Michałka 23.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Skoro Wasze domy sa nieduze i proste w wykonaniu to co mozna powiedziec o miom... ? : http://www.twojprojekt.pl/projekty/dom_w_borowkach?gclid=CKistqman4wCFQufbgodbzI56w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ładny, mały prosty domek Michałka my tu nikogo nie oceniamy po tym jaki dom stawia Zachwyciłam się np. domkiem Madzialenki, o stawia parterówki, które uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Skoro Wasze domy sa nieduze i proste w wykonaniu to co mozna powiedziec o miom... ? : http://www.twojprojekt.pl/projekty/dom_w_borowkach?gclid=CKistqman4wCFQufbgodbzI56w nieduzy i prosty w wykonaniu ma wszystko co potrzeba za wyjatkiem garazu nas jest troje (2+1) wiec szukalismy na poddaszu 3 pokoi (nasz, corki i goscinny) domeczek jest klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 23.10.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ma wszystko co potrzeba za wyjatkiem garazu Jest jedna sciana bez okien - wlasnie przewidziana aby dobudowac garaz. Wprawdzie lepiej jest za jednym zamachem no ale w naszym przypadku wolimy rozlozyc budowanie bardziej w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 24.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam wszystkich Poszukuję dobrej ekipy do budowy domu. Będę wdzięczna za namiary. No proszę Gmina Lubicz A gdzie dokładnie? Bo my Krobia Aga przestań z tymi co Ci spartolili, bo my się jeszcze nie zdecydowaliśmy Jak ktoś potrzebuje namiary na gościa co robi adaptacje i nadzór to nie ma problemu. Dam namiary. Olu, ja poproszę o te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 24.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Olu, przeczytałam twoje kolejne wypowiedzi na temat tego gościa od adaptacji (z wiosny) i chyba nie do końca byliście zadowoleni z jego usług. My na dzień dzisiejszy mamy ofertę za 2 tys. + vat, w cenę wchodzą zmiany, adaptacja i uzyskanie pozwolenia na budowę. Nie wiem, czy to cena do przyjęcia bo nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jestem, wróciłam już... Chociaż było chwilę strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nastka, a co się stało?Anika, poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nasz samolot 3 razy podchodził do lądowania, taka mgła była. Ale w końcu się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 hmmm...ale wrażenia z podróży ok?Jest ktoś z Was prawnikiem? Potrzebuję pilnie rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No wrażenia super, tylko jakoś oboje z mężem na zdrowiu podupadliśmy, i zmęczeni jacyś jesteśmy... Czyżby za dużo alkoholu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 24.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nastka, a co się stało? Anika, poszło na priv Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Madzialenka, dziękuję za wczorajszą pomoc Jakby ktoś nie wiedział to szanowna redakcja wczoraj na krótką chwilę mnie zbanowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.10.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Agnieszka, a co zmalowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 postawiłam się za usunięcie wątku, który założyłam w "psychologu". Dot. informacji trochę politycznej, którą dostałam od kumpla na gg. Temat zrobił się polityczny, redakcja usunęła - pomimo, że na forum na dal sa podobne tematy, a jak zaczęłam się stawiać to mnie na chwilę zbanowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.10.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 postawiłam się za usunięcie wątku, który założyłam w "psychologu". Dot. informacji trochę politycznej, którą dostałam od kumpla na gg. Temat zrobił się polityczny, redakcja usunęła - pomimo, że na forum na dal sa podobne tematy, a jak zaczęłam się stawiać to mnie na chwilę zbanowali. to daj sobie luz forum ma swoj regulami i tam z pewnoscia jest wzmianka, ze moga usuwac wybrane tematy bez podania przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 niczego takiego w regulaminie nie ma. Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś robiłby Ci koło pióra i zostawiłbyś to bez echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 niczego takiego w regulaminie nie ma. Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś robiłby Ci koło pióra i zostawiłbyś to bez echa. Myslisz, ze Twoj post nie podchodzi pod zaden z tych punktow: Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: a) wypowiedzi naruszają prawo prasowe, b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy! c) temat wątku jest niemerytoryczny, zaśmiecający FORUM, d) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno(!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM, e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku. Jesli jestes pewna, ze nie to zapytam sie mojego kolegi z podstawowki, ktory w Bydgoszczy prowadzi swoja kancelarie - jest zdaje sie radca prawnym. Moze wytoczycie muratorowi proces za bezprawne usuniecie Twojego tematu Pisze to w zartobliwym tonie gdyz konczylem m.in na prawo na umk i ten regulamin jest tak napisany (jak wiekszosc zreszta) ze mod moze usunac prawie wszystko chocby na podstawie punktu c) temat wątku jest niemerytoryczny, zaśmiecający FORUM - bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Piotrulex, ale mi nie chodzi o to, że usunięto coś, co założyłam. Wiele osób tak pisało i nagle chcąc dalej się tam wypowiadać nie mieli gdzie. Bez słowa wyjaśnienia wątek został usunięty i gdyby nie moje pw do redakcji to nikt by nic nie wiedział. A okazało się, że jakiś kaczolubny im zaczął grozić pozwami czy coś. Pokazałam ich post na forum, bo nie dotyczył on tylko mnie, ale też, a może przede wszystkim ludzi, którzy tam się wypowiadali i mieli prawo poznać jaka była prawda. Po skopiowaniu listu redkacji do wątku w psychologu zagrożono mi usunięciem z forum za "łamanie zasad prywatnej korespondencji" czy jakoś tak. A na to punktu w regulaminie nie ma. Zaraz mi się to tak jakoś skojarzyło ze sprawą usunięcia Tomasza Lisa z Wydarzeń Polsatu, bo teczki, Solorz itd....oczywiście my i forum to nie ten kaliber.Minęły zamierzchłe czasy cenzury...na szczęście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 25.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Madzialenka, dziękuję za wczorajszą pomoc Jakby ktoś nie wiedział to szanowna redakcja wczoraj na krótką chwilę mnie zbanowała. Prosze bardzo. A teraz zmykam do galerii uzupelniac wiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts