Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Sowiego Gniazda

sowa monikaka

Recommended Posts

A więc jest łączność kolorystyczna i to bardzo ładnie wygląda . Jeszcze raz powtórzę - masz śliczną kuchnię ! :D ( i w tak dobrej cenie :wink: ). Gratki !

Dzięki,dzięki,dzięki-dzisiaj zaczęły sie schody innego rodzaju-jako że wszystko w moim domu ma kilometrowe długości,cena za położenie gładzi,płytek itp spowodowała że mogę spokojnie ogłosić BANKRUCTWO!!!!

Utopiła mnie ta chałupa dokumentnie :-?

Dobrze ze chociaż taka ładna :D

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Mamy dokładnie takie samo RÓŻOWE krzesło obrotowe. Pojemnik na reklamówki sprawuje się bardzo dobrze i to już od wielu lat. Wieszaki też kupujemy w IKEA :lol: W tym domu mam wreszcie wieszaki na pokrywki i jestem baaardzo zadowlona, że mi się wreszcie nie tarzają po szafce. Też kupione w IKEA. I też lubię zakupy!

sówko, widzę, że nie tylko wymiary kuchni nas łączą :wink: .

Ja też się topię wydatkach , a końca nie widać 8) . Jeszcze tyle do zrobienia ...

Ale przynajmniej chałupka już cieszy :wink:

Oj cieszy,cieszy,jak jadę z marketu-jak wczoraj z żyrandolami,kinkietami itd to lamentuję,ale jak widze jak to wyglada w MOIM DOMU to serce rośnie.

U mnie dzisiaj działaja hydraulicy-montuja grzejniki po malowaniu i resztę armatury i elektrycy,tez montaż.

W środę przychodza panowie połozyć tynk mozaikowy na te takie podmurówki czy jak to się zwie :oops: 8)

Mamy dokładnie takie samo RÓŻOWE krzesło obrotowe. Pojemnik na reklamówki sprawuje się bardzo dobrze i to już od wielu lat. Wieszaki też kupujemy w IKEA :lol: W tym domu mam wreszcie wieszaki na pokrywki i jestem baaardzo zadowlona, że mi się wreszcie nie tarzają po szafce. Też kupione w IKEA. I też lubię zakupy!

No nie żartuj! To różowe krzesło wpadło mi w oko od pierwszego wejrzenia :wink:

IKEA wg. mnie jest swietnym sklepem jesli chodzi o wyposażanie-ciekawe rozwiązania,rozsądne ceny,miła atmosfera-lubię!

Nie zauwazyłam wieszaka na pokrywki,ale znajdę-to naprawdę dobry pomysł :D

Jako ze mój synus choruje wymyśliłam że zakupie w szkółce kilka dębczaków i posadzę koło domu-nie wiesz czemu skojarzyły mi sie ze wzmacnianiem sił witalnych dziecka? :-? Chyba z nerwów mi się rozsadne myslenie wyłącza :-?

Pozdrawiam cieplutko

Widzę, że w przeciwieństwie do nas, wprowadzacie się do wykończonego domku. To musi być fajna sprawa. My nadal wykańczamy domek a on nas. Mimo wszystko lubimy się nawzajem :wink:

Nie czytywałaś ostatnio jakiejś mitologii słowiańskiej? Może stamtąd te dęby? Nam rosną pod domem brzozy.

Krzesełko różowe (do pokoju w różyczki), plastikowe (łatwo umyć), tanie (nie żal, jak się zepsuje nieodwracalnie) było oczywistym wyborem. Niestety ma wadę: kółka nędznie się kręcą i krzesło bardziej przesuwa się niż jeździ. Nie wiem, czy to nasz egzemplarz, czy wszystkie tak mają.

A co sie martwisz-przy biurku należy pilnie i w skupieniu pobierac anuki a nie jeździc jak szalona :D :D :D Bedę miała częściowo uziemione dziecko!!! HURRRRA!!!

A brzózki sa piekne,ale moje dzieci są alergiczne,starsza zdiagnozowana-na pyłki brzozy ofkors też :evil: :-?

A wprowadzę sie do wykonczonego co mnie wykonczył :D bo nowi właściciele mojego mieszkania nas specjalnie nie poganiają-nie ma ich w kraju :D

Ale juz tesknię za mieszkaniem w domku,wczoraj przywieźli mi lodówę,pralkę,dzisiaj montują,reszta juz gotowa,nie wiem jak sprężą się hydraulicy,ale do jutra powinni wszyscy opuscić plac boju.

Mój synus chory-poczekam z pakowaniem aż ochłoniemy wszyscy i młody dojdzie do siebie.

Pozdrawiam cieplutko :D

sówko, o tak ! Jak się już wiesza żyrandole i wstawia lodówkę to cała "złość" przechodzi :wink: :lol:

U mnie pozostał jeszcze do dokończenia parter i w dodatku najbardziej "brudna" robota - gresowe podłogi i kafle w WC . Jak to skończą będę mogła wreszcie zacząć sprzątać . Jednak wezmę jakąś pomoc, bo wiesz, że ja też alergik. Jednak brzozy mogą rosnąć w pobliżu (dęby też ) :wink:

A jak Ty radzisz sobie z porządkami ? :roll:

Pozdróweczka ! :D

P.S. Życzę zdrówka dla synka !

Witaj Sowo! Wieki całe nie pisałam w Twoich "Komentarzach...", ale cały czas pilnie śledziłam Twój dziennik i uwagi do niego. Obiecałam przecież kiedyś, że będę Ci kibicować. :wink: Bardzo się cieszę, że juz finiszujecie, że przeprowadzka tuż-tuż, że ciągle masz tyle zapału mimo różnorakich trudności po drodze. Podziwiałąm kolejne etapy budowy i wykańczającej wykończeniówki. Dużo się nauczyłam od Ciebie. GRATULUJę ZBUDOWANIA DOMU!!!

My zrezygnowaliśmy z Faworyta, z bólem serca, bo okazał się w praktyce zbyt duży jak na nasze potrzeby,ale sentyment mi pozostał. :D Zdecydowaliśmy się na APS119 z http://www.archi-projekt.com.pl .Ale myślę, że wiele z Twoich doświadczeń będzie przydatnych w budowie każdego domu.

Serdecznie pozdrawiam i czekam teraz na opowieści o tym,jak się mieszka. No i o urządzaniu ogrodu...

Aha, czy wykorzystujecie kominek do rozprowadzania ciepła?

Jeszcze raz - gorące pozdrowienia i gratulacje!

Aldona.

sówko, o tak ! Jak się już wiesza żyrandole i wstawia lodówkę to cała "złość" przechodzi :wink: :lol:

U mnie pozostał jeszcze do dokończenia parter i w dodatku najbardziej "brudna" robota - gresowe podłogi i kafle w WC . Jak to skończą będę mogła wreszcie zacząć sprzątać . Jednak wezmę jakąś pomoc, bo wiesz, że ja też alergik. Jednak brzozy mogą rosnąć w pobliżu (dęby też ) :wink:

A jak Ty radzisz sobie z porządkami ? :roll:

Pozdróweczka ! :D

P.S. Życzę zdrówka dla synka !

Ja z porządkami radzę sobie z pomocą pani Krysi,czyli spiewajaco-co prawda jeszcze kilka sprzatań przed nami,bo pierwsze nawet całego pyłu nie pokonają,ale juz zawsze troszke do przodu :D

Witaj Sowo! Wieki całe nie pisałam w Twoich "Komentarzach...", ale cały czas pilnie śledziłam Twój dziennik i uwagi do niego. Obiecałam przecież kiedyś, że będę Ci kibicować. :wink: Bardzo się cieszę, że juz finiszujecie, że przeprowadzka tuż-tuż, że ciągle masz tyle zapału mimo różnorakich trudności po drodze. Podziwiałąm kolejne etapy budowy i wykańczającej wykończeniówki. Dużo się nauczyłam od Ciebie. GRATULUJę ZBUDOWANIA DOMU!!!

My zrezygnowaliśmy z Faworyta, z bólem serca, bo okazał się w praktyce zbyt duży jak na nasze potrzeby,ale sentyment mi pozostał. :D Zdecydowaliśmy się na APS119 z http://www.archi-projekt.com.pl .Ale myślę, że wiele z Twoich doświadczeń będzie przydatnych w budowie każdego domu.

Serdecznie pozdrawiam i czekam teraz na opowieści o tym,jak się mieszka. No i o urządzaniu ogrodu...

Aha, czy wykorzystujecie kominek do rozprowadzania ciepła?

Jeszcze raz - gorące pozdrowienia i gratulacje!

Aldona.

Dzięki że o mnie pamietasz,fajnie się buduje mając takich "kibiców".

Wybrany przez Ciebie domek prezentuje się bardzo urokliwie,nawet nie widać że jest nieco mniejszy-chyba różnica jest niewielka?

Z przeprowadzką w tym tygodniu raczej nie zdążymy,ale to opisze juz w dziennkiu.

Trzymam kciuki za sprawne budowanie,pozdrawiam cieplutko :D

Wracajcie do zdrowia ! Moja córcia alergik też ciągle choruje, ręce opadają :(

Ostatnio mam coraz mniej czasu na czytanie forum, ale ilekroć zajrzę do Twojego dziennika : serce rośnie :)

Nie mogę się doczekać kiedy mój dom będzie tak wyglądał tym bardziej, że rodzina powiększy się pod koniec roku.

Wracajcie do zdrowia ! Moja córcia alergik też ciągle choruje, ręce opadają :(

Ostatnio mam coraz mniej czasu na czytanie forum, ale ilekroć zajrzę do Twojego dziennika : serce rośnie :)

Nie mogę się doczekać kiedy mój dom będzie tak wyglądał tym bardziej, że rodzina powiększy się pod koniec roku.

SUPER GATULACJE!!!!!! :D :D :D

To całe budowanie,jego efekty i radość z tym związana to nic,zupełnie nic w porównaniu ze stanem błogosławionym i powitaniem nowego człowieczka na świecie :D

To teraz bedę trzymała kciuki za córcię coby nie chorowała i za mamę zeby spokojnie czekała na maleństwo :D

Dziękuję bardzo,

Cieszę się ogromnie, choć pewnie trochę to wydłuży okres budowy domu. Trzeba w końcu ten wielki dom zasiedlić, dla trójki jest raczej za duży :) .

To ja będę "nadzorcą" budowy, mam nadzieję, że wystarczy mi na wszystko sił. Mąż do późnych godzin w pracy więc dużo mi nie pomoże.

Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia