tomeki 10.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Mam wielką prośbę. Muszę do czwartku wybrać dachówkę. Mam dylemat pomiędzy L15 brązowa a kera-pfanne brąz. Creatona widziałem na żywo, ale nie widziałem Koramica L15 brązowej. Jeżeli ktoś ma zdjęcia domu z tą dachówką to poproszę na priv: [email protected] PS. Czy ktoś ma to na dachu w pobliżu Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Tomeki, jak cos dostaniesz to prześlij do ogólnej wiadomości. Mnie też interesuje ta dachówka. Jaki masz dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki 10.10.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Czterospadowy - 38 i 45 stopni, z lukarną z przodu i z tyłu. Coś ala grot czy huragam z MTM, ale lukarna z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki 11.10.2006 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma taki dach? Proszę o opinię i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts