13hp 16.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Gdzie w Toruniu można "dobrze" kupić kominy Schiedel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 16.10.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Słuchajcie, moja znajoma zaczyna przygodę z budowaniem i potrzebuje namiary na kogoś kto zrobiłby ogrodzenie na działce i druga sprawa, czy nie ma ktoś na sprzedaż uzywanego garażu? Liczę na Was! Garaż miałam, ale w niedzielę sprzedałam . Ogrodzenie z klinkieru robił mi Piotr Płochacki z Chełmży (603 590 404) - oceniam go dobrze (terminowy, poprawki robił bez problemu), chociaż chyba nie jest najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 16.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Gdzie w Toruniu można "dobrze" kupić kominy Schiedel? W 2005r. w Matbudzie (Rozgarty) chwalili się, że mają najlepsze ceny w Toruniu, bo najwięcej tego sprzedają. Tel. 678 03 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Słuchajcie, moja znajoma zaczyna przygodę z budowaniem i potrzebuje namiary na kogoś kto zrobiłby ogrodzenie na działce i druga sprawa, czy nie ma ktoś na sprzedaż uzywanego garażu? Liczę na Was! Ola, na forum bydgosko-torunskim widzialam ogloszenie o sprzedazy garazu - poprosilam o zamieszczenie i u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam ! Jestem tu nowy - dopiero znalazlem forum, ale buduje razem z Wami - od konca marca br. Od centrum Torunia jest to ok 20 km kolo Cierpic - najblizej bedzie do Nieszawki jesli chodzi o ludzi z tego tematu. Jak widze temat rozwinal sie kosmicznie mimo niewielkiej liczby osob. Nie przegladalem wszystkich postow, ale jesli mozna zapytac - czy sa jakies namiary na przyzwoitego kafelkarza do polecenia w naszych okolicach? Pozdrawiam i mam nadzieje zaznajomic sie z Wami odnoscie kafelkarza nie pomoge pozdrowienia z Wielkiej Nieszawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 17.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 odnoscie kafelkarza nie pomoge Mój niedawno wyjechał do UK. Tęsknię za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.10.2007 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ale tu zmiany wróciłam, w miarę zdrowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.10.2007 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Madzialenka, nie mogę znaleźć Twojego wątku o domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.10.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 u nas parter juz ocieplony. zostaje poddasze i baaaaardzo wysokie szczyty wiec duzo pracy przed nami gdzie mozna sie porozgladac za plytkami na parapety zewnetrzne, jakiego wyboru i cen mozemy sie spodziewac? wstepnie jestesmy zainteresowani brazowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.10.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a jakie to mają być płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a jakie to mają być płytki? takie na parapety. nie wiem jak moge odpowiedziec. moze zadaj inaczej pytanie bo nie rozumiem. taki szkliwiony klinkier tylko na parapety specjalnie uksztaltowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.10.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 już wiem...a w ceg polu na Wapiennej? A Servitor na Polnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 18.10.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Wczoraj gadalem z jednym kafelkarzem - powiedzial ze ma zajete terminy do sierpnia... Jestesmy uziemieni - dzisiaj trzeba najpierw rezerwowac ekipe a pozniej dopiero zbierac pieniadze i zalatwiac formalnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.10.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Wczoraj gadalem z jednym kafelkarzem - powiedzial ze ma zajete terminy do sierpnia... Jestesmy uziemieni - dzisiaj trzeba najpierw rezerwowac ekipe a pozniej dopiero zbierac pieniadze i zalatwiac formalnosci... kup sobie anonse i poczytaj wydaje mi sie ze kafelkarzy jest wiecej a nie tylko tej jeden z ktorym rozmawiales wczoraj wiecej optymizmu - moze rob teraz cos innego a kafle niech czekaja az kogos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Madzialenka, nie mogę znaleźć Twojego wątku o domku Aga. Niestety nie zdazylam nic napisac - Antos ma zapalenie oskrzeli a Jasiek tez ma sie niewiele lepiej. Sama wiesz co to znaczy. Ale chlopaki powoli dochodza do siebie, wiec licze, ze od poniedzialku bede mogla pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.10.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 u nas parter juz ocieplony. zostaje poddasze i baaaaardzo wysokie szczyty wiec duzo pracy przed nami gdzie mozna sie porozgladac za plytkami na parapety zewnetrzne, jakiego wyboru i cen mozemy sie spodziewac? wstepnie jestesmy zainteresowani brazowymi Piotrulex, w Servitorze na Polnej maja akurat wyprzedaz takich plytek - sprzedaja bez VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Piotrulex, w Servitorze na Polnej maja akurat wyprzedaz takich plytek - sprzedaja bez VAT. ooooooooo i to sa dobe wiesci jak bedzie czas to jutro zona podjedzie oblukac dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 To jeszcze Ci podpowiem, gdzie w sklepie ich szukac - jak wejdziesz w prawo po przekatnej w stosunku do drzwi. Leza na regale tylem do wejscia. I TO BYL MOJ 100 POST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.10.2007 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.10.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts