Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ola, a kiedy planujecie przeprowadzkę?

wersja optymistyczna czy pesymistyczna? hehehe

no więc... optymistyczna na wiosne- kwiecień

pesymistyczna w okolicach czerwca - wtedy pojawia się u nas drugi potomek i wtedy to naprawde będzie jazda. Coraz bardziej obawiam się że będzie to niestety po kwietniu... Z dobrych wiadomości to dziś odpalamy piec, zobaczymy jak się to skończy :) mam nadzieję że obędzie się bez przygód - jak u Piotra :) Powiedz jak się mieszka w parteróweczce?

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Ta firma oferuje w swojej sprzedazy takie cos co szukasz:

http://www.fdp.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=62&lang=ISO-8859-2

Jak pisza na tej stronie:

"Można u Nas także nabyć sztućce aluminiowe uznanego producenta Stojadla, ktory od wielu lat jest naszm partnerem handlowym.

"

A tak wyglada oferta tego producenta:

http://fwm.com.pl/prod.php?id=4

Mam do Was prośbę. Czy ktoś może polecić mi ekipę/firmę budowlaną, którawybuduje mi dom w stanie surowym otwartym w tym roku. Najlepiej to brać kogoś z polecenia - nie mam zaufania do ekip z ogłoszenia, książki telefonicznej. Jeśli znacie kogoś takiego to będę zobowiązany :)

Zawsze łatwiej zaczynać poszukiwania mając jakiś punkt zaczepienia

Mogę Ci polecić z czystym sumieniem moją ekipę właśnie skończyli dach - kontakt - Jarek 692072393. Trochę chłopki - roztropki, czasmi trzeba pokazac palcem, ale od wykopów po dach wielkich błędów nie zrobili - Kierownik czuwa i jest OK.

Powiedz że od Tomka z Czarnych Błot .

Mój stan surowy otwarty - troszkę ponad 3 miesiące od pierwszej łopaty.