Priscilla 10.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Mam sciane zbudowana z 5cm Ytongow i chce na niej powiesic LCD 32". Boje sie, ze sciana nie wytrzyma takiego ciezaru i chce ja czyms wzmocnic, ale nie mam pomyslu co byloby na tyle mocne i zarazem pasowalo mi do mebli. Sciana ta jest we wnece. Na dole stoi regal http://img183.imageshack.us/img183/5030/1vp0.png i nad nim ma wisiec LCD. Myslalam o takiej nowoczesnej boazerii (nie, nie takiej z lat 70' ))) - jasne cieniutkie podluzne listewki na cala dlugosc wneki tylko nie wiem gdzie mozna takie cos kupic (a moze zamowic u stolarza??). Tylko czy to wzmocni na tyle sciane aby nie spadl mi LCD?? )) A moze macie jakies inne pomysly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiu-fiu 14.10.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Jeśli już drewno na ścianie i to do nowoczesnego wnętrza, poszukałabym raczej jakiegoś drewnianego panelu - całość w jednym kawałku zamiast cieniutkich listewek. Gdzieś coś takiego widziałam, ale nie jestem entuzjastką nowoczesności, więc nie bardzo potrafię podać przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Mam sciane zbudowana z 5cm Ytongow i chce na niej powiesic LCD 32". Boje sie, ze sciana nie wytrzyma takiego ciezaru i chce ja czyms wzmocnic, ale nie mam pomyslu co byloby na tyle mocne i zarazem pasowalo mi do mebli. ?? Obawy zupelnie nieuzasadnione. 32 calowe LDC to zaden ciezar. Skoro na plycie g-k wisi kibel i siada na nim stukilowy chlop to na 5-centymetrowej sciance z gazobetonu mozesz powiesci 60" plazme bez obaw , ze cos sie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts