Redakcja 13.08.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Zapraszamy do obejrzenia filmu o stropie budowanym w 2 godziny - stropie z lekkich płyt panelowych strunobetonowych SMART: Zobaczcie inne filmy poradnikowe na murator.tv - to Telewizja Budowlana dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barnela 02.11.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Polecam zeran - tanio i przy dobrym wykonaniu trwaly i nie klawiszuje - nie polecam smarta - drogo 36 k za.200m2 i jak.zostanie.zle.polozony to bedzie klawiszowal . To jest.lzejszy zeran. Konbet marketingiem nadrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leberski 87 14.01.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Mnie kusi smart 15cm. 112 m2 stropu wycenił mi w konbecie na 17000 zł. z transportem i montażem.cena obejmuje również zaślepki i zaprawę do wypełnienia zamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.01.2017 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Mnie kusi smart 15cm. 112 m2 stropu wycenił mi w konbecie na 17000 zł. z transportem i montażem.cena obejmuje również zaślepki i zaprawę do wypełnienia zamkó w Klawiszowanie masz gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leberski 87 16.01.2017 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Gratis? Jak za darmo to biorę a teraz na poważnie, mówisz to na podstawie doświadczeń czy tego co "gdzieś przeczytałeś"? Bo z tego co ja czytam to smart podobnie jak terive jedni zachwalają inni wprost przeciwnie. Efekt jest taki że im się człowiek bardziej zagłębia w temacie stropów tym jest bardziej wygłupiony :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.01.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Gratis? Jak za darmo to biorę a teraz na poważnie, mówisz to na podstawie doświadczeń czy tego co "gdzieś przeczytałeś"? Bo z tego co ja czytam to smart podobnie jak terive jedni zachwalają inni wprost przeciwnie. Efekt jest taki że im się człowiek bardziej zagłębia w temacie stropów tym jest bardziej wygłupiony :/ Widziałem. Zrobiłem u siebie ceramiczny, wszak Smart był brany pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayek 16.01.2017 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Widziałem. Zrobiłem u siebie ceramiczny, wszak Smart był brany pod uwagę. Czyli nie masz a się wypowiadasz. Ja mam smarta i sobie chwalę. Nic nie klawiszuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.01.2017 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Czyli nie masz a się wypowiadasz. Ja mam smarta i sobie chwalę. Nic nie klawiszuje. No to fajnie, że wszystko w porządku. Ale widziałem efekt klawiszowania w takim i zrobiłem Porotherm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leberski 87 17.01.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Dziękuję panowie za cenne wypowiedzi. Fajnie by było gdyby użytkownicy smarta ożywili temat i wypowiedzieli się czy żałują decyzji czy są zadowoleni z wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts