26kW 10.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Czy ktoś ma doswiadczenia z tymi oknami ? Podobno wykonane bez ołowiu. Okucia Wink Haus. 5 komorowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 10.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Hey Ja mam te okna i nie tylko w domu ale w pracy (pare lat) jestem zadowolony,zastrzez sobie tylko przy zakupie zawiasy WINK HAUS. DodiN.sacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal i Gosia 17.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 17.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam, ja też miałem zamiar kupić okna od Bogdańskiego lecz zrezygnowałem bo wycena była zbyt mało konkurencyjna,wybrałem Honera profil veka,cena mniejsza o 7 tys na całej stolarce,jeśli chodzi o opinie to moji sąsiedzi mają te okna już kilka lat i są bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
112006 12.11.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mam naprawdę mieszane uczucia co do firmy Bogdański, zamówiłem u nich nowe okna i drzwi balkonowe, jestem z nich zadowolony montaż również bezproblemowy, następnie zamówiłem przez firmę Bogdański trzy pary drzwi PORTA dwie pary z montaże, i tu zaczęły się problemy z ekipa montażową która przyjechała zamontować drzwi zrobili to niechlujnie, po łebkach, drzwi zostały źle podcięte od spodu wyszczerbione, klamki krzywo zamontowane, zamawiałem matowe klamki dostałem z połyskiem, zależy jaka ekipa przyjecie zamontować pierwsza zamontowała okna dobrze druga spartoliła robotę, o reklamacji możecie zapomnieć tak przynajmniej poinformował mnie Pan który przyjechał obejrzeć uszkodzenia. zalecam dopilnowanie montażu jeśli ktoś zdecyduje się na zakupy i nie podpisywanie odbioru przed dokładnym sprawdzeniem wykonanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crnd 12.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam.Czy może się ktoś podzielić bardziej aktualnymi opiniami na temat okien tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts