Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pilnie oddam kota

samosia

Recommended Posts

droga kadro!!!

nie trzeba rąk załamywać ktos wcześniej napisał że trzeba pomóc dziewczynie i miał rację gdyby koteczka było młodsza wzięłabym ja do siebie ale mam 2 kotki w podobnym wieku9 i 5lat i sa za dorosłe aby zaakceptowac następna dorosłą i jeszcze jednoDROGA KADRO nie sadzę iz kot Paulki zrobił to z premedytacja ...

powodzenia samosiu

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tym ugniataniem łapami, to może być rzeczywiście problem. (Samosiu gdybyś od razu tak napisała wszystko byłoby jasne).

Moja kotka nie wchodziła do łóżeczka, a łapami ugniata, tylko jak siedzi na kolanach. Ale wiadomo o co chodzi. Niestety, jak sama widzisz: niełatwo znależć dom zwierzakowi, wszyscy zakoceni, albo zapsieni.

Pociesz się, że jak kot zostanie z Wami, problemy wkrótce się skończą, bo jak maluch podrośnie, to się zacznie kręcić i kocica przestanie się na nim układać. Do tego czasu jednak zamykałabym w łazience (moja kotka uwiebia siedzieć w łazience i właściwie ostatnio tam mieszka - jej wybór)

Samosia jakby nic sie nie znalazlo, to naprawde zamykanie kota w lazience nie bedzie zbytnim sadyzmem, moj kot siedzi w lazience i korytarzu caly dzien, (zlozylo sie na to kilka powodow), mimo to wydaje sie byc szczesliwym kotem, owszem wymaga mase pieszczot a w weekendy nie schodzi z kolan, ale sie przyzwyczail, ze gdy wszyscy w pracy siedzi w lazience i przedpokoju (a mam malenki przedpokoj).

(A wiecie, ze mojego ojca pilnowala kotka, dziwne to byly czasy i miejsce, gdzie spedzal dziecinstwo, kotka kolysala kolyske jak nikogo nie bylo w poblizu... - to tylko ciekawostka "etnologiczna", a nie propozycja bron Boze :wink: )