habibi77 14.06.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Piasek pustyni 2 różni sie wysokościa sciany kolankowej - ma wysokość 80 cm i tym samym ma większa powierzchnię uzytkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 14.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Powinno działać . http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=50930&q=piasek%20pustyni%20&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 14.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wow jestem pod wrażeniem, kto Ci robił schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 14.06.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zdjęcia : http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=50930&q=piasek%20pustyni%20&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 14.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wow jestem pod wrażeniem, kto Ci robił schody?? Firma spod Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 14.06.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 mariozdr ogladalam zdjecia i musze ci pogratulowac. bardzo ladny domek zreszta gratuluje nam wszystkim, ktorzy wybrali ten projekt .duzo przestrzeni a to mi sie bardzo podoba. schody rowniez zrobily na mnie wrazenie. a i to okno z wc bardzo fajne rozwiazanie. nie moge sie doczekac kiedy my zaczniemy. pozdrawiam wszystkich budujacych piasek pustyni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spanga4ever 14.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 mariozdr - gratulacje.Jak długo budowaliscie i jakim kosztem zamknał sie stan surowy zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 18.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Mamy tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 19.07.2006 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulacje habibi77 !! coraz blizej konca. u nas murarze zaczynaja w przyszlym tygodniu kopac fundamenty. tak wiec daleka droga do konca... pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spanga4ever 19.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 mariozdr, dzieki za zdjecia i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadi9 20.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jestem jeszcze na etapie wybierania projektu, ale na 99,9% to będzie PIASEK PUSTYNI a w związku z tym mam pytanko do tych szcęśliwców, którzy mają już budowę za sobą (albo prawie) - co Byście w tym projekcie zmienili żeby było jeszcze lepiej ? bo ja mam w planie powiększenie salonu i pomieszczenia gosp. kosztem pokoju na dole, ale nie do końca wiem czy to będzie dobry pomysł Pozdrowienia z Wrocławia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 21.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jestem jeszcze na etapie wybierania projektu, ale na 99,9% to będzie PIASEK PUSTYNI a w związku z tym mam pytanko do tych szcęśliwców, którzy mają już budowę za sobą (albo prawie) - co Byście w tym projekcie zmienili żeby było jeszcze lepiej ? bo ja mam w planie powiększenie salonu i pomieszczenia gosp. kosztem pokoju na dole, ale nie do końca wiem czy to będzie dobry pomysł Pozdrowienia z Wrocławia :] Budując jeszcze raz, poza zmianami jakie wprowadziliśmy( wejscie do łazienki z wiatrołapu, przesunięcie komina,rezygnacja z sypialni dolnej=duzy salon, rezygnacja z łazienki przy sypialni- powiększenie kotłowni okno balkonowe z wyjsciem na taras zamiast okna do połowy w powiększonym salonie. Dorzuciłabym następującą zmianę kuchnie zrobiłabym otwartą na salon w miejscu gdzie w projekcie przewidziano sypialnię. Załujemy, że tak nie zrobiliśmy, bo zawsze byłaby wygoda imprezując na tarasie, który powiększyliśmy do 50m2 mieć blisko do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadi9 21.08.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 dzięki za zainteresowanie :]ja mam w planach narazie takie zmiany :http://i6.photobucket.com/albums/y236/wadi9/Piasek.jpgale zastanawiam się czy nie przesadziłem troche z rozmiarami pomieszczenia gospodarczego, a tak przy okazji masz może jakieś fotki swojego domu, albo jakiś szkic z tymi zmianami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 21.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Fotki mam nie bardzo aktualne w stopce. My mamy ściankę pomiędzy kotłownią a obecną pralnią. Do pralni wchodzi się przez kotłownię. W zasadzie to ta ścianka nie jest potrzebna. Jak będę miała troche czasu ( nie wiem kiedy), to pstrykne fotki i wrzucę do albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 23.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 witam! mam pytanie do osob ktore maja za soba etap rozmieszczenia pomieszczen w piasku pustyni.chcialabym powiekszyc spizarke kolo kuchni kosztem garderoby, ktora znajduje sie w holu. nastepnie te spizarke przeksztalcic w pralnie. uwazacie, ze bedzie wystarczajaco miejsca? czy dac sobie spokoj i zostawic tak jak jest w projekcie? nie podoba mi sie tylko to ze musialabym przechodzic przez garaz do pralni. z gory dziekuje za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 23.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 i jeszcze jedno : dlaczego budujacy forumowicze( piasek pustyni )zastepuja skosne kolumny zwyklymi prostymi? osobiscie nic nie widze zlego w tych z projektu. a moze cena jakas nie taka, czy chodzi tylko o gust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 23.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 moim zdaniem miejsca będzie za mało, powiem więcej jak powiększysz kosztem garderoby( ktora i tak nie jest wielka to optycznie wiatrołap zrobi sie baaardzo ciasny, bo i tak jest mały. Przestrzeń garderoby optycznie go powiększa, no i jest gdzie powiescic wieszak na okrycia wierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 23.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 i jeszcze jedno : dlaczego budujacy forumowicze( piasek pustyni )zastepuja skosne kolumny zwyklymi prostymi? osobiscie nic nie widze zlego w tych z projektu. a moze cena jakas nie taka, czy chodzi tylko o gust? U mnie są takie jak w projekcie, węższe u góry szersze na dole,zreszta jak skończą elewację ( czekaliśmy na tynk, bo zabrakło) to wrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 24.08.2006 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 i jeszcze jedno : dlaczego budujacy forumowicze( piasek pustyni )zastepuja skosne kolumny zwyklymi prostymi? osobiscie nic nie widze zlego w tych z projektu. a moze cena jakas nie taka, czy chodzi tylko o gust? U mnie są takie jak w projekcie, węższe u góry szersze na dole,zreszta jak skończą elewację ( czekaliśmy na tynk, bo zabrakło) to wrzucę fotki. dopiero po twojej odpowiedzi dokladnie przyjrzalam sie kolumnom w twoim domu. faktycznie nie sa proste. ale gapa jestem co do tej pralni w kotlowni nie uwazasz, ze przechodzenie przez garaz do niej(szczegolnie z samochodem w nim) moze byc nie wygodne? wydaje mi sie ze garaz do szerokich nie nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 24.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Moim zdaniem przechodzenie przez garaz( wcale nie mały, nie wiem jaki samochód zamierzasz parkować) nie stanowi problemu, zresztą oprócz pralki zmiesci się tam misa pralnicza, suszarka podwieszana i stojąca. Zamierzam tam prasować i tym sposobem rozwiązał się problem miejscem na deskę do prasowania, proszki do prania i inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts