Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie, moja znajoma zaczyna przygodę z budowaniem i potrzebuje namiary na kogoś kto zrobiłby ogrodzenie na działce i druga sprawa, czy nie ma ktoś na sprzedaż uzywanego garażu? Liczę na Was! :)

Garaż miałam, ale w niedzielę sprzedałam :( . Ogrodzenie z klinkieru robił mi Piotr Płochacki z Chełmży (603 590 404) - oceniam go dobrze (terminowy, poprawki robił bez problemu), chociaż chyba nie jest najtańszy.

Słuchajcie, moja znajoma zaczyna przygodę z budowaniem i potrzebuje namiary na kogoś kto zrobiłby ogrodzenie na działce i druga sprawa, czy nie ma ktoś na sprzedaż uzywanego garażu? Liczę na Was! :)

Ola, na forum bydgosko-torunskim widzialam ogloszenie o sprzedazy garazu - poprosilam o zamieszczenie i u nas.

Witam !

Jestem tu nowy - dopiero znalazlem forum, ale buduje razem z Wami - od konca marca br.

Od centrum Torunia jest to ok 20 km kolo Cierpic - najblizej bedzie do Nieszawki jesli chodzi o ludzi z tego tematu.

Jak widze temat rozwinal sie kosmicznie mimo niewielkiej liczby osob.

Nie przegladalem wszystkich postow, ale jesli mozna zapytac - czy sa jakies namiary na przyzwoitego kafelkarza do polecenia w naszych okolicach?

Pozdrawiam i mam nadzieje zaznajomic sie z Wami

odnoscie kafelkarza nie pomoge

pozdrowienia z Wielkiej Nieszawki

Wczoraj gadalem z jednym kafelkarzem - powiedzial ze ma zajete terminy do sierpnia... Jestesmy uziemieni - dzisiaj trzeba najpierw rezerwowac ekipe a pozniej dopiero zbierac pieniadze i zalatwiac formalnosci...

kup sobie anonse i poczytaj

wydaje mi sie ze kafelkarzy jest wiecej a nie tylko tej jeden z ktorym rozmawiales wczoraj

wiecej optymizmu - moze rob teraz cos innego a kafle niech czekaja az kogos znajdziesz

u nas parter juz ocieplony. zostaje poddasze i baaaaardzo wysokie szczyty wiec duzo pracy przed nami

gdzie mozna sie porozgladac za plytkami na parapety zewnetrzne, jakiego wyboru i cen mozemy sie spodziewac?

wstepnie jestesmy zainteresowani brazowymi

Piotrulex, w Servitorze na Polnej maja akurat wyprzedaz takich plytek - sprzedaja bez VAT.