daggulka 10.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam.Mam pytanko-może ktoś wie i podzieli sie wiedzą? Pracujemy oboje z mężem , ale szkopuł w tym, że oboje mamy wypłacane wynagrodzenie "na rękę"- czyli nie na konto (nie było takiej potrzeby). Oczywiście jest to stała legalna praca na czas nieokreślony, więc jesli chodzi o zaświadczenie o zarobku to nie ma problemu. Martwię się tylko, bo wiem że niektóre banki oprócz zaświadcvzenia z zakładu pracy żądają wyciągu z konta bankowego z wpływem. Może mieliście z tym do czynienia i orientujecie się czy samo zaświadczenie z zakładu pracy wystarczy do starania się o kredyt budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 10.10.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 U mnie wystarczyło zaświadczenie, nikt nawet nie zapytał o wpływy na konto. Bank BPH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 10.10.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hmm.... to dziwne bo właśnie w BPH zapytali nas o wpływy na konto, na szczęście męża pensja wpływa na konto więc nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 w pko bp nie sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts