Basia Z. 01.06.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Rzoumiem, że podbitka jest PCV? A czy mozesz mi zdradzić, czym wykonczone są fundamenty? Jaki to tynk i jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 01.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sówko, z niecierpliwością czekamy na kolejne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 02.06.2007 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Rzoumiem, że podbitka jest PCV? A czy mozesz mi zdradzić, czym wykonczone są fundamenty? Jaki to tynk i jaki kolor? Podbitka jest PCV. Fundament jest niewykonczony jeszcze,to co widać na zdjęciach to zagruntowane pod właściwy tynk. A własciwy juz wybrałam,ale nie pamietam numeru-to z Atlasu mozaika,wyglada jak szklana kasza,kolor bedzie ceglasty z jakimś. Jak tynkarze zewnętrzni wrócą,czyli jak gotowe będą schody wejściowe,to napiszę dokładnie,bo materiał kupił wykonawca i u niego stoja wiaderka. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 02.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Pięknie się robi u Ciebie! A jak prezentuje się klatka schodowa już z zamontowaną poręczą? Meble w kuchni pięknie się prezentują. No to teraz czekamy na łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 wow kuchnia moze i nie w moim stylu, ale prezentuje sie bardzo przyjemnie i tak "dokladnie" w wykonaniu... oczywiscie na ile mozna ze zdjec cos wywnioskowac. sowka, widze ze masz pelne debowe schody, mozesz mi powiedziec czy to sa schody samonosne czy betonowe obkladane drewnem ? Jak samonosne to mozesz zdradzic na prv ile ta przyjemnosc Was kosztowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 02.06.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Schody są betonowe okładane dechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.06.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 oooooooo ranyyyyyyyyyyyy! jak ty już daleko jestes -tak dawno nie czytałam i ogładałam galerii(co widac po mojej ) ale widok domku z z ewnatrz mnie powalił-pisze szczerze naprawde ,bez wazelinki - super.super,super,super-barzdzo podoba mi sie kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.06.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Podbitka jest PCV. Fundament jest niewykonczony jeszcze,to co widać na zdjęciach to zagruntowane pod właściwy tynk. A własciwy juz wybrałam,ale nie pamietam numeru-to z Atlasu mozaika,wyglada jak szklana kasza,kolor bedzie ceglasty z jakimś. Jak tynkarze zewnętrzni wrócą,czyli jak gotowe będą schody wejściowe,to napiszę dokładnie,bo materiał kupił wykonawca i u niego stoja wiaderka. Gapa ze mnie jak nic , ale tak ładnie ten fundament wygląda Spokojnie poczekam na efekt, teraz lecę czytać dalej Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.06.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Domek u Ciebie robi sie coraz ladniejszy. Bardzo spodobala mi sie kuchnia, mozesz napisac jak sie jej kolor nazywa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 03.06.2007 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 wow kuchnia moze i nie w moim stylu, ale prezentuje sie bardzo przyjemnie i tak "dokladnie" w wykonaniu... oczywiscie na ile mozna ze zdjec cos wywnioskowac. sowka, widze ze masz pelne debowe schody, mozesz mi powiedziec czy to sa schody samonosne czy betonowe obkladane drewnem ? Jak samonosne to mozesz zdradzic na prv ile ta przyjemnosc Was kosztowala ? Zdaje sobie sprawę że dobór stylu to bardzo indywidualna sprawa,tym bardziej mi miło że moja kuchnia podoba się też komus kto lubi bardziej nowoczesne wnetrza i czyste linie Schody są betonowe,obłożone dębowymi deskami,wejście do salonu i kuchni tę mam obłozone tzw. opaską z dębiny. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 03.06.2007 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Domek u Ciebie robi sie coraz ladniejszy. Bardzo spodobala mi sie kuchnia, mozesz napisac jak sie jej kolor nazywa. Pozdrawiam. Wg.wykonawców nazywa się... dąb klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 sowko, to nie jest tak ze preferuje tylko taki rodzaj i zaden inny mi sie nie podoba Osobiscie podoba mi sie kazdy "rodzaj" urzadzenia jezeli jest dobrze i przyjemnie dla oka wykonany, od metalowej rury jako baterii sciennej, po koszyczki z lawenda... tylko moja osobowosc woli mieszkac z metalowa rura niz z koszyczkami dzieki za info... to dalej szukam kogos kto ma pelne ale samonosne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 sówko, kuchnia bardzo ładna ! Widać, że starannie wykonana. Ciekawa jestem jakie masz blaty , jaki to materiał ? Powiem Ci, że masz bardzo podobny układ szafek do tych, które ja będę miała, bo widzę, że rozkład i wielkość kuchni mamy chyba taki sam . Swoje meble będę miała właśnie z BRW, ale u mnie Pan nie zapomniał wziąść zaliczki . Nawet kształt frontów będzie u nas podobny (taki z łuczkami) , a okap ten sam . Pomarańcz przy tym kolorze frontów bardzo dobrze się "zgrał" i wygląda super ! Schody dębowe będą na pewno długo Ci służyły. Czy ten "gold" to bejca, którą schody zostały pomalowane, czy to naturalny kolor dębiny ( jest do niego bardzo podobny ) ? Także planuję dębinę na schody Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 03.06.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 sowko, to nie jest tak ze preferuje tylko taki rodzaj i zaden inny mi sie nie podoba Osobiscie podoba mi sie kazdy "rodzaj" urzadzenia jezeli jest dobrze i przyjemnie dla oka wykonany, od metalowej rury jako baterii sciennej, po koszyczki z lawenda... tylko moja osobowosc woli mieszkac z metalowa rura niz z koszyczkami dzieki za info... to dalej szukam kogos kto ma pelne ale samonosne schody Rozumiem Cie doskonale,też podoba mi sie bardzo styl nowoczesny,ale..no własnie,może u mnie to i osobowość i mąż itp wolą mieszkać sielsko-wiejsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 03.06.2007 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 sówko, kuchnia bardzo ładna ! Widać, że starannie wykonana. Ciekawa jestem jakie masz blaty , jaki to materiał ? Powiem Ci, że masz bardzo podobny układ szafek do tych, które ja będę miała, bo widzę, że rozkład i wielkość kuchni mamy chyba taki sam . Swoje meble będę miała właśnie z BRW, ale u mnie Pan nie zapomniał wziąść zaliczki . Nawet kształt frontów będzie u nas podobny (taki z łuczkami) , a okap ten sam . Pomarańcz przy tym kolorze frontów bardzo dobrze się "zgrał" i wygląda super ! Schody dębowe będą na pewno długo Ci służyły. Czy ten "gold" to bejca, którą schody zostały pomalowane, czy to naturalny kolor dębiny ( jest do niego bardzo podobny ) ? Także planuję dębinę na schody Pozdrówka ! Blaty sa z jakiejś płyty,identycznej jak w BRW Debina schodów jest bejcowana,naturalna jest sporo jasniejsza. Moja kuchnia ma 3x3,90,lodówka wolno stojąca żeby nie zajmować miejsca w szafkach (nie mam spiżarni). Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 04.06.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Moje gratulacje. Wszystko ze smakiem i gustownie. Kuchnia klasyczna przez co bardzo mi się podoba.W miarę możliwości czasowych proszę o więcej fotek. Pozdrawiam IzaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 06.06.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witaj Moniko,Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika a tu proszę jakie piękne kolory w pokojach. Domek super! Mam prośbe gdybyś mogła wrzucić parę fotek pokoi z innej strony lub obejmujące wiekszą część pokoju. Mam problem z wyobraźnią tych pokoików po skosami, czy Ty podnosiłaś ścianke kolankową? Kuchnia też super, pisałaś kiedyś że planujesz wyspe w kuchni , aktualne? Pozdrawiam gorącoBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.06.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Blaty sa z jakiejś płyty,identycznej jak w BRW Debina schodów jest bejcowana,naturalna jest sporo jasniejsza. Moja kuchnia ma 3x3,90,lodówka wolno stojąca żeby nie zajmować miejsca w szafkach (nie mam spiżarni). Pozdrawiam cieplutko Ja swoich blatów nie zamawiam w BRW. Marzą mi się granitowe, ale chyba nie od razu je sobie sprawię To mamy bardzo podobne wymiary kuchni . I również planuję lodówkę wolno stojącą. Nawet wnękę dla niej naszykowałam . Spiżarnia super sprawa. U mnie w projekcie była takowa, jednak stała na środku salonu , więc zrezygnowałam . Tym bardziej, że mam nieplanowaną piwniczkę więc z powodzeniem może spełniać rolę spiżarni P.S. Czy Twoje fronty szafek kuchennych są drewniane ? Jaki to kolor? Czy ten sam jaki masz na schodach ? Wszystko do siebie bardzo ładnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 07.06.2007 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ja swoich blatów nie zamawiam w BRW. Marzą mi się granitowe, ale chyba nie od razu je sobie sprawię To mamy bardzo podobne wymiary kuchni . I również planuję lodówkę wolno stojącą. Nawet wnękę dla niej naszykowałam . Spiżarnia super sprawa. U mnie w projekcie była takowa, jednak stała na środku salonu , więc zrezygnowałam . Tym bardziej, że mam nieplanowaną piwniczkę więc z powodzeniem może spełniać rolę spiżarni P.S. Czy Twoje fronty szafek kuchennych są drewniane ? Jaki to kolor? Czy ten sam jaki masz na schodach ? Wszystko do siebie bardzo ładnie pasuje Mnie tez marzyły sie blaty kamienne,ale nawet ich nie palnuje w dalszej przyszłosci,po prostu za duzo mnie ta chałupka kosztowałoa dotąd-kończę wyposażanie i nie zostawiam nic na potem,wystarczy mi kredyt Wneka na lodówke to swietny pomysł,bardzo praktyczny jak mniemam. Fronty szafek są z litej deski dębowej,tak jak schody,tylko że fronty szafek są natural a schody bejcowane na złoty dąb-w sumie wyszły takie same jak okleina okien Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 A więc jest łączność kolorystyczna i to bardzo ładnie wygląda . Jeszcze raz powtórzę - masz śliczną kuchnię ! ( i w tak dobrej cenie ). Gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts