agnieszkakusi 08.10.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 tak....faceci byli fajni....ale byśmy mieli niezłe spotkanie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kurcze, musze zmienic samochod. za bardzo rzuca sie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.10.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Moze komus jest juz potrzebna nowa, nieuzywana rozdzielnia poodtynkowa do domu w dobrej cenie. Znajomy zakupil okazyjnie dla mnie za mala razem z innymi elektrycznymi tematami. Moze natomiast ktos ma np. 3x18 zbedna? http://www.allegro.pl/item253879435_nowa_hager_rozdzielnia_rozdzielnica_3x12_z_pvc.html wystartowalem od 50 zeta a widze, ze na allegro sa takie za 129 wystarczy wpisac hager i znalezc gdyz nieduzo wyskoczy moze ktos juz chce sie zaopatrzyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 spadliśmy na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 spadliśmy na drugą stronę co sie stalo?? u nas hydraulika skonczona niby 100 za pkt ale wywietrznik kanalizacji na dachu to tez pkt i rotacja cieplej wody w dodatkowej 3-ciej rurze to tez pkt wiec za wod-kan wyszlo nam 1600 zeta elektryk na spokojnie ma skonczyc w ta sobote prady, tv, alarm, videofony i takie tam inne kabelkowe tematy od przyszlego poniedzialku wraca majster tylko jest problem z pomocnikiem bo chyba cos kreci i nie przychodzi od tygodnia do pracy - nie wiem co wymyslic? pewnie bede musial znalezc innego. styro na sciany i posadzki + dodatki przyjezdzaja jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Piotrulex, ładne tempo przybrałeś no, no, no. Potrzebuję namiary na kogoś od alarmów. Mam jednego gościa, ale muszę też mieć jakąś alternatywę gdyby ten nasz był za drogi U nas ścianki działowe robią, robią i skończyć jakoś nie mogą, idzie im to jak krew z nosa Chyba sama bym szybciej skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.10.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Piotrulex, ładne tempo przybrałeś no, no, no. Potrzebuję namiary na kogoś od alarmów. Mam jednego gościa, ale muszę też mieć jakąś alternatywę gdyby ten nasz był za drogi U nas ścianki działowe robią, robią i skończyć jakoś nie mogą, idzie im to jak krew z nosa Chyba sama bym szybciej skończyła nie ma ziewania jak majstro nie bylo to w zasadzie tylko okna, prad, wod, kan i z zewnatrz nic sie nie dzieje. teraz mam nadzieje bedzie szybko ocieplenie gdyz dzis rano u nas jedynie +1 bylo odnosnie alarmow to: Osoba: Marcin Przyjemski (imie nazwisko) Funkcja: sprzedaż Dział: alarmy obiektowe, kamery, monitoring, powiadomienia, instalacje i inne Nazwa firmy: Proxima Adres: ul. Olbrachta 4/6 87-100, Toruń Numer telefonu: 66-11-896 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami) Numer FAX'u: 66-11-897 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami) Telefon komórk. 0-604 513-930 Adres e-mail: [email protected] jest to moj kolega z ktorym pracowalem pare lat. od kilku dni pracuje w tej samej firmie ale zajmuje sie calkiem czym innym. on tego chyba nie montuje ale potrafi dobrac dobry sprzet np. satela w dobrej cenie bez naciagania na niepotrzebne tematy. zna duzo instalatowow wiec jak powiesz ze od Piotra z Nieszawki to pewnie Ci pomoze nam alarm robi moj ojciec ktory jest elektrykiem a to podobno nic trudnego calosc dobrego sprzetu wyniesie mnie mniej niz 1500 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Piotrulex, ładne tempo przybrałeś no, no, no. Potrzebuję namiary na kogoś od alarmów. Mam jednego gościa, ale muszę też mieć jakąś alternatywę gdyby ten nasz był za drogi U nas ścianki działowe robią, robią i skończyć jakoś nie mogą, idzie im to jak krew z nosa Chyba sama bym szybciej skończyła Nam alarm montowal RADIO SYSTEM z Chrobrego. Za calosc tzn material + robocizna wzieli 2800. Dla san duzym plusem jest to, ze maja telefon alarmowy czynny cala dobe 7 dni w tygodniu. Niestety mielismy juz okazje go przetestowac, bo nasi panowie ocieplajac dom spalili syrene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Cześć, to nowa ja. Dziennik założyłam wczoraj, ale napiszę coś dopiero dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 wczoraj mi przywiezli okolo: 24m3 - styro 12cm na elewacje 7m3 - styro 5cm na posadzki bez podlogowki 150m2 - siatki 600szt kolkow plastikowych 20cm 500kg kleju do styro 500kg kleju bialego do siatki narozniki kolejne 6 kola poszlo troche kleju i siatki zostalo mi z ocieplania piwnicy od poniedzialku ocieplamy pod warunkiem ze dragi do rusztowania uda sie na czas zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 12.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nastka zmobilizowalas mnie, zakladam watek w galerii. Poszukuje pilnie drewna do kominka. Koniecznie suchego. Wiecie, gdzie moge je kupic w rozsadnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 A my chyba zdecydowaliśmy się na rodzaj oczyszczalni - będzie wierzbowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Madzialenka, ja swego czasu widziałam kilka ogłoszeń w Anonsach, ale wtedy mnie to jeszcze nie interesowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGL 12.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Poszukuje kogos kto wykonałby zjazd z drogi na działkę. Ma ktos może namiary na kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.10.2007 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 ale projekt czy zjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGL 15.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 zjazd. Projekt i wszelkie pozwolenia juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 u nas dzis pojawil sie po przerwie majster z pomocnikiem - rusza ocieplanie. w tej chwili sa w lesie po dragi na rusztowanie i robota rusza pelna para. planuja caly dom na tydzien ale wedlug mnie zejdzie wiecej pozdrowienia z trasy do zakopanego - wlasnie wyjechalem z czestochowy i chwale iplusa 3G - nawet video na skype niezle chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Słuchajcie, moja znajoma zaczyna przygodę z budowaniem i potrzebuje namiary na kogoś kto zrobiłby ogrodzenie na działce i druga sprawa, czy nie ma ktoś na sprzedaż uzywanego garażu? Liczę na Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 15.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam !Jestem tu nowy - dopiero znalazlem forum, ale buduje razem z Wami - od konca marca br.Od centrum Torunia jest to ok 20 km kolo Cierpic - najblizej bedzie do Nieszawki jesli chodzi o ludzi z tego tematu.Jak widze temat rozwinal sie kosmicznie mimo niewielkiej liczby osob.Nie przegladalem wszystkich postow, ale jesli mozna zapytac - czy sa jakies namiary na przyzwoitego kafelkarza do polecenia w naszych okolicach?Pozdrawiam i mam nadzieje zaznajomic sie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witaj Michałka, niestety ale jeszcze nie jestem na etapie kafelkowania, więc Ci nie pomogę... Ja natomiast poszukuję używanej przyczepki do kupienia. Jak byście coś gdzieś słyszeli, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts