Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Sowiego Gniazda

sowa monikaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sówko,

jak to dobrze, że udało się Wam zlokalizować miejsce uszkodzenia rury i jest już naprawiona :wink: . Jednak wyobrażam sobie ile musiałaś się nadenerwować :x . Na szczęście to już za Tobą .

A z drewnem nic się nie stało ? :roll:

Bardzo dobrze, że talenty się ujawniają . Są "lekiem na całe zło" :wink: .

Wnętrza już dopieszczone - ładny kolor w salonie i łazieneczka bardzo przytulna . Bardzo jestem ciekawa tynku mozaikowego. Z opaską domek będzie już całowice dokończony , no i roślinki będzie można sadzić :D .

Ja tego etapu nie mogę się już doczekać :wink:

Życzę zdrówka i trzymam kciuki za przeprowadzkę ! :D

Monika czy Wy macie obniżony poziom garażu? Pytam o etap murowania z bloczków. U nas jest równo i wydaje mi się że będe miała wysoki podjazd

Pozdrawiam gorąco, naprawdę piękny domek

Beata

Ps. Ja też jestem nadzorcą budowy jak anwas. Przy okazji dołaczam się do życzeń

Podjazd jest nieco-kilkanascie cm nad poziomem ziemi,ale nie mam zmienianego poziomu garażu.

Pozdrtawiam cieplutko :D

Sówko,dom przecudnie urządzony,gratuluję gustu,mam pytanie jaki kolor masz na ścianie w salonie? :lol:

No z tymi kolorami to pełna loteria-inny odcień w folderze reklamowym,inny na próbniku i jeszcze inny na ścianie.

Ten w salonie to Becers Designer-lateksowa Light Coral bodajże

http://www.beckers.pl/pdf/designer_5.pdf

tak ładnie miało być, a jest nico inaczej niz zamierzałam,choc musze przyznać ze ten kolor też mi sie podoba :wink: :D

sówko,

jak to dobrze, że udało się Wam zlokalizować miejsce uszkodzenia rury i jest już naprawiona :wink: . Jednak wyobrażam sobie ile musiałaś się nadenerwować :x . Na szczęście to już za Tobą .

A z drewnem nic się nie stało ? :roll:

Bardzo dobrze, że talenty się ujawniają . Są "lekiem na całe zło" :wink: .

Wnętrza już dopieszczone - ładny kolor w salonie i łazieneczka bardzo przytulna . Bardzo jestem ciekawa tynku mozaikowego. Z opaską domek będzie już całowice dokończony , no i roślinki będzie można sadzić :D .

Ja tego etapu nie mogę się już doczekać :wink:

Życzę zdrówka i trzymam kciuki za przeprowadzkę ! :D

Dziekuję za miłe opinie,ach te roslinki wymarzone :wink: :D

Moniko, właśnie czytałem o twoim problemie z telefonem. Miałem podobny problem - TP SA mnie olała. Mam telefon stacjonarny w Erze. Działa wyśmienicie. Z tego co wiem, można przenieść numer z TPSA.

Dzieki za podpowiedź-czy na tym stacjonarnym w Erze masz tez internet? :o

Nie, nie da się. To działa na tej samej zasadzie jak komórką, tyle że numer jest stacjonarny (041 ...) i opłaty podobne jak w TPSA, tylko niższy abonament. Internet mam radiowy (WiFi), nie wiem gdzie dokładnie budujesz, ale teraz praktycznie w każdej wsi jest radiówka i można się podłączyć. Wcześniej, w Kielcach miałem neostradę i powiem, że jej jakość w porównaniu do radiówki jest rewelacyjna.

Ale nie daję za wygraną - nękam TPSA, składam wnioski o telefon i neo raz na miesiąc :lol: może w końcu uda mi się ich złamać :lol:

• 2 weeks później...
Sówko jak tam po przeprowadzce??? daj znać Pierwsza Faworytko !!! :D

Jestem już,jestem,nawet podłączona do netu :D

Jak po przeprowadzce? tak jakoś i szczęśliwie,i zaskakujaco że to już się stało i martwiąco ze ten kredyt taki wielki itd.

Ogólnie jest wspaniale,jasno,przestronnie,wygodnie.

Faworyt jest bardzop praktycznym domkiem-jest miejsce na różne różności-świetny jest stryszek do przechowywania,pralnia,duzo miejsc do zabudowy szafami.

Pozdrawiam cieplutko

Sówko witam Cię i wszystkich na forum ponieważ jestem tu pierwszy raz. Czytałam cały Twój dziennik z zapartym tchem i podziwiam za upór i piękne zdjęcia. Ja też będę budować domek ale sporo mniejszy niż twój piękny faworyt. Uwielbiam oglądać meble a szczególnie kuchenne a twoje odpowiadają mi w 99% (ten jeden procent to kolor ja chciałabym jasne kremowe) i moja prośba do ciebie - podaj proszę nazwę i adres tej firmy gdzie kupiłaś swoje meble. Jestem z Suchedniowa, a wcześniej pisałaś że jest to gdzieś koło Kielc więc miałabym całkiem niedaleko.

Pozdrawiam cię i życzę samych szczęśliwych chwil w nowym SWOIM DOMKU :-))

Hura, hura, hura! To mówię ja- twój wierny kibic!

Cieszę się prawie tak, jakbym to ja wprowadzała się do swojego domu. :lol:

Ale naprawdę twój sukces budowlany jest bardzo budujący - teraz to może i nam się uda...

Zyczę udanego zakładania ogrodu! Nie zapominaj o nas - wiernych czytelnikach Twojego dziennika. Pozdrawiam ! - Aldona.

• 3 weeks później...

Witaj Moniko,

podpatruje Twój domek od dawna i nie ukrywam, że Twój dziennik pomógł nam podjąć decyzję o budowie Faworyta. Dziękuję bardzo za super streszczenia z budowy.

Domek jest rewelacyjny, a kuchnia i schody bardzo mi sie podobają.

My na razie jesteśmy na początkowym etapie.

Mam pytanie do Ciebie: Jaką szerokość mają Twoje drzwi zewnętrzne? W projekcie są 120.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

POZDRAWIAM

Aneta