am00 11.10.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Pomalowałem płyty GK w łazience na suficie i na skosach zwykłą białą farbą akrylową chyba DEKORAL-W. Pokryło jako tako dopiero po 3 malowaniu. Nie jest to docelowe rozwiązanie, bo farba się łatwo brudzi i ściera. Czy mogę to teraz pomalować jakąś lepszą farbą dedykowaną do łazienek, czy muszę wpierw gruntować lub zmywać i gruntować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.11.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Pomalować to co jest, bez dodatkowych zabiegów, farba lateksowa wewnętrzna Huma, powinien wystarczyć 1 raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 05.11.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dzięki za radę, trochę spóźniona, pomalowałem 1 raz jakąś farbą dedykowaną do łazienek, nie pamiętam już jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts