nastka79 05.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 taa wygląda:) ale nie ma żadnego retuszu niestety (a może stety) mój wygląd znacznie odbiega od tego z avatara Szkoda, bo już chciałam się zacząć bliżej zaprzyjaźniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Kurcze, nie było mnie chwile, a tu się zaraz taki ruch zrobił, a wcześniej cisza i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.01.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dzień dobry! Nastak, nie obejrzeliśmy filmów Ciężko było nam czytać Takie leniuchy z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.01.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Hehe, ja na przykład to wole oglądać filmy z napisami bez lektora, ale to kwestia przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 07.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Lektor zakłóca dźwięk (oryginalną scenę) i mi to bardzo przeszkadza. Ponadto niektóre filmy z lektorem mają tylko format 2.0 zamiast 5.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 07.01.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witajcie Byłem dziś w firmie ZIBKOR - badałem teren w sprawie pompy ciepła. Pierwsze wrażenie bardzo korzystne - profesjonalnie podchodzą do Klienta, zrobią mi wycenę na przyszły tydzień. Jakbym się zmieścił w 40 k za kotłownię co i cwu to chyba się zdecyduję. Cena ta nie będzie aż taka wielka jak odejmiemy koszty kominów, przewodów wentylacyjnych, adaptacji składu opału etc. oj tam tak się pocieszam Aha mówimy o pompie AlphaInnotec z pasywnym chodzeniem w lecie i kolektorami poziomymi (za pionowe mam dać 20 k ) Co ciekawę ZIBKOR może też wykonać reku i przydomową oczyszczalnię ścieków. Koszty reku z montażem i osprzętem to 15 k, a oczyszczalnia to 6 k. Sprawność reku to 95% - pierwszy raz widzę takie urządzenie (rewelacyjny wskaźnik). Robią również całą instalację wod-kan, ale jak sami mówią są drodzy bo pracują na produktach krisan (czy jakoś tak) Co sądzicie o tej firmie? Mieliście już jakieś miłe/niemiłe doświadczenia z nimi związane? Ja ze swojej strony odwiedzę jeszcze kilka innych firm - nie zamierzam przepłacać za wszystko tylko dlatego, że w oczach sprzedawcy jest to warte tych pieniędzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.01.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Bartek, moi znajomi kupili piec na ekogroszek w firmie Zibkor. I są niezadowoleni z obsługi. Przyjechali, wstępnie podłączyli piec i mieli przyjechać jeszcze raz i nie przyjechali. Było do nich dzwonione nie raz, ale jakość podobno ciężko się z nimi rozmawia. Oni w każdym razie od jakiegoś pół roku mają niewyregulowany dobrze piec i się doprosić nie mogą wizyty pracownika z tej firmy. Ale to tylko informacje z drugiej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 czołem u nas w piecu sie pali ocieplamy dach przywiezli 1t ekogroszku - tani juz za 500 zeta sie zrobil a drozszy do 600 zeta dochodzi wreszcie mamy przyzwoicie skonfigurowany alarm - kolega specjalista znalazl toche czasu jutro ostatnie pomiary z nalazka i pewnie zamawiamy hormana jutro rowniez wstepnie parapety wewnetrzne, drzwi wewnetrzne i kuchnia papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 08.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Czy pompa ciepla jest wystarczajaca na ogrzewanie calego domu ?Ja slyszalem ze to jedynie ogrzewanie wspomagajace i nie daje dostatecznego ogrzewania podczas niskich temperatur.Piotrulex - pochwal sie prosze w jakiej firmie zdecydowales sie zamowic kuchnie ?Mysmy zrobili pierwsza wycene w stoisku w galerii AMC i za mala kuchnie zaspiewali ponad 8.000 - troche drogo nie uwazacie ? Witaj Romek w naszym gronie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 08.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 hej hej witam:) mi znajomi ogrzewają cały dom i nie używają żadnego innego ogrzewania wspomagającego, są zadowoleni. Aczkolwiek specjalistą od ogrzewania nie jestem i sam nie wiem jak to działa;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 08.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 czołem u nas w piecu sie pali ocieplamy dach jutro rowniez wstepnie parapety wewnetrzne, drzwi wewnetrzne i kuchnia papa ale zazdroszcze!!! nasza ekipa z nowym rokiem nic tylko ściemnia najpierw było za zimno - ok rozumiem robić w nie ogrzewanej chałupce przy -11, ale minął sobie tydzień, mrozu ani ani, a ekipy nie ma Też będziemy - jak się łaskawie pojawią- podłączali piec. Piotrulex gdzie kupowaliście ekogroszek? ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jutro ostatnie pomiary z nalazka i pewnie zamawiamy hormana jutro rowniez wstepnie parapety wewnetrzne, drzwi wewnetrzne i kuchnia nalzek zmierzony a zamawiam w czwartek parapety to chyba brecia od gawrysia z malej nieszawki 400 netto/m2 gotowego wyrobu choc podobal mi sie jeden granit za 650 drzwi wewnetrzne to pewnie polskone modelu nie pamietam na kuchnie zbraklo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Maya04 gdzie stawiacie swoją parterówkę? Masz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.01.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Hehe, chciałam zapytać o to samo co Agnieszka , ale ja już doszłam, że Maya buduje w Osieku (więc nasze rejony). Ale zdjęcia chętnie pooglądamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.01.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jestem w szoku, bo budowlańcy nasi zakończyli prawie murowanie ścianki kolankowej - 4 warstwy pustaków na obu segmentach zajęły im niecałe 3 dni. To naprawdę jest sukces, bo ze stropem pie...yli się prawie miesiąc. To może uda się zalać wieniec przed kolejną falą mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 a maja być mrozy?Nastka, nie masz w rodzinie jakiś Wiśniewskich? Przypominasz mi kogoś i nie mogę skojarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.01.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Chyba nie mam żadnych Wiśniewskich w rodzinie, ale moja mama jest nauczycielką, to może w swojej szkolnej karierze na nią trafiłaś No z mrozami to nie wiem, ale jest zima, to może i mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 eee tam..... niech trochę przymrozi, to choróbska wymrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 09.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Co do pompy ciepła to ogrzeje cały dom (nawet w mróz), ogrzeje wodę, a w lato schłodzi dom Tak mówią - ja byłem w jednym domu z pompą w zimie i było ciepło Myślę sobie, że za drogi byłby to interes ja na ogrzewanie wspomagające Ja jeszcze podjadę do B. do Ciepłodomu - jak narazie to mamy kontakt telefoniczny i jestem mile zaskoczony. Zobaczymy co Oni powiedzą na kalkulację ZIBKORa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.01.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 U nas na budowie cisza Elektryk przyjdzie działać w piątek i sobotę, kiedy skończy nie wiem. Potem po nim ma przyjść hydraulik. Wybraliśmy już gościa co nam będzie robił wykończeniówkę. Już wstępnie się dogadaliśmy teraz spiszemy konkrety na papierze, co by potem niedomówień nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts