Burbon 14.04.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Potrzebuję podeprzeć dach nad częścią wejściową drewnianym słupem. Problem w tym, że ten który do tej pory miałem skręcił się a w dodatku mam jest jakis popękany i z sękami.Poszukuje więc producenta elementów konstrukcyjnych drewnianych klejonych. Widziałem już takie konstrukcje np. basen z poziomych belek klejonych. Czy ktoś z forumowiczów wie gdzie można by takie cudo kupić. Interesuje mnie słup 14x14 o dług. 6 m.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 możesz spróbować tu: http://www.andrewex.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 14.04.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 a po co ci słup klejony - nie boisz sie że ci sie to rozjedzie??? daj normalny słup surowywydaje mi sie że jako element konstrukcyjny(nośny) to drewno klejonie sie nie nadaje (nie na takie obciążenia jak konstrukcja dachu...)snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts