawdę to Inter Door nie jest wart swojej ceny. Babka naprawdę potrafi dobrze doradzić i myślę, że warto jej posłuchać....ale to zależy od tego co Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Po raz kolejny odesłałam porysowany grzejnik Purmo...chyba 10 raz.....nie wytrzymam i kiedys kogoś uduszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Po raz kolejny odesłałam porysowany grzejnik Purmo...chyba 10 raz.....nie wytrzymam i kiedys kogoś uduszę!!! Nie dziwię się! Ja już bym dawno w takiej sytuacji kogoś udusiła. No bo ile można coś reklamować!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 zrobiłam taka awanturę w purmo i euroinstalu, że chyba slyszało mnie pół biurowca, w którym pracuję. Szlag by to wszystko trafił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts