sowa monikaka 08.06.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A więc jest łączność kolorystyczna i to bardzo ładnie wygląda . Jeszcze raz powtórzę - masz śliczną kuchnię ! ( i w tak dobrej cenie ). Gratki ! Dzięki,dzięki,dzięki-dzisiaj zaczęły sie schody innego rodzaju-jako że wszystko w moim domu ma kilometrowe długości,cena za położenie gładzi,płytek itp spowodowała że mogę spokojnie ogłosić BANKRUCTWO!!!! Utopiła mnie ta chałupa dokumentnie Dobrze ze chociaż taka ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.06.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 sówko, widzę, że nie tylko wymiary kuchni nas łączą . Ja też się topię wydatkach , a końca nie widać . Jeszcze tyle do zrobienia ... Ale przynajmniej chałupka już cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mamy dokładnie takie samo RÓŻOWE krzesło obrotowe. Pojemnik na reklamówki sprawuje się bardzo dobrze i to już od wielu lat. Wieszaki też kupujemy w IKEA W tym domu mam wreszcie wieszaki na pokrywki i jestem baaardzo zadowlona, że mi się wreszcie nie tarzają po szafce. Też kupione w IKEA. I też lubię zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 18.06.2007 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sówko, widzę, że nie tylko wymiary kuchni nas łączą . Ja też się topię wydatkach , a końca nie widać . Jeszcze tyle do zrobienia ... Ale przynajmniej chałupka już cieszy Oj cieszy,cieszy,jak jadę z marketu-jak wczoraj z żyrandolami,kinkietami itd to lamentuję,ale jak widze jak to wyglada w MOIM DOMU to serce rośnie. U mnie dzisiaj działaja hydraulicy-montuja grzejniki po malowaniu i resztę armatury i elektrycy,tez montaż. W środę przychodza panowie połozyć tynk mozaikowy na te takie podmurówki czy jak to się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 18.06.2007 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Mamy dokładnie takie samo RÓŻOWE krzesło obrotowe. Pojemnik na reklamówki sprawuje się bardzo dobrze i to już od wielu lat. Wieszaki też kupujemy w IKEA W tym domu mam wreszcie wieszaki na pokrywki i jestem baaardzo zadowlona, że mi się wreszcie nie tarzają po szafce. Też kupione w IKEA. I też lubię zakupy! No nie żartuj! To różowe krzesło wpadło mi w oko od pierwszego wejrzenia IKEA wg. mnie jest swietnym sklepem jesli chodzi o wyposażanie-ciekawe rozwiązania,rozsądne ceny,miła atmosfera-lubię! Nie zauwazyłam wieszaka na pokrywki,ale znajdę-to naprawdę dobry pomysł Jako ze mój synus choruje wymyśliłam że zakupie w szkółce kilka dębczaków i posadzę koło domu-nie wiesz czemu skojarzyły mi sie ze wzmacnianiem sił witalnych dziecka? Chyba z nerwów mi się rozsadne myslenie wyłącza Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.06.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Bardzo ładnie urządziliście to sowie gniazdko, adres wrzuciłem do ulubionych i będę tu jeszcze często wracał, Urządziliście to ze smakiem i warto podglądać dobre pomysły.U nas stan surowy po tynkach, ale podczas wlewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Widzę, że w przeciwieństwie do nas, wprowadzacie się do wykończonego domku. To musi być fajna sprawa. My nadal wykańczamy domek a on nas. Mimo wszystko lubimy się nawzajem Nie czytywałaś ostatnio jakiejś mitologii słowiańskiej? Może stamtąd te dęby? Nam rosną pod domem brzozy. Krzesełko różowe (do pokoju w różyczki), plastikowe (łatwo umyć), tanie (nie żal, jak się zepsuje nieodwracalnie) było oczywistym wyborem. Niestety ma wadę: kółka nędznie się kręcą i krzesło bardziej przesuwa się niż jeździ. Nie wiem, czy to nasz egzemplarz, czy wszystkie tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 18.06.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A co sie martwisz-przy biurku należy pilnie i w skupieniu pobierac anuki a nie jeździc jak szalona Bedę miała częściowo uziemione dziecko!!! HURRRRA!!! A brzózki sa piekne,ale moje dzieci są alergiczne,starsza zdiagnozowana-na pyłki brzozy ofkors też A wprowadzę sie do wykonczonego co mnie wykonczył bo nowi właściciele mojego mieszkania nas specjalnie nie poganiają-nie ma ich w kraju Ale juz tesknię za mieszkaniem w domku,wczoraj przywieźli mi lodówę,pralkę,dzisiaj montują,reszta juz gotowa,nie wiem jak sprężą się hydraulicy,ale do jutra powinni wszyscy opuscić plac boju. Mój synus chory-poczekam z pakowaniem aż ochłoniemy wszyscy i młody dojdzie do siebie. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.06.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sówko, o tak ! Jak się już wiesza żyrandole i wstawia lodówkę to cała "złość" przechodzi U mnie pozostał jeszcze do dokończenia parter i w dodatku najbardziej "brudna" robota - gresowe podłogi i kafle w WC . Jak to skończą będę mogła wreszcie zacząć sprzątać . Jednak wezmę jakąś pomoc, bo wiesz, że ja też alergik. Jednak brzozy mogą rosnąć w pobliżu (dęby też ) A jak Ty radzisz sobie z porządkami ? Pozdróweczka ! P.S. Życzę zdrówka dla synka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 18.06.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witaj Sowo! Wieki całe nie pisałam w Twoich "Komentarzach...", ale cały czas pilnie śledziłam Twój dziennik i uwagi do niego. Obiecałam przecież kiedyś, że będę Ci kibicować. Bardzo się cieszę, że juz finiszujecie, że przeprowadzka tuż-tuż, że ciągle masz tyle zapału mimo różnorakich trudności po drodze. Podziwiałąm kolejne etapy budowy i wykańczającej wykończeniówki. Dużo się nauczyłam od Ciebie. GRATULUJę ZBUDOWANIA DOMU!!! My zrezygnowaliśmy z Faworyta, z bólem serca, bo okazał się w praktyce zbyt duży jak na nasze potrzeby,ale sentyment mi pozostał. Zdecydowaliśmy się na APS119 z http://www.archi-projekt.com.pl .Ale myślę, że wiele z Twoich doświadczeń będzie przydatnych w budowie każdego domu. Serdecznie pozdrawiam i czekam teraz na opowieści o tym,jak się mieszka. No i o urządzaniu ogrodu... Aha, czy wykorzystujecie kominek do rozprowadzania ciepła? Jeszcze raz - gorące pozdrowienia i gratulacje! Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 19.06.2007 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Domek sliczny! Wewnatrz i zewnatrz. Gratuluje Mam pytanie dotyczace elewacji zewnętrznej (Jaki kolor masz elewacji i opasek wokół okien). Dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.06.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 sówko, o tak ! Jak się już wiesza żyrandole i wstawia lodówkę to cała "złość" przechodzi U mnie pozostał jeszcze do dokończenia parter i w dodatku najbardziej "brudna" robota - gresowe podłogi i kafle w WC . Jak to skończą będę mogła wreszcie zacząć sprzątać . Jednak wezmę jakąś pomoc, bo wiesz, że ja też alergik. Jednak brzozy mogą rosnąć w pobliżu (dęby też ) A jak Ty radzisz sobie z porządkami ? Pozdróweczka ! P.S. Życzę zdrówka dla synka ! Ja z porządkami radzę sobie z pomocą pani Krysi,czyli spiewajaco-co prawda jeszcze kilka sprzatań przed nami,bo pierwsze nawet całego pyłu nie pokonają,ale juz zawsze troszke do przodu Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.06.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witaj Sowo! Wieki całe nie pisałam w Twoich "Komentarzach...", ale cały czas pilnie śledziłam Twój dziennik i uwagi do niego. Obiecałam przecież kiedyś, że będę Ci kibicować. Bardzo się cieszę, że juz finiszujecie, że przeprowadzka tuż-tuż, że ciągle masz tyle zapału mimo różnorakich trudności po drodze. Podziwiałąm kolejne etapy budowy i wykańczającej wykończeniówki. Dużo się nauczyłam od Ciebie. GRATULUJę ZBUDOWANIA DOMU!!! My zrezygnowaliśmy z Faworyta, z bólem serca, bo okazał się w praktyce zbyt duży jak na nasze potrzeby,ale sentyment mi pozostał. Zdecydowaliśmy się na APS119 z http://www.archi-projekt.com.pl .Ale myślę, że wiele z Twoich doświadczeń będzie przydatnych w budowie każdego domu. Serdecznie pozdrawiam i czekam teraz na opowieści o tym,jak się mieszka. No i o urządzaniu ogrodu... Aha, czy wykorzystujecie kominek do rozprowadzania ciepła? Jeszcze raz - gorące pozdrowienia i gratulacje! Aldona. Dzięki że o mnie pamietasz,fajnie się buduje mając takich "kibiców". Wybrany przez Ciebie domek prezentuje się bardzo urokliwie,nawet nie widać że jest nieco mniejszy-chyba różnica jest niewielka? Z przeprowadzką w tym tygodniu raczej nie zdążymy,ale to opisze juz w dziennkiu. Trzymam kciuki za sprawne budowanie,pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.06.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Domek sliczny! Wewnatrz i zewnatrz. Gratuluje Mam pytanie dotyczace elewacji zewnętrznej (Jaki kolor masz elewacji i opasek wokół okien). Dzieki za odpowiedz. Elewacja zew. KABE 1010,opaski w tym samym kolorze Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESIA 2007 20.06.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam Wasz domek jest coraz ładniejszy na zew. i wew. .Mam ogromną prośbę czy mogłabyś zrobić zdjęcie holu w całej okazałości. Chciałabym zobaczyć jak wyglądają wyszykowane schody. Życzę wszystkiego dobrego i bardzo z góry dziękuję A i nie chorujcie tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 21.06.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Wracajcie do zdrowia ! Moja córcia alergik też ciągle choruje, ręce opadają Ostatnio mam coraz mniej czasu na czytanie forum, ale ilekroć zajrzę do Twojego dziennika : serce rośnie Nie mogę się doczekać kiedy mój dom będzie tak wyglądał tym bardziej, że rodzina powiększy się pod koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 21.06.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Wracajcie do zdrowia ! Moja córcia alergik też ciągle choruje, ręce opadają Ostatnio mam coraz mniej czasu na czytanie forum, ale ilekroć zajrzę do Twojego dziennika : serce rośnie Nie mogę się doczekać kiedy mój dom będzie tak wyglądał tym bardziej, że rodzina powiększy się pod koniec roku. SUPER GATULACJE!!!!!! To całe budowanie,jego efekty i radość z tym związana to nic,zupełnie nic w porównaniu ze stanem błogosławionym i powitaniem nowego człowieczka na świecie To teraz bedę trzymała kciuki za córcię coby nie chorowała i za mamę zeby spokojnie czekała na maleństwo Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 21.06.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dziękuję bardzo, Cieszę się ogromnie, choć pewnie trochę to wydłuży okres budowy domu. Trzeba w końcu ten wielki dom zasiedlić, dla trójki jest raczej za duży . To ja będę "nadzorcą" budowy, mam nadzieję, że wystarczy mi na wszystko sił. Mąż do późnych godzin w pracy więc dużo mi nie pomoże. Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 24.06.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Monika czy Wy macie obniżony poziom garażu? Pytam o etap murowania z bloczków. U nas jest równo i wydaje mi się że będe miała wysoki podjazdPozdrawiam gorąco, naprawdę piękny domekBeataPs. Ja też jestem nadzorcą budowy jak anwas. Przy okazji dołaczam się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 25.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Moniko, właśnie czytałem o twoim problemie z telefonem. Miałem podobny problem - TP SA mnie olała. Mam telefon stacjonarny w Erze. Działa wyśmienicie. Z tego co wiem, można przenieść numer z TPSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts