piotrulex 22.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 to ja dla odmiany pochwale sie ze dzis uczylem sie fugowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 27.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A ja sie pochwale ze w swieta szlismy na piechote z Torunia przez las na budowe - ok 20 km bo droga na orietacjeSzczesliwego Nowego Roku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 27.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 panowie i panie ma prośbe do was szukam taniej firmyzajmującej się ogrodzeniami bo musze zagrodzić frod domu o długość około 14m więcej info tutaj: KUPIĘ Brama Ogrodzeniowa itp... CIECHOCINEK, TORUŃ Okolice prosze o odpowiedzi na forum lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.12.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 kociol wstawiony i czesciowo podlaczony. najpozniej w ta sobote odpalamy ps. dzis zona zlozyla w US druk VZM-1 i w ciagu maksymalnie 6 miesiecy powinni nam oddac nieco ponad 10 kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 kociol wstawiony i czesciowo podlaczony. najpozniej w ta sobote odpalamy ps. dzis zona zlozyla w US druk VZM-1 i w ciagu maksymalnie 6 miesiecy powinni nam oddac nieco ponad 10 kola piec dzis odpalony na poczatku to bedac 2 pietra wyzej ocieplajac welna dach poczulem strasszny smrod i kupe dymu. okazalo sie ze nie ma wcale ciagu. wlazlem na komin ktory od poczatku do konca ma ponad 11 metrow i sposcilem do srodka kawalek ceglowki na sznurku - okazalo sie ze zjezdza jedynie na okolo 9m. rozkulismy komin i okazalo sie ze jest kawal styropianu a na nim troche zaprawy lecacej z murowania komina. najgorsze jest to ze to ja czyscilem ze styropianu kominy po zalaniu stropu i pewnie wpadl mi do srodka, zostawilem i zapomnielem . Dobrze ze komin szlo rozkuc "od tylu" gdzie nie bylo jeszcze kafelek bo pewnie dostalo by mi sie od majstra niezle opr piec chodzi, kaloryfery cieple, suszymy i ocieplamy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.12.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 panowie i panie ma prośbe do was szukam taniej firmyzajmującej się ogrodzeniami bo musze zagrodzić frod domu o długość około 14m więcej info tutaj: KUPIĘ Brama Ogrodzeniowa itp... CIECHOCINEK, TORUŃ Okolice prosze o odpowiedzi na forum lub na PW Witam, my załatwialiśmy ogrodzenie - panele ogrodzeniowe + brama w firmie BUD-MIL Przysiek tel. 56 678 93 80. Firma godna polecenia tanio i do dogadania, podobno facet robi tez kute bramy- ale nie wiem czy taki rodzaj ogrodzenia Cię też interesuje. Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 29.12.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 panowie i panie ma prośbe do was szukam taniej firmyzajmującej się ogrodzeniami bo musze zagrodzić frod domu o długość około 14m więcej info tutaj: KUPIĘ Brama Ogrodzeniowa itp... CIECHOCINEK, TORUŃ Okolice prosze o odpowiedzi na forum lub na PW Witam, my załatwialiśmy ogrodzenie - panele ogrodzeniowe + brama w firmie BUD-MIL Przysiek tel. 56 678 93 80. Firma godna polecenia tanio i do dogadania, podobno facet robi tez kute bramy- ale nie wiem czy taki rodzaj ogrodzenia Cię też interesuje. Pozdrawiam Ola wielkie dzięki za namiary zadzwonie do nich po nowym roku. Ewentualnie jeśli by ktoś miał jeszcze jakies inne firmy to bardzooo bym prosił o namiary chodzi mi ocoś podobnego (zdjęcia przykładowe z 1-szej napotkanej strony strony) przęsło: takie http://www.zwm.home.pl/pl/galeria/gal31.JPG lub takie http://www.zwm.home.pl/pl/galeria/gal38.JPG brama wjazdowa przesuwana coś takiego http://www.ogrodzenia-progres.com.pl/galeria/b_poses_przesuwne/big/HPIM2317.jpg lub takie http://www.ogrodzenia-progres.com.pl/galeria/b_poses_przesuwne/big/HPIM0503.jpg lub takie http://www.ogrodzenia-progres.com.pl/galeria/b_poses_przesuwne/big/HP152.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 30.12.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Endriuszka, my mamy taką bramę (jej cena zależy od długości). Nas też czeka jeszcze około 15 metrów frontu do zrobienia, ale to jeszcze poczeka. Teraz domek. Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 30.12.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Endriuszka, my mamy taką bramę (jej cena zależy od długości). Nas też czeka jeszcze około 15 metrów frontu do zrobienia, ale to jeszcze poczeka. Teraz domek. Ola a można wiedziec jakiejs długości macie brame i ile daliście ??? ja bram epotrzebuje około 4m długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.12.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było. Życzę wszystkim forumowiczom szczęścliwego Nowego 2008 Roku, żeby Wam się spełniły wszystkie marzenia i żebyście mieli jak najmniej trosk. No i oczywiście ukończenia domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 31.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ja mam pytanie do tych co maja studnie wlasne. Jakiego rodzaj macie hydrofory ? tzn gdzie kupowaliscie i jakiej marki Wszystkiego dobrego w Nowym 2008 roku dla wszystkich budujacych i tych ktorzy juz wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.01.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 i tym oto postem zaczynamy 2008 rok u nas kaloryferki, podlogi cieplutkie jak na razie wszystko oK - piec pozera spore ilosci ekogroszku lecz dach nieocieply a drzwi to prowizorka niebawem bedzie chociaz z dachem lepiej najlepszego w nowym roku i oby nie byl gorszy od minionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 witajcie w nowym roku!!!!U nas kominek nie skończony, tzn. brakuje mu kamienia. Udał nam się kupić marmur w cenie 50 zł/m....do oszlifowania i przycięcia...może do końca przyszłego tygodnia wszystko będzie już zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.01.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ma ktos informacje o dobrym i niedrogim ekogroszku gdzies w Toruniu? Ostatnio kupilem kolo lotniska lecz jakosc pozostawia wiele do zyczenia: raczej mala kalorycznosc, duzo popiolu itd zaplacilem 540 za tone luzem kto ma jakies doswiadczenia, cos slyszal, moze polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 skład opału w Lubiczu, cena taka sama. Pali się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Nastka, nie wybierasz się czasami na budowę? Podłączyliśmy już sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.01.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Na razie chyba mamy przerwe na budowie - względy pogodowe . Jak się ociepli, to się wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 mogłabyś podrzucić mi płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.01.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Niebawem musimy dokonac kilku wyborow i moze ktos cos podpowie w tych dziedzinach: - drzwi wewnetrzne z regulowana oscieznica (pokoje, lazienki) - drzwi zwykle tanie ze zwykla oscieznica (3 sztuki w piwnicy) - parapety wewnetrzne (kamien, marmur, jakis konglomerat czy aglomarmur) - wc do wmontowanego juz stelaza (niedrogi lecz tez nie najtanszy) - skladane schody na strych (taka 3 czesciowa drabinka schowana pod opuszczana klapa) - kuchnia na wymiar - gdzie i jaka? - teraz w domu mamy okolo 5-letnia niedroga z frontami okleinowanymi i na kilku drzwiczkach cala okleina po prostu sie odkleila, nawet nie nad kuchanka gdzie moze byc sporo wilgoci tylko w roznych przypadkowych miejscach - jaka jest inna alternatywa aby kuchnia po kilku latach wygladala caly czas ladnie? - brama garazowa (bierzemy chyba z Nalazka, zloty dab, segmentowa, 4cm, z napedem za niecale 4 kola z montazem) - drzwi zewnetrzne (podoba nam sie z drewna sosnowego Stobrawa model Montana B17 za 1799 zeta caly komplet) nie wiemy czy schody oblozyc drewnem - chyba wolimy standardowo jakies kafle raczej starczy nak papusty na jakas niedroga standardowa czerowna dachowke - co zakupic? Euronit, IBF, moze cos innego? oczywiscie wszyscy mowia ze niebawem wszystko podrozeje i jak zamawiac to tylko w styczniu ... - W ZESZLYM ROKU TEZ TAK GADALI I MIELI RACJE to bylo na tyle jesli mozna to poprosze doslownie o kilka slow w kazdym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wg. własnego doświadczenia: drzwi wewnętrzne DRE jestem zadowolona http://foto2.m.onet.pl/_m/1365ad276b22c37c141a2e12d07f83aa,5,19,0.jpg drzwi w piwnicy nie mam, bo nie mam piwnicy parapety wew. konglomerat z hurtowni Pietrucha - zadowolona wc mam bez stelaża strychu nie posiadam kuchnia Indeco - jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona bramy garażowej nie posiadam drzwi zewnętrzne mam od Furgały - nie polecam dachówkę mamy braasa. Była w cenie euronitu, podobno jakościowo odrobinę lepsza, ale jaka jest prawda? Nie wiem. kuchnia: http://foto2.m.onet.pl/_m/d7c5fcf0ec86ab99539f173a02d55642,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/cb59e2333dde4499f5551e5ee03d8911,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/e60063383365ba9733682d9fe8dadce9,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/7ab5e5b3d3378828258407722e2cebd3,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts