piotrulex 06.11.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a propos elektryki to przypomnialo mi sie jeszcze o: dla hydraulika przewod z kotlowni do czujnika pogodowego oraz pokojowego dla wlasnej wygody jakis przekaznik zmierzchowy wbudowany w skrzynke rozdzielcza wraz z zewnetrznym czujnikiem (np. do wlaczanie oswietlenia swiatecznego czy ewentualnech lampek w podbitce czy innych dupereli) przewodach do sterowania furtka czy brama w okolice domofonow abym nie musial nonic pilota po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.11.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Moja ekipa dziś chwilowo zrezygnowała z budowania. Pogoda ich przerosła. Ciekawe jak będzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka13 07.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam wszystkich, buduję dom na Stawkach południowych. Są tu moi sąsiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.11.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć Anka Ze Stawek chyba nikogo tu nie ma, ale na nas też można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.11.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich, buduję dom na Stawkach południowych. Są tu moi sąsiedzi? czesc budowniczowie z Wielkiej Nieszawki pozdrawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 08.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jak sie dobrze orietuje to jest ulica Torunia czyli jestes w obrebie miasta !Jestesmy po tej samej stronie Wisly wiec nie tak daleko - napisz na jakim etapie budowy jestescie.Napiszcie czy znacie jakis fajny sklep w Toruniu i okolicach aby mozna bylo poogladac panele podlogowe - oprocz OBI i Leroy bo tam jest wszystko i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.11.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Stawki to dzielnica Torunia Vox na Bema, sklepy na Mazowieckiej (naprzeciwko US) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.11.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Stawki to dzielnica Torunia Vox na Bema, sklepy na Mazowieckiej (naprzeciwko US) komfort na lubickiej allegro na 10 grzejnikach purmo z allegro mam 11-ty za darmo czyli srednio o 10% w necie moze byc taniej - odbior i tak w jakiejs hurtowni w Toruniu - moze z panelami udalo by sie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 08.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Ale czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Ale czym? Też się zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.11.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Temat postu: Koza Krystek przepraszam ale dziekuje za chec pomocy napisalem w temacie a zapomnialem w tresc wpakowac o co mi chodzi Koza vel Krystek do sprawienia aby bylo cieplo za pomoca resztek desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.11.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Temat postu: Koza Krystek przepraszam ale dziekuje za chec pomocy napisalem w temacie a zapomnialem w tresc wpakowac o co mi chodzi Koza vel Krystek do sprawienia aby bylo cieplo za pomoca resztek desek Przeprosiny przyjęte Kozy u mnie brak Krystka zresztą też Nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 08.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Szanowni Użytkownicy i Użytkowniczki Forum.Dziś w nocy 8.11.2007 z mojej budowy w Wałdowie Królewskim gm. Dąbrowa Chełmińska skradziono 4 okna firmy M&S (profil Brugmann 5 komorowy półzlicowany tytanowe ze zbrojeniem termicznym MS; kolor orzech obustronnie, klamki Hoppe stare złoto).3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji)1. O26 - 565x1435mm - 1szt2. O30 - 865x1435mm - 1szt3. 980x500mm - 2szt3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) pozycja 1 i 3 w tym z pozycji 3 jeden ornamet pionowy (pomyłka na produkcji) Za pomoc w ujęciu sprawców czeka nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich, buduję dom na Stawkach południowych. Są tu moi sąsiedzi? Co prawda my tez nie na Stawkach, ale witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 PIOTRULEX, dasz namiary na tego kolege od Komandora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 08.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Szanowni Użytkownicy i Użytkowniczki Forum. Dziś w nocy 8.11.2007 z mojej budowy w Wałdowie Królewskim gm. Dąbrowa Chełmińska skradziono 4 okna firmy M&S (profil Brugmann 5 komorowy półzlicowany tytanowe ze zbrojeniem termicznym MS; kolor orzech obustronnie, klamki Hoppe stare złoto). 3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) 1. O26 - 565x1435mm - 1szt 2. O30 - 865x1435mm - 1szt 3. 980x500mm - 2szt 3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) pozycja 1 i 3 w tym z pozycji 3 jeden ornamet pionowy (pomyłka na produkcji) Za pomoc w ujęciu sprawców czeka nagroda. Aż przykro czytac takie posty. Współczuję - będę czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 PIOTRULEX, dasz namiary na tego kolege od Komandora? jak bede w carrefourze to wezme - zawsze zapomne poprosic o komoreczke Rafał Drapiewski - taki niewysoki koles kolo 30-tki zdaje sie w lwkko pokreconych wlosach - maja stoisko w carrefourze kolo eurobanku czy jakos tak - jak bedziesz u nich zanim zdobede ten numer to powiedz ze jestes kolezanka Piotra z ktorym on chodzil do szkoly policealnej - ostatnio czesto z nim sie tam spotykam wiec z pewnoscia mozesz liczyc na uczciwe ceny i fachowa porade postaram sie jak najszybciej zdobyc jego numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.11.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 jak porównywałam cenę mojej kuchni z komandorze i indeco to taniej wyszło indeco. Myslę, że warto sprawdzić dwie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts