dar.al 26.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witaj Sowo Moniko. Cieszę się, że juz wszystko naprawione i ze tylko czekacie na przeprowadzkę. Nie zapomnij pierwszego snu w nowym domu! Pozdrawiam serdecznie! Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 26.06.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Sówko,dom przecudnie urządzony,gratuluję gustu,mam pytanie jaki kolor masz na ścianie w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 sówko, jak to dobrze, że udało się Wam zlokalizować miejsce uszkodzenia rury i jest już naprawiona . Jednak wyobrażam sobie ile musiałaś się nadenerwować . Na szczęście to już za Tobą . A z drewnem nic się nie stało ? Bardzo dobrze, że talenty się ujawniają . Są "lekiem na całe zło" . Wnętrza już dopieszczone - ładny kolor w salonie i łazieneczka bardzo przytulna . Bardzo jestem ciekawa tynku mozaikowego. Z opaską domek będzie już całowice dokończony , no i roślinki będzie można sadzić . Ja tego etapu nie mogę się już doczekać Życzę zdrówka i trzymam kciuki za przeprowadzkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 27.06.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Monika czy Wy macie obniżony poziom garażu? Pytam o etap murowania z bloczków. U nas jest równo i wydaje mi się że będe miała wysoki podjazd Pozdrawiam gorąco, naprawdę piękny domek Beata Ps. Ja też jestem nadzorcą budowy jak anwas. Przy okazji dołaczam się do życzeń Podjazd jest nieco-kilkanascie cm nad poziomem ziemi,ale nie mam zmienianego poziomu garażu. Pozdrtawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 27.06.2007 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Moniko, właśnie czytałem o twoim problemie z telefonem. Miałem podobny problem - TP SA mnie olała. Mam telefon stacjonarny w Erze. Działa wyśmienicie. Z tego co wiem, można przenieść numer z TPSA. Dzieki za podpowiedź-czy na tym stacjonarnym w Erze masz tez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 27.06.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witaj Sowo Moniko. Cieszę się, że juz wszystko naprawione i ze tylko czekacie na przeprowadzkę. Nie zapomnij pierwszego snu w nowym domu! Pozdrawiam serdecznie! Aldona. Postaram się zapamiętać a potem poprosze o interpretację. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 27.06.2007 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Sówko,dom przecudnie urządzony,gratuluję gustu,mam pytanie jaki kolor masz na ścianie w salonie? No z tymi kolorami to pełna loteria-inny odcień w folderze reklamowym,inny na próbniku i jeszcze inny na ścianie. Ten w salonie to Becers Designer-lateksowa Light Coral bodajże http://www.beckers.pl/pdf/designer_5.pdf tak ładnie miało być, a jest nico inaczej niz zamierzałam,choc musze przyznać ze ten kolor też mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 27.06.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 sówko, jak to dobrze, że udało się Wam zlokalizować miejsce uszkodzenia rury i jest już naprawiona . Jednak wyobrażam sobie ile musiałaś się nadenerwować . Na szczęście to już za Tobą . A z drewnem nic się nie stało ? Bardzo dobrze, że talenty się ujawniają . Są "lekiem na całe zło" . Wnętrza już dopieszczone - ładny kolor w salonie i łazieneczka bardzo przytulna . Bardzo jestem ciekawa tynku mozaikowego. Z opaską domek będzie już całowice dokończony , no i roślinki będzie można sadzić . Ja tego etapu nie mogę się już doczekać Życzę zdrówka i trzymam kciuki za przeprowadzkę ! Dziekuję za miłe opinie,ach te roslinki wymarzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 27.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Moniko, właśnie czytałem o twoim problemie z telefonem. Miałem podobny problem - TP SA mnie olała. Mam telefon stacjonarny w Erze. Działa wyśmienicie. Z tego co wiem, można przenieść numer z TPSA. Dzieki za podpowiedź-czy na tym stacjonarnym w Erze masz tez internet? Nie, nie da się. To działa na tej samej zasadzie jak komórką, tyle że numer jest stacjonarny (041 ...) i opłaty podobne jak w TPSA, tylko niższy abonament. Internet mam radiowy (WiFi), nie wiem gdzie dokładnie budujesz, ale teraz praktycznie w każdej wsi jest radiówka i można się podłączyć. Wcześniej, w Kielcach miałem neostradę i powiem, że jej jakość w porównaniu do radiówki jest rewelacyjna. Ale nie daję za wygraną - nękam TPSA, składam wnioski o telefon i neo raz na miesiąc może w końcu uda mi się ich złamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Fakt - radiówka potrafi wkurzyć do białości tempem przesyłu. Jednak na razie niechęć do monopolisty jest silniejsza niż złość na radiowe połączenia. Czekamy na Netię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 03.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Sówko jak tam po przeprowadzce??? daj znać Pierwsza Faworytko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESIA 2007 04.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam! Jakie wrażenia z pierwszych dni pobytu na swoim. Pozdrawiam Faworytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.07.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Sówko jak tam po przeprowadzce??? daj znać Pierwsza Faworytko !!! Jestem już,jestem,nawet podłączona do netu Jak po przeprowadzce? tak jakoś i szczęśliwie,i zaskakujaco że to już się stało i martwiąco ze ten kredyt taki wielki itd. Ogólnie jest wspaniale,jasno,przestronnie,wygodnie. Faworyt jest bardzop praktycznym domkiem-jest miejsce na różne różności-świetny jest stryszek do przechowywania,pralnia,duzo miejsc do zabudowy szafami. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkaren5 15.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Sówko witam Cię i wszystkich na forum ponieważ jestem tu pierwszy raz. Czytałam cały Twój dziennik z zapartym tchem i podziwiam za upór i piękne zdjęcia. Ja też będę budować domek ale sporo mniejszy niż twój piękny faworyt. Uwielbiam oglądać meble a szczególnie kuchenne a twoje odpowiadają mi w 99% (ten jeden procent to kolor ja chciałabym jasne kremowe) i moja prośba do ciebie - podaj proszę nazwę i adres tej firmy gdzie kupiłaś swoje meble. Jestem z Suchedniowa, a wcześniej pisałaś że jest to gdzieś koło Kielc więc miałabym całkiem niedaleko. Pozdrawiam cię i życzę samych szczęśliwych chwil w nowym SWOIM DOMKU ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.07.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI super macie i zazdroszcze niemiłosiernie, ale fajnie -życzę samych szczęśliwych dni na nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 16.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witaj Sówko,Czytałam Twoje ostatnie dwa posty i aż się wzruszyłam. Życze samych szczęśliwych chwil w nowym i pięknym domku.Może za rok uda nam się wprowadzićPozdrawiam gorącoBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 17.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Hura, hura, hura! To mówię ja- twój wierny kibic! Cieszę się prawie tak, jakbym to ja wprowadzała się do swojego domu. Ale naprawdę twój sukces budowlany jest bardzo budujący - teraz to może i nam się uda... Zyczę udanego zakładania ogrodu! Nie zapominaj o nas - wiernych czytelnikach Twojego dziennika. Pozdrawiam ! - Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 20.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Monika mam prośbę czy możesz pokazać fotki jak urządziliście górną łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 22.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 WIELKIE GRATULACJE z okazji zamieszkania we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta i Marcin 07.08.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witaj Moniko, podpatruje Twój domek od dawna i nie ukrywam, że Twój dziennik pomógł nam podjąć decyzję o budowie Faworyta. Dziękuję bardzo za super streszczenia z budowy.Domek jest rewelacyjny, a kuchnia i schody bardzo mi sie podobają.My na razie jesteśmy na początkowym etapie.Mam pytanie do Ciebie: Jaką szerokość mają Twoje drzwi zewnętrzne? W projekcie są 120. Z góry dziękuję za odpowiedź. POZDRAWIAM Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts