Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Skoro Wasze domy sa nieduze i proste w wykonaniu to co mozna powiedziec o miom... ? :

http://www.twojprojekt.pl/projekty/dom_w_borowkach?gclid=CKistqman4wCFQufbgodbzI56w

nieduzy i prosty w wykonaniu

ma wszystko co potrzeba za wyjatkiem garazu

nas jest troje (2+1) wiec szukalismy na poddaszu 3 pokoi (nasz, corki i goscinny)

domeczek jest klimatyczny

Witam wszystkich :-)

Poszukuję dobrej ekipy do budowy domu. Będę wdzięczna za namiary.

No proszę Gmina Lubicz :D A gdzie dokładnie?

Bo my Krobia :)

Aga przestań z tymi co Ci spartolili, bo my się jeszcze nie zdecydowaliśmy :wink:

Jak ktoś potrzebuje namiary na gościa co robi adaptacje i nadzór to nie ma problemu. Dam namiary.

Olu, ja poproszę o te namiary :)

Olu, przeczytałam twoje kolejne wypowiedzi na temat tego gościa od adaptacji (z wiosny) i chyba nie do końca byliście zadowoleni z jego usług.

My na dzień dzisiejszy mamy ofertę za 2 tys. + vat, w cenę wchodzą zmiany, adaptacja i uzyskanie pozwolenia na budowę. Nie wiem, czy to cena do przyjęcia bo nie mam porównania.

postawiłam się za usunięcie wątku, który założyłam w "psychologu". Dot. informacji trochę politycznej, którą dostałam od kumpla na gg. Temat zrobił się polityczny, redakcja usunęła - pomimo, że na forum na dal sa podobne tematy, a jak zaczęłam się stawiać to mnie na chwilę zbanowali.

postawiłam się za usunięcie wątku, który założyłam w "psychologu". Dot. informacji trochę politycznej, którą dostałam od kumpla na gg. Temat zrobił się polityczny, redakcja usunęła - pomimo, że na forum na dal sa podobne tematy, a jak zaczęłam się stawiać to mnie na chwilę zbanowali.

to daj sobie luz

forum ma swoj regulami i tam z pewnoscia jest wzmianka, ze moga usuwac wybrane tematy bez podania przyczyny :)

niczego takiego w regulaminie nie ma. Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś robiłby Ci koło pióra i zostawiłbyś to bez echa.

Myslisz, ze Twoj post nie podchodzi pod zaden z tych punktow:

Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy:

a) wypowiedzi naruszają prawo prasowe,

b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy!

c) temat wątku jest niemerytoryczny, zaśmiecający FORUM,

d) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno(!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM,

e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM,

f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku.

Jesli jestes pewna, ze nie to zapytam sie mojego kolegi z podstawowki, ktory w Bydgoszczy prowadzi swoja kancelarie - jest zdaje sie radca prawnym. Moze wytoczycie muratorowi proces za bezprawne usuniecie Twojego tematu :wink:

Pisze to w zartobliwym tonie gdyz konczylem m.in na prawo na umk i ten regulamin jest tak napisany (jak wiekszosc zreszta) ze mod moze usunac prawie wszystko chocby na podstawie punktu c) temat wątku jest niemerytoryczny, zaśmiecający FORUM - bez obrazy :D

Piotrulex, ale mi nie chodzi o to, że usunięto coś, co założyłam. Wiele osób tak pisało i nagle chcąc dalej się tam wypowiadać nie mieli gdzie. Bez słowa wyjaśnienia wątek został usunięty i gdyby nie moje pw do redakcji to nikt by nic nie wiedział. A okazało się, że jakiś kaczolubny im zaczął grozić pozwami czy coś. Pokazałam ich post na forum, bo nie dotyczył on tylko mnie, ale też, a może przede wszystkim ludzi, którzy tam się wypowiadali i mieli prawo poznać jaka była prawda. Po skopiowaniu listu redkacji do wątku w psychologu zagrożono mi usunięciem z forum za "łamanie zasad prywatnej korespondencji" czy jakoś tak. A na to punktu w regulaminie nie ma. Zaraz mi się to tak jakoś skojarzyło ze sprawą usunięcia Tomasza Lisa z Wydarzeń Polsatu, bo teczki, Solorz itd....oczywiście my i forum to nie ten kaliber.Minęły zamierzchłe czasy cenzury...na szczęście....