magdula 21.04.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dziekuje w koncu sie ktos odezwal. cieszy mnie to ze chociaz ktos probowal wybudowac ten dom mam tylko nadzieje, ze projekt jest ok i nie bedzie zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 22.04.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 witam wszystkich milosnikow piasku pustyni jak wszystko dobrze pojdzie na wiosne staruje z budowa ale mam juz dachowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 09.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nie wiedziałam, że jest taki temat Ruszyliśmy z budową Piasku Pustyni 2, zrobilismy trochę przeróbek w projekcie, bo niesty był za szeroki na nasza działkę. U nas na parterze nie będzie sypialni z łazienką, komin przesuniety do schodów, w salonie okna do podłogi ze szprosami ramkowymi. DachówkaCREATON KERA-PFANNE miedziana anglobowana. Ktos pisał, że duza kuchnia?? Moim zdaniem mała ma 14,4 m2. Drzwi do łazienki na dole będą z przedsionka, tym sposobem zmiesci sie brodzik. Schody drewniane ażurowe. Jesteśmy na etapie muru na parterze, w sobote może uda się zastropić. Pozdrawiam wszystkich Pustyniowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRUBEER 05.06.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam czy jest ktos kto podzielilby sie zdjeciami z realizacji tego projektu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 07.06.2006 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 witam!! bede rowniez wlascicielem piasku pustyni. zaczynam w lipcu. jest kilka osob na forum, ktore juz sa w trakcie budowy. poszukaj. wiem, ze joan ma kilka fotek. niestety nie odpisuje na zadne pytania. moze tobie sie uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRUBEER 08.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wielkie dzieki napisalem wiadomosc i teraz czekam moze faktycznie mi sie uda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 09.06.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja mam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 09.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 My już zakończyliśmy budowę - 23 czerwiec przeprowadzka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 09.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja mam zdjęcia I TAK CICHO SIEDZISZ??? wrzucaj je szybciutko na forum, albo przeslij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 09.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Nie miałem głowy bo wykończeniówka nas wykańczała. Ale już jest ok. Własnie dzisiaj kończą montaz kuchni i schodów!!! 23 czerwiec przeprowadzka.W między czasie ułożenie podjazdu i chodnika z kostki granitowej, wrzesień trawka, na wiosnę wstawienie przęseł stalowych między klinkier. Zdjęcia zrzucę w domu na płytę i w poniedziałek prześlę na prv. ( niestety w starym mieszkaniu nie mam już internetu). Jesteśmy zadowoleni z domu - jest taki ... w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 09.06.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 gratuluje w takim razie udanej inwestycjii mam pytanko wprowadzaliscie jakis zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 09.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wybudowaliśmyu wersję ze ścianką kolankową 80 cm. Zmiany : filary proste , zamiast okrągłego okienka w małej łazience prostokątne okienko z luksferów, brak wiatrołapu - od razu otwarta przestrzeń.Zlewozmywak przesunięty pod okno w kuchni, zrezygnowaliśmy ze zlewu w kotłowniUwaga : kibelek w łazience na górze przy skoscie się nie zmieści !! musieliśmy przesuwać na przeciwległą ścianę.Grzejniki drabinkowe proponowane w projekcie mają montrualne wyzmiary - polecam rozważyć mniejsze - zwłaszcza jeśli ktoś ma podłogówki w łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 09.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 my tez bedziemy budowac ta wersje. rowniez zamieszamy zastapic male okragle okienko, prostokatnym. chcemy powiekszyc spizarke kolo kuchni kosztem garderoby(zostawiamy tylko mala wneke na garderobe) i jesli sie uda chcemy przeniesc pralnie do tej spizarki. dzieki temu pomniejszymy kotlownie a na to konto zrbimy szafe wnekowa w sypialni. ufff tyle wymysliam ja. moja poloweczka najlepiej zostawilaby wszystko jak jest. ale kobietki chyba juz takie sa, ze lubia troche namieszac. mam tylko nadzieje, ze w praktyce nie bedzie problemu, bo w projekcie przesunac kilka scianek jest latwo.. dzieki za rade z tym kibelkiem. dobrze wiedziec na przyszlosc. mam nadzieje, ze nie mieliscie innych problemow. jesli cos bylo oprocz tego kibelka i grzejnikow bede wdzieczna za wszelkie uwagi. dzieki z niecierpliwoscia czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 10.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 My już zakończyliśmy budowę - 23 czerwiec przeprowadzka !!! GRATULACJE, u nas położyli dachówkę, od poniedziałku wchodzą elektrycy i hydraulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spanga4ever 10.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 To dobry projkt-realizujcie i nnapiszcie cos w tym temacie.Prosze o nzdjecia z budowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 14.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zdjęcia : http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=50930&q=piasek%20pustyni%20&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 14.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 czesc mariozdr! niestety ale nie moge tego otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 14.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 dobra juz chyba bedzie ok! dzieki niestety teraz tez nie moge ich zobaczyc, tym razem musze sie rejestrowac na onecie. nie znam twojego hasla . a moze wyslij mi zdjecia na mail. moj adres [email protected] bedzie prosciej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 14.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiemka 14.06.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Nie wiedziałam, że jest taki temat Ruszyliśmy z budową Piasku Pustyni 2... Cześć! Czym Piasek Pustyni 2 różni się od projektu podstawowego? Bardzo mi się podoba Piasek Pustyni, ale brakuje mi w nim drugiego stanowiska w garażu. Nie wiedzialam, że jest wiecej wersji. Gdzie można ją znależć? A może ktoś wie, czy architekt, pan Tomasz Włodarczyk, ma autorską stronę internetową? Pozdrawiam, początkująca Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts