magdula 26.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 dach to rubbceramika ciemny braz, a kominy tez ciemny braz. niestety nie pamietam nazwy firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Kurcze - gdybym umiała wklejac zdjęcia - chętnie pokazałabym swoją wersję - to niesamowite oglądac inne aranżacje prawie tych samych domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 29.06.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Joan ja tez nie potrafilam. Wejdz na stronke http://www.imageshack.us i bedzie wszystko jasne Spróbuj, chetnie obejrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mondil 08.07.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam Wszystkich budujących piasek pustyni! Bardzo chciałabym podzielić się zdjeciami z realizacji tego projektu. Obecnie jestem na etapie stanu surowego otwartego. http://img444.imageshack.us/my.php?image=dsc00239wo8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 10.07.2007 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witaj mondil w gronie budujacych piasek pustyni! Piekny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlenaa 10.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam jesli mozecie powiedzcie jakie sa koszty pod klucz! będę wdzięczna ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 25.07.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 witajcie! U nas od poniedziałku murarz stawia juz sciany, troche to potrwa, bo mamy sciany trojwarstwowe, niestety pogoda nie dopisuje:( NIECH SIE MURY PNA DO GORY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 18.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam, Już rok jak mieszkamy. Dodałem kilka nowych zdjęć. http://foto.onet.pl/bvbfu,cs0cyckkgc5c Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 18.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam, Już rok jak mieszkamy. Dodałem kilka nowych zdjęć. http://foto.onet.pl/bvbfu,cs0cyckkgc5c Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el miron 05.11.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mam pytannie czy ktos może wybrał już ten projekt piasek pustyni - prosze (jesli to możliwe) o zdjęcia i spostrzeżenia z budowy http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 06.11.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 http://foto.onet.pl/bvbfu,cs0cyckkgc5c,59p6k,u.html#at3vr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el miron 07.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dzięki Mario za zdjęcia - utwierdzają mnie w przekonaniu że to dobry projekt ( wykończenie domu robi wrażenie dobrze dopasowane nawet detale z gustem i smakiem).Mam pytanko - czy dawno budowaliście - i jaki był ewntualnie koszt stanu surowego zamkniętego?- czy robiliście jakieś przeróbki w projekcie?- jak wysoka jest ściana kolankowa?- żona ma wątpliwości czy przy oknach dachowych jest dość dużo światła w pokojach- jak to wygląda u was?- jaką macie szerokość tarasu - czy tak jak w projekcie ok 3 m?- ile zostaje wam wtedy ogrodu to płotu - jaka odległość?- czy może znacie kogoś kto buduje ten dom w okolicy Poznania?Przepraszam że tak obszernie ale z góry dziekuję za odpowiedźMiron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el miron 08.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 mam pytanko - jak wyglada sprawa ze światłem w pokojach na górze przy oknach dachowych, czy nie jest zbyt szaro na górze przez nie?pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el miron 08.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 czy ktoś z budujących piasek.... wstawiał może w jadalni również drzwi szklone zamiast okna?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa7 26.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 piasek pustyni -jak obnizyc koszt wybudowania tego domku , czy ktos budowal z dachem z blachodachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mammamija 26.12.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Zastanawiałem się nad tym projektem. Brak jakiegokolwiek balkonu chyba przyważy, że bedzie to inny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hans klos 12.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 hallo jest tu kto jescze??????ktos buduje ten projekt teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RŁukasz 09.02.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam budujących piasek pustyni. Ja zabieram się za budowę wiosną 2013. W tej chwili mam pozwolenie na budowę i czekam na pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek-chyczewskiwp. 13.10.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam wszystkich ja zacząłem budowę właśnie w poniedziałek kończą robić fundament wciskam się tu na forum z racji iż zainspirował mnie ów projekt no i jeszcze ,,gucio,, i z tych dwóch powstał mój indywidualny projekt dopasowany do mej działki i potrzeb mam nadzieje żę uda mi się wgrać kilka zdjęć do albumu byście mogli go zobaczyć pozdrawiammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts