Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Moze komus jest juz potrzebna nowa, nieuzywana rozdzielnia poodtynkowa do domu w dobrej cenie. Znajomy zakupil okazyjnie dla mnie za mala razem z innymi elektrycznymi tematami. Moze natomiast ktos ma np. 3x18 zbedna?

http://www.allegro.pl/item253879435_nowa_hager_rozdzielnia_rozdzielnica_3x12_z_pvc.html

wystartowalem od 50 zeta a widze, ze na allegro sa takie za 129

wystarczy wpisac hager i znalezc gdyz nieduzo wyskoczy :D

moze ktos juz chce sie zaopatrzyc :p ?

spadliśmy na drugą stronę :roll:

co sie stalo??

u nas hydraulika skonczona

niby 100 za pkt ale wywietrznik kanalizacji na dachu to tez pkt i rotacja cieplej wody w dodatkowej 3-ciej rurze to tez pkt wiec za wod-kan wyszlo nam 1600 zeta

elektryk na spokojnie ma skonczyc w ta sobote prady, tv, alarm, videofony i takie tam inne kabelkowe tematy

od przyszlego poniedzialku wraca majster tylko jest problem z pomocnikiem bo chyba cos kreci i nie przychodzi od tygodnia do pracy - nie wiem co wymyslic? pewnie bede musial znalezc innego. styro na sciany i posadzki + dodatki przyjezdzaja jutro

Piotrulex, ładne tempo przybrałeś :) no, no, no.

Potrzebuję namiary na kogoś od alarmów. Mam jednego gościa, ale muszę też mieć jakąś alternatywę gdyby ten nasz był za drogi ;)

U nas ścianki działowe robią, robią i skończyć jakoś nie mogą, idzie im to jak krew z nosa :evil: Chyba sama bym szybciej skończyła :roll:

Potrzebuję namiary na kogoś od alarmów. Mam jednego gościa, ale muszę też mieć jakąś alternatywę gdyby ten nasz był za drogi ;)

U nas ścianki działowe robią, robią i skończyć jakoś nie mogą, idzie im to jak krew z nosa :evil: Chyba sama bym szybciej skończyła :roll:

nie ma ziewania

jak majstro nie bylo to w zasadzie tylko okna, prad, wod, kan i z zewnatrz nic sie nie dzieje. teraz mam nadzieje bedzie szybko ocieplenie gdyz dzis rano u nas jedynie +1 bylo

odnosnie alarmow to:

Osoba: Marcin Przyjemski (imie nazwisko)

Funkcja: sprzedaż

Dział: alarmy obiektowe, kamery, monitoring, powiadomienia, instalacje i inne

Nazwa firmy: Proxima

Adres: ul. Olbrachta 4/6

87-100, Toruń

Numer telefonu: 66-11-896 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami)

Numer FAX'u: 66-11-897 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami)

Telefon komórk. 0-604 513-930

Adres e-mail: [email protected]

jest to moj kolega z ktorym pracowalem pare lat. od kilku dni pracuje w tej samej firmie ale zajmuje sie calkiem czym innym. on tego chyba nie montuje ale potrafi dobrac dobry sprzet np. satela w dobrej cenie bez naciagania na niepotrzebne tematy. zna duzo instalatowow wiec jak powiesz ze od Piotra z Nieszawki to pewnie Ci pomoze

nam alarm robi moj ojciec ktory jest elektrykiem a to podobno nic trudnego

calosc dobrego sprzetu wyniesie mnie mniej niz 1500 zeta

Nam alarm montowal RADIO SYSTEM z Chrobrego. Za calosc tzn material + robocizna wzieli 2800. Dla san duzym plusem jest to, ze maja telefon alarmowy czynny cala dobe 7 dni w tygodniu. Niestety mielismy juz okazje go przetestowac, bo nasi panowie ocieplajac dom spalili syrene. :o

wczoraj mi przywiezli okolo:

24m3 - styro 12cm na elewacje

7m3 - styro 5cm na posadzki bez podlogowki

150m2 - siatki

600szt kolkow plastikowych 20cm

500kg kleju do styro

500kg kleju bialego do siatki

narozniki

kolejne 6 kola poszlo :D

troche kleju i siatki zostalo mi z ocieplania piwnicy

od poniedzialku ocieplamy pod warunkiem ze dragi do rusztowania uda sie na czas zalatwic :x

u nas dzis pojawil sie po przerwie majster z pomocnikiem - rusza ocieplanie. w tej chwili sa w lesie po dragi na rusztowanie i robota rusza pelna para. planuja caly dom na tydzien ale wedlug mnie zejdzie wiecej

pozdrowienia z trasy do zakopanego - wlasnie wyjechalem z czestochowy i chwale iplusa 3G - nawet video na skype niezle chodzi :D

Witam !

Jestem tu nowy - dopiero znalazlem forum, ale buduje razem z Wami - od konca marca br.

Od centrum Torunia jest to ok 20 km kolo Cierpic - najblizej bedzie do Nieszawki jesli chodzi o ludzi z tego tematu.

Jak widze temat rozwinal sie kosmicznie mimo niewielkiej liczby osob.

Nie przegladalem wszystkich postow, ale jesli mozna zapytac - czy sa jakies namiary na przyzwoitego kafelkarza do polecenia w naszych okolicach?

Pozdrawiam i mam nadzieje zaznajomic sie z Wami