agnieszkakusi 21.02.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Złotoria nie ma, Kaszczorek ma właśnie po 4 zł. Jutro mam mieć info z jeszcze jednej zaprzyjaźnionej hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Złotoria nie ma, Kaszczorek ma właśnie po 4 zł. Jutro mam mieć info z jeszcze jednej zaprzyjaźnionej hurtowni. daj znac przy okazji dowiedz sie i napisz jak to jest z 24 - ilosc tak pewnie do 1000 sztuk czyli 1 transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg59 22.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam wszystkich życzę wszystkiego dobrego na placu budowy.my mamy zamiar budować w Sąsiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Meg, po ile są działki w Sąsiecznie?Piotrulex, mam namiar na siporex 24cm za 7,98 brutto, ale dostępny pod koniec marca. Jesteś zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg59 23.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 o ile mi wiadomo to jeszcze znajdą się po 25...ale bywa juz drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 to jest gdzieś między Osiekiem a Obrowem? Acha, dla chętnych. Mam dobre namiary na dekarzy, hydraulików i elektryka...gdyby ktos był chętny to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Meg, po ile są działki w Sąsiecznie? Piotrulex, mam namiar na siporex 24cm za 7,98 brutto, ale dostępny pod koniec marca. Jesteś zainteresowany? zamowilem po 7,90 brutto jutro jade wplacic ponad 7 kola i transport niestety juz pod koniec marca - kurcze gdzie ja to postawie??????? jeszcze tylko bloczki (nie ma z tym problemu), stal, zwir, cement, deski na szalunki i mozna zaczynac ) Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 23.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Agnieszkakusi - ja poproszę namiary na hydraulika i elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Piotrulex, od Kalinowskiego z Kaszczorka? Asiula, wysłałam na priv.... acha i jeszcze znam ludzi od okien pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Piotrulex, od Kalinowskiego z Kaszczorka? jop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Widzę, że wymiana telefonów na specjalistów trwa Ja poproszę o namiary na okna Pozdrawiam O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ola, jak będziesz chciała zamawiać to daj mi znać. Podjedziemy do znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Piotrulex, a ja już wstępnie rezerwowałam u niego dla Ciebie siporex trochę zeszli z ceny...to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Piotrulex, a ja już wstępnie rezerwowałam u niego dla Ciebie siporex trochę zeszli z ceny...to dobrze dzis wybulilem na transport 910szt po 7,90 mam juz z glowy i mniej stresu - teraz bede szukal innych potrzebnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 jakby co służę pomocą acha...gdyby ktoś z Was był na etapie kupowania materiałów wod-kan i co i potrzebował "wejść" w hurtowni to dajcie znać. Jestem w stanie trochę pomóc - pracuję teraz w tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 24.02.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dzisiaj byliśmy w firmie Euroinstal na Chrobrego. Dostałam masę informacji na temat kotłów itp. I nawet sprzedawca nie stracił cierpliwości jak musiał blondynce na wszystkie pytania odpowiadać Plus dla niego. Dostaliśmy namiary na osobę, która po obejrzeniu naszego domu zrobi nam dokładną wycenę instalacji. Jesteśmy raczej zdecydowani, że wszystkie materiały do co weźmiemy z tej firmy. Wcześniej byliśmy kiedyś w Tadmarze, ale tam nie potrafiono zająć się klientem, który tak naprawdę nie wie czego potrzebuje - a to właśnie ja Agnieszkakusi - może masz wejścia w Euroinstalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Asiula....tak. Byłaś u Krzysztofa, takiego ciemnego? To kierownik. Ja już mam tam zamówiony towar, we wtorek jadę zapłacić i odebrać faktury. Odbiór materiału wg.potrzeb. Tadmar....no cóż, lepiej dać sobie z nimi spokój. I Wabud na Mazowieckiej. Zero podejścia do klienta.Asiula, dzwoniłaś do tego hydraulika co podałam Ci numer? To on robi zestawienie materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 24.02.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Agnieszkakusi - jeszcze nie dzwoniłam. Właśnie od pana Krzysztofa dostałam namiar na instalatora i do niego też będę dzwonić o wycenę. Ale chcę się za to zabrać od poniedziałku. A ty jakie będziesz miała ogrzewanie, jaki piec wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ogrzewanie węgiel-miał. Piec od Cichewicza. Koszt ok. 4tyś. Jaki rabat dostałaś na grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 24.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nie rozmawialiśmy jeszcze o grzejnikach, bo zajechaliśmy tam że tak powiem "z biegu" i nie miałam przy sobie danych - jakie i ile. Popytaliśmy głównie o piece i o podłogówkę. W przypadku pieca to dają 30% rabatu - chociaż ciągle mam nadzieję, że da się więcej uzyskać jak wszystko byśmy u nich brali. No zobaczymy jak to wszystko wyjdzie po wizycie instalatora, który nam zrobi wycenę. Ten hydraulik, którego dałaś namiary to u ciebie też będzie robił wod-kan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts