Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Meg, po ile są działki w Sąsiecznie?

Piotrulex, mam namiar na siporex 24cm za 7,98 brutto, ale dostępny pod koniec marca. Jesteś zainteresowany?

zamowilem po 7,90 brutto

jutro jade wplacic ponad 7 kola i transport niestety juz pod koniec marca - kurcze gdzie ja to postawie???????

jeszcze tylko bloczki (nie ma z tym problemu), stal, zwir, cement, deski na szalunki i mozna zaczynac :))

Dziekuje

Dzisiaj byliśmy w firmie Euroinstal na Chrobrego. Dostałam masę informacji na temat kotłów itp. I nawet sprzedawca nie stracił cierpliwości jak musiał blondynce na wszystkie pytania odpowiadać :lol: Plus dla niego. Dostaliśmy namiary na osobę, która po obejrzeniu naszego domu zrobi nam dokładną wycenę instalacji. Jesteśmy raczej zdecydowani, że wszystkie materiały do co weźmiemy z tej firmy. Wcześniej byliśmy kiedyś w Tadmarze, ale tam nie potrafiono zająć się klientem, który tak naprawdę nie wie czego potrzebuje - a to właśnie ja :wink:

Agnieszkakusi - może masz wejścia w Euroinstalu? :lol:

Asiula....tak. Byłaś u Krzysztofa, takiego ciemnego? To kierownik. Ja już mam tam zamówiony towar, we wtorek jadę zapłacić i odebrać faktury. Odbiór materiału wg.potrzeb. Tadmar....no cóż, lepiej dać sobie z nimi spokój. I Wabud na Mazowieckiej. Zero podejścia do klienta.

Asiula, dzwoniłaś do tego hydraulika co podałam Ci numer? To on robi zestawienie materiałów?

Nie rozmawialiśmy jeszcze o grzejnikach, bo zajechaliśmy tam że tak powiem "z biegu" i nie miałam przy sobie danych - jakie i ile. Popytaliśmy głównie o piece i o podłogówkę. W przypadku pieca to dają 30% rabatu - chociaż ciągle mam nadzieję, że da się więcej uzyskać jak wszystko byśmy u nich brali. No zobaczymy jak to wszystko wyjdzie po wizycie instalatora, który nam zrobi wycenę. Ten hydraulik, którego dałaś namiary to u ciebie też będzie robił wod-kan?