madzialenka 25.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam wszystkich budujących ! Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum! Jesteście skarbnicą wiedzy na lokalnym rynku! My jesteśmy dopiero na początku drogi, zwanej budową domu, ale myślę, że z czasem też będziemy mogli się czymś z Wami podzielić U nas decyzja o budowie domu zapadła w zeszłym roku. wtedy tez kupilismy działkę w Silnie. Teraz załatwiamy sprawy papierkowe , z budową chcemy ruszyć na wiosnę. I tu moja prośba czy może macie jakieś namiary na budowlańców godnych polecenia? Bylibyśmy wdzięczni za info! Ania Jesli nadal szukasza ekipy to prosze bardzo. U nas co prawda robili tylko dach i teraz klada plytki, ale buduja dom naszych sasiadow, wiec wiem jak pracuja. Rafal Dzialdowski 504-739-286, powiedz, ze masz od Magdy ze Zlotorii. Tylko sie pospiesz, bo juz maja sporo zapytan i powiedzieli wprost - kto pierwszy ten lepszy. A oni moga wybudowac na gotowo z wykonczeniem pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 25.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jeszcze jestem na etapie poszyukiwań więc dzięki Magda za ten namiar ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 26.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Czy ktoś z Was ma może kontakt do stolarza który podjąłby się zrobienia schodów bukowych i nie chciałby mnie zabić wysokością faktury?Na razie trafiałem tylko na"fakturowych morderców"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 u moich rodziców facet robił ładne schody, ale jest tak nieterminowy, że chyba nie warto go polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Moi rodzice teraz właśnie zamówili schody, płacą za nie 3 000. Ale termin dopiero na grudzień - zamawiali na początku listopada. Jak byłbyś zainteresowany, to mogę podpytać o kontakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Madzialenka, tak sobie dziś rano myślałam o Twojej kuchni. Jeśli chcesz zamawiać z Indeco to tam się czeka do 6 tygodni. A jeśli przeprowadzka ma być w listopadzie to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aga, nadajemy na tych samych falach. Wlasnie mialam zapytac Cie ile czekalas na meble. Ale INDECO nie bedzie - mam stolarza z polecenie, ktory robil meble u rodziny (bardzo ladnie mu wyszly) i czekam na ostateczna wycene. Jesli nie on to bedzie IKEA. Jak tylko uda mi sie przelozyc projekt na jakis ludzki format, to go Wam pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 oglądałam jeszczez raz w Galerii Twoje zdjęcia. Możesz coś bliżej określić jeśli chodzi o drzewka? To jakaś część z tych, które widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 26.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Moi rodzice teraz właśnie zamówili schody, płacą za nie 3 000. Ale termin dopiero na grudzień - zamawiali na początku listopada. Jak byłbyś zainteresowany, to mogę podpytać o kontakt... Poproszę o kontakt. Jestem tuż po zalaniu stropu, ale taraz czeka mnie decyzja czy betonowe schody+ drewno za czas jakoś czy od razu ażurowe drewniane. Cena determinuje wybów. A przy okazji - Czarne Bloto, projekt M20 - z kolekcji Muratora. Wielokąt się wyraźnie powiększa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Co ja piszę Na początku października oczywiście!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobra, dam Ci namiary, dziś będę u rodziców, to wezmę jakiś telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 oglądałam jeszczez raz w Galerii Twoje zdjęcia. Możesz coś bliżej określić jeśli chodzi o drzewka? To jakaś część z tych, które widać? Aga, chodzi o drzewka za domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 przejdźmy do galerii, które to zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ot, chociazby wiekszosc na pierwszym. Na pocztku sa takie niewielki, ale potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aga, masz jutro czas, to sie umowimy i zobaczysz. Ja i tak musze jechac na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 no te drzewka są mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 nie ma problemu, ale o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Masz jakies ograniczenia, czy moge zadzwonic wieczorem - musze ustalic ze Slawkiem, czy ma jakies plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 tak naprawdę będę miała czas pomiędzy 11 a 13, bo Piotr zdąży wstać po nocce i nie iść jeszcze na kolejną. Idzie na 16, ale jeszcze obiad i duperele. Poza tym o 15 ma przyjechać szwagierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 OK, dla mnie 11-13 jest rewelacyjnie. Wieczorem ustalimy dokladnie, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts