Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt PIASEK PUSTYNI pracownia KRAJOBRAZY

Recommended Posts

wiesz co habibi moze i ty masz racje. niedlugo musimy podjac decyzje o dokladnym rozmieszczeniu pomieszczen.od poczatku chcialam miec pralnie kolo kuchni. jesli mi mowisz ze nie ma sensu jej tam przenosic to musze sie powaznie zastanowic. w sumie to masz juz jakies pojecie o wygladzie wewnetrznym domu. a to wszystko dopiero przede mna. w przyszlym tyg zacznaja u nas stawiac sciany. wiec dluga droga do etapu jaki ty masz.

czekam na wiecej fotek.

pozdrawiam magda

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

halo!!! budujacy Piasek Pustyni!!! jak Wasze prace???

U nas wszystko juz prawie skończone,w piątek będą montować schody. Niestety nie mam czasu na nic, bo jestem świeżą mamą. Jak tylko znajdę trochę czasu wrzucę fotki.

No tempo mieliśmy zabójcze, fundamenty zaczęliśmy kopać w kwietniu, a wprowadzilismy się we wrześniu.

• 2 weeks później...

witam!

Prace powoli posuwaja sie do przodu. Dzisiaj zaczeli obladac klinkierem kominy. Bedziemy mieli brazowa dachowke, wiec kolor klinkierowki wybralismy bardzo podobny,a kolor zaprawy jest grafitowy. Efekt dopiero przed nami. W przyszlym tygodniu zaczynaja dalej dzialac dachowcy. Mam nadzieje, ze zima nas nie zaskoczy.

Magdula czy można by Cię odwiedzić , mieszkam w tym samym wojewodztwie. Byłabym bardzo wdzięczna.

Nie ma problemu Waleriana. Napisz na priv gdzie dokladnie mieszkasz(wytlumacze Ci jak dojechac) i kiedy bys chciala przyjechac.

pozdrawiam

magda

Madzia super ,ze możemy Cię odwiedzić. Napisałam Ci prywatną wiadomość. Życze ładnej pogody, oby zdążyli z tym dachem. Dom jest śliczny już przez przypadek trafiłam na kilka zdjeć. Czy wszyscy budują ten dom ze ścianka kolankową 80 cm? Ile ten dom wówczas ma powierzchni???

A czy ktoś mógłby mi przesłać skany projektu z wymiarami . Dziękuję

Pozdrawiam

• 2 weeks później...