agnieszkakusi 26.10.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ok,a Jasiu wyzdrowiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jest duzo lepiej, ale jeszcze nie dobrze. Na razie zmiana lekow na wziewne. Mam juz w domu pol apteki. I niestety ciagle jeszcze zastrzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Sylwia miała w lutym wziewy. Musielismy kupic nebulizator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jesli nie on to bedzie IKEA. moim zdaniem Ikea akurat mebli to nie ma zbyt tanich akurat dzis bylem w Gdanskiej Matarni i zerkalem wlasnie na mebelki kuchenne - maja ciekawe rozwiazania ktore warto firmie zasugerowac ale ceny i dopasowanie do konkretnej kuchni moze byc bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 26.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Chciałam powiedzieć, że dzisiaj nasz dach został ostatecznie zrobiony. Hurtownia stanęła na wysokości zadania i naprawiła swój błąd. Nawet nie wiecie jak się cieszę A co do mebli to my bedziemy robić meble do kuchni (i nie tylko) u stolarza, który robił kuchnię u mojej cioci. Bardzo ładne wykonanie i co ważne cena atrakcyjna. Madzialenka jeśli jesteś zainteresowana to zdobędę namiary na gościa. A teraz Wam pokaże co wypociłam: http://images32.fotosik.pl/20/0ff5fcee241ffa2cmed.jpg albo http://images34.fotosik.pl/17/44ff74ab0b40bc3fmed.jpg Jak Wam się widzi? Jakieś sugestie? Stół oczywiście będzie w innym kolorze, ale robilam projekt na programie Ikei i nie można tam za bardzo poszaleć z kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jesli nie on to bedzie IKEA. moim zdaniem Ikea akurat mebli to nie ma zbyt tanich akurat dzis bylem w Gdanskiej Matarni i zerkalem wlasnie na mebelki kuchenne - maja ciekawe rozwiazania ktore warto firmie zasugerowac ale ceny i dopasowanie do konkretnej kuchni moze byc bez szału Co do ceny to mozemy podyskutowac. Wlasnie dostalam ostateczna wycene na moja kuchnie - stolarz 12.000, IKEA - 6.500. Nawet jak dolicze kosz przewiezienia to i tak zostaje sporo roznicy. Poza tym ze stolarzami jest teraz kiepsko - moj zapewnial, ze do konca listopada to nie ma problemu a dzis wywalil, ze moze na polowe grudnia. I jak mam mieszkac bez kuchni? Zatem za jakies 2 tygodnie czeka mnie wycieczka - najprawdopodobniej do Poznania. A moze skocze nad morze? Zobaczymy. Piotrulex, bedziesz jeszcze wybieral sie do Matarni, jesli tak zapytaj czy maja wieksze ilosci szafek na stanie, czy trzeba zamawiac. Nie usmiecha mi sie wycieczka po polowe mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Madzialenka jeśli jesteś zainteresowana to zdobędę namiary na gościa. Poprosze o te namiary. Teraz to juz sprawa bardzo pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Jesli nie on to bedzie IKEA. moim zdaniem Ikea akurat mebli to nie ma zbyt tanich akurat dzis bylem w Gdanskiej Matarni i zerkalem wlasnie na mebelki kuchenne - maja ciekawe rozwiazania ktore warto firmie zasugerowac ale ceny i dopasowanie do konkretnej kuchni moze byc bez szału Co do ceny to mozemy podyskutowac. Wlasnie dostalam ostateczna wycene na moja kuchnie - stolarz 12.000, IKEA - 6.500. Nawet jak dolicze kosz przewiezienia to i tak zostaje sporo roznicy. Poza tym ze stolarzami jest teraz kiepsko - moj zapewnial, ze do konca listopada to nie ma problemu a dzis wywalil, ze moze na polowe grudnia. I jak mam mieszkac bez kuchni? Zatem za jakies 2 tygodnie czeka mnie wycieczka - najprawdopodobniej do Poznania. A moze skocze nad morze? Zobaczymy. Piotrulex, bedziesz jeszcze wybieral sie do Matarni, jesli tak zapytaj czy maja wieksze ilosci szafek na stanie, czy trzeba zamawiac. Nie usmiecha mi sie wycieczka po polowe mebli. mam nadzieje ze nie bede musial znow byc w matarni bo chyba sie zalamie - sprawy zawodowe jesli chodzi o te ceny to odnosnie naszej kuchni mamy wyceny od 6500 do 19000 tysiakow wiec cena zalezy od wielu czynnikow Ikea ma kuchnie na wymiar? mnie tylko takie interesuje gdyz cenny jest kazdy centymetr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ikea ma standardowe wymiary szafek. Najprosciej wejdz na ich strone i pobierz program do projektowania kuchni i sprawdz, czy Ci pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Czy ktoś z Was ma może kontakt do stolarza który podjąłby się zrobienia schodów bukowych i nie chciałby mnie zabić wysokością faktury? Na razie trafiałem tylko na"fakturowych morderców"... Po rozmowie z rodzicami okazało się, że robią oni stopnie marmurowe, a facet, u którego zamawiali robi tylko kamień. Ale ich znajomi kupowali niedawno schody na trasie z Torunia do Bydgoszczy w Złejwsi Wielkiej, w takiej starej mleczarni zaraz przy drodze. Jest tam taka duża czerwona tablica z napisem schody. Ze schodów są zadowoleni, ale nie wiem jak to wygląda cenowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ikea ma standardowe wymiary szafek. Najprosciej wejdz na ich strone i pobierz program do projektowania kuchni i sprawdz, czy Ci pasuja. mam sprawdzalem bylem ogladalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 28.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 i.... i ........... na 99% robimy na wymiar gdyz wtedy wszystko bedzie takie jak my bedziemy chcieli i to co do 1cm Chcemy rowniez blaty na wysokosci okolo 92-93cm gdyz wtedy blat np. od stolu przy oknie bedzie rowniez parapetem wewnetrznym przyokiennym jest kilka takich tematow ktore nie wydaje mi sie aby spelnuly jakiekolwiek meble systemowe po drugie tak jak juz pisalem w moim subiektywnym odczuciu meble w ikei do tanich nie naleza. tam kupujemy tzw. przydatne pierdoly (wazoniki, suszki, sztucce, szklanki, pokrowce na ciuchy, zatyczki do kontaktow czy ograniczniki do szuflad i drzwiczek) lecz na nic "grubszego" raczej sie nie zdecydujemy kupuje tam rowniez zestaw hot-dog + pepsi ktory po 0,50zł podwyzce kilka dni temu kosztuje 3,00zl - jak sie wezmie 3 hot-dogi + pepsi z dolewkami bez ograniczen + kaczap + musztarda to za 5 zeta mozna sobie juz lekko zapchac brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 jaka ktoś będzie jechał do ikei to poproszę o przywiezienie cukierków Daim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 jaka ktoś będzie jechał do ikei to poproszę o przywiezienie cukierków Daim tez je bardzo lubimy lecz ostatnio ich nie kupuje gdyz corka ma byc moze uczulenie na czekolade - kilka razy dziennie ma straszne napady kaszlu a lekarze mowia, ze jest zdrowa i sugeruja uczulenie szukamy w zwiazku z tym dobrego alergologa - na razie mam namiar do czerniewic na kogos z nieco dziwnym nazwiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Piotrulex, a ile córka ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Madzialenka ze stolarza nici, bo wyjechany za granice Chyba zostanie Ci ta Ikea. Ja liczę, że ten stolarz jednak wróci na wiosne i zrobi mi meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Piotrulex, a ile córka ma lat? 1 rok 6 miesiecy 13 dni 4 godziny 17 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 mojej wmawiali alergie, ale nie potrafili powiedzieć na co, bo na testy za mała. Kaszel uspokoił się zaraz po przeprowadzce na wieś. A u lekarza byliśmy min. 2x w miesiącu. Wszystko minęło. Gdzie chodzicie do lekarza rodzinnego? Nasza jest tez alergologiem i jest naprawdę super. Przyjmuje w przychodni Nasz Lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 mojej wmawiali alergie, ale nie potrafili powiedzieć na co, bo na testy za mała. Kaszel uspokoił się zaraz po przeprowadzce na wieś. A u lekarza byliśmy min. 2x w miesiącu. Wszystko minęło. Gdzie chodzicie do lekarza rodzinnego? Nasza jest tez alergologiem i jest naprawdę super. Przyjmuje w przychodni Nasz Lekarz na skarpie ten gosc z czerniewic nazywa sie JEFIMOW ma tak od kilkunastu dni ale je cytrusy (uwielbia cytryny jesc w calosci), czasmi dostaje wlasnie daimy lub kawalek czekoladki, mamy psa z ktorym kula sie po podlodze - od kilkunastu dni kaszle a lekarze mowia ze jest zdrowa i sugeruja alergie odstawilismy wszystko wyzej wymienione i zobaczymy do alergologa i tak chcemy podjechac dostalem cos takiego odnosnie solarow na maila: http://tanie-ogrzewanie.pl/pl/news/63.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts