aligo 10.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witamy! jesteśmy z Lublina i szukamy zrealzowanego domku M11 tj.miła chwila......POMOŻECIE?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 11.10.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witaj! Ja jestem też z województwa lubelskiego i też szukam tego domku, jak znajdziesz daj znać Pisałam już na forum lubelskim, w końcu jak ludzie się buduja to gdzieś na osiedlach domków jednorodzinnych , gdzie jest zbiorowisko różnych domów jednak bez echa Nikt nic nie odpisał, nie wiem czy wogóle ktoś zauważył mój post Mam nadzieję ,ze ktos się odezwie. Dla mnie może to być też ktoś z województwa mazowieckiego lub podkarpackiego. Dla ułatwienia dodam zdjęcie. Może jakiś sąsiad buduje ten domek ??? http://cathy22.fm.interia.pl/dom_356_18.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aligo 17.10.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 hey mamy namierzony taki domek(realizowany)w okolicy Mełgwi.Ludzie zaczeli budowę ale stoi ona na etapie połowy murów.cóz,będziemy monitorować tą inwestycję i damy znać na forum.a tak ad vocem,jak wejśc na lubelskie forum? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
architektura_murator 18.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Jest spory wątek na temat "Miłej Chwili" na forum. Są nawet zdjęcia komina Skorzystaj z wyszukiwarki. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 18.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 WitajDziękuję za informację.Tutaj masz link do lubelskiego wątkuhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1635&highlight= Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts