magdula 24.08.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 wiesz co habibi moze i ty masz racje. niedlugo musimy podjac decyzje o dokladnym rozmieszczeniu pomieszczen.od poczatku chcialam miec pralnie kolo kuchni. jesli mi mowisz ze nie ma sensu jej tam przenosic to musze sie powaznie zastanowic. w sumie to masz juz jakies pojecie o wygladzie wewnetrznym domu. a to wszystko dopiero przede mna. w przyszlym tyg zacznaja u nas stawiac sciany. wiec dluga droga do etapu jaki ty masz. czekam na wiecej fotek. pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 10.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 witajcie !!! CZy ktos z Was buduje moze http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=156 jesli nie to chociaz moze macie jakies wskazowki czy uwagi do tego projektu??dziekuje za wszystkie wiadomosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 10.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 i cisza???? nikt nie buduje Piasku Pustyni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 wyszukiwarka na przykład : :) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1348043&highlight=piasek+pustyni#1348043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 10.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 10.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 halo!!! budujacy Piasek Pustyni!!! jak Wasze prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzieki!!! Alez nie ma za co . Wpisz w wyszukiwarkę piasek and pustyni i wyjdzie duużo więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadi9 10.10.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ja mam już ten projekt ale nawet nie wylałem fundamentów - tak więc u mnie postęp prac wynosi mniej więcej zero :]PS. za to na wiosnę może wkleje jakieś fotki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 11.10.2006 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 witaj!!! to jak nam sie nic nie odmieni, to prawdopodobnie zaczniemy przygode razem!!!!pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 11.10.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 halo!!! budujacy Piasek Pustyni!!! jak Wasze prace??? U nas wszystko juz prawie skończone,w piątek będą montować schody. Niestety nie mam czasu na nic, bo jestem świeżą mamą. Jak tylko znajdę trochę czasu wrzucę fotki. No tempo mieliśmy zabójcze, fundamenty zaczęliśmy kopać w kwietniu, a wprowadzilismy się we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 11.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 gratuluje!!!i domu i dzieciątka!!!!!czekam na fotki z niecierpliwoscia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 11.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 czy mozna prosic raz jeszcze zdjecia- nie wchodza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 12.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 a moze jeszcze ktos??? cos??? dopowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 13.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witam! gratuluje habibi77 dzidzusia i tego, ze juz mieszkacie. u mnie wciaz czekamy, az szanowni panowie dachowcy przyjda na budowe. odwelekaja nas 2tyg. mam nadzieje, ze nie zostaniemy bez dachu na zime. czekam na fotki z zamieszkanego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 28.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Czy ktos buduje lub wybudował PIASEK PUSTYNI z IGN . Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 28.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witajcie! Ja też zamierzam budować ten domek czy moge prosić o zdjęcia domku , bo na forum mi się nie otwiera. Moj mail : [email protected] Magdula czy można by Cię odwiedzić , mieszkam w tym samym wojewodztwie. Byłabym bardzo wdzięczna. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 28.10.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 witam! Prace powoli posuwaja sie do przodu. Dzisiaj zaczeli obladac klinkierem kominy. Bedziemy mieli brazowa dachowke, wiec kolor klinkierowki wybralismy bardzo podobny,a kolor zaprawy jest grafitowy. Efekt dopiero przed nami. W przyszlym tygodniu zaczynaja dalej dzialac dachowcy. Mam nadzieje, ze zima nas nie zaskoczy. Magdula czy można by Cię odwiedzić , mieszkam w tym samym wojewodztwie. Byłabym bardzo wdzięczna. Nie ma problemu Waleriana. Napisz na priv gdzie dokladnie mieszkasz(wytlumacze Ci jak dojechac) i kiedy bys chciala przyjechac. pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 28.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Madzia super ,ze możemy Cię odwiedzić. Napisałam Ci prywatną wiadomość. Życze ładnej pogody, oby zdążyli z tym dachem. Dom jest śliczny już przez przypadek trafiłam na kilka zdjeć. Czy wszyscy budują ten dom ze ścianka kolankową 80 cm? Ile ten dom wówczas ma powierzchni??? A czy ktoś mógłby mi przesłać skany projektu z wymiarami . Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 08.11.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam. Lepiej późno niż wcale. Podaje nowy link do zdjęć. Są z czerwca - nie mam czasu zrobić nowych. Wszystko już wykończone. Zostało wypełnienie ogrodzenia z przodu i brama wjazdowa. http://foto.onet.pl/X3IGPAMoUmYDOldqBTBXYAwwDTgEPgUsAGILNgFlV2cHZlg4BmEHLA0zASUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 08.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No No piękny ten domek. Czekamy na więcej zdjęć, bardzo ciekawi mnie jak wyglada widok z kuchni na salon? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts