sowa monikaka 15.08.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Sówko witam Cię i wszystkich na forum ponieważ jestem tu pierwszy raz. Czytałam cały Twój dziennik z zapartym tchem i podziwiam za upór i piękne zdjęcia. Ja też będę budować domek ale sporo mniejszy niż twój piękny faworyt. Uwielbiam oglądać meble a szczególnie kuchenne a twoje odpowiadają mi w 99% (ten jeden procent to kolor ja chciałabym jasne kremowe) i moja prośba do ciebie - podaj proszę nazwę i adres tej firmy gdzie kupiłaś swoje meble. Jestem z Suchedniowa, a wcześniej pisałaś że jest to gdzieś koło Kielc więc miałabym całkiem niedaleko. Pozdrawiam cię i życzę samych szczęśliwych chwil w nowym SWOIM DOMKU ) Bardzo,bardzo dziekuję za tak miłe słowa Meble kuchenne wykonali dla nas panowie z firmy w Celinach,nr.tel.665 762 598-p.Cieplinski. Celiny znajdują sie na trasie z Kielc do Tarnowa,ok.15.km od Kielc. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.08.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI super macie i zazdroszcze niemiłosiernie, ale fajnie -życzę samych szczęśliwych dni na nowym miejscu Dzienks,dzienks,dzienks Mam nadzieję że te szczęśliwe będa przynajmniej w znaczacej przewadze Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.08.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witaj Sówko, Czytałam Twoje ostatnie dwa posty i aż się wzruszyłam. Życze samych szczęśliwych chwil w nowym i pięknym domku. Może za rok uda nam się wprowadzić Pozdrawiam gorąco Beata Z Twoich zdjęć wynika,że spokojnie zdążycie zamknąć domek na zimę A czy macie zamiar go zamykać,czy będziecie budować dokąd aura pozwoli? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.08.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Hura, hura, hura! To mówię ja- twój wierny kibic! Cieszę się prawie tak, jakbym to ja wprowadzała się do swojego domu. Ale naprawdę twój sukces budowlany jest bardzo budujący - teraz to może i nam się uda... Zyczę udanego zakładania ogrodu! Nie zapominaj o nas - wiernych czytelnikach Twojego dziennika. Pozdrawiam ! - Aldona. Witaj Aldono Uwielbiam mieć wiernych kibiców tak miło jak ktos cieszy się razem z nami Na pewno Wam też się uda-na pewno!!! I także poproszę o relacje z placu boju Oczywiscie nie zapominam,tylko troszkę wakacje oderwały mnie od komputera Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.08.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 WIELKIE GRATULACJE z okazji zamieszkania we własnym domku Serdeczne podzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.08.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witaj Moniko, podpatruje Twój domek od dawna i nie ukrywam, że Twój dziennik pomógł nam podjąć decyzję o budowie Faworyta. Dziękuję bardzo za super streszczenia z budowy. Domek jest rewelacyjny, a kuchnia i schody bardzo mi sie podobają. My na razie jesteśmy na początkowym etapie. Mam pytanie do Ciebie: Jaką szerokość mają Twoje drzwi zewnętrzne? W projekcie są 120. Z góry dziękuję za odpowiedź. POZDRAWIAM Aneta Acha,czyli jakby co,to bedzie na mnie! No dobra,ja nie narzekam Oczywiscie służę pomocą w razie rozterek budowlano-Faworytowych. Dzrwi zew. mają 90cm szerokości. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Moniczko, ale u Was domowo Ślicznie i przytulnie. Gratuluję wspaniałej roboty -wybudowania eleganckiego i przestronnego domku. Nie uciekaj z Forum. Jesteś nam budującym potrzebna Prowadź dalej swój Dziennik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta i Marcin 19.08.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 MONIKO, NIE UCIEKAJ Z FORUM, BO KOGO BęDę PODPATRYWAłA, a tak proszę bardzo, łazienkę zobaczyłam, bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dsidom 19.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam Przeglądałem uważnie Wasz dziennik budowy Faworyta i na poddaszu nie zauważyłem stalowych słupów podtrzymujących konstrukcje dachową. Jakie rozwiązanie zastosowaliście? Pozdrawiam i dziękujeWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 22.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Monika, Dawno nie pisałam na forum ale podglądam stale Twój wątek. To już jak najbardziej odpowiednia chwila żeby pogratulować ukończenia budowy domu - z pełnym sukcesem . Ja również dołączam się do prośby nie znikania z forum. Ja zaczynam we wrześniu i zaczyna mnie zżrerać lekki stresik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 22.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Monika, Ja zaczynam we wrześniu i zaczyna mnie zżrerać lekki stresik Trzymam kciuki za sprawną budowę. Jeśli zaś chodzi o stresik to jest on zrozumiały i chyba każdy to przeżył. Podpowiem tylko, że w moim przypadku ten stresik trwa cały czas i jakoś nie chce sobie pójść ale przeplata się z euforią , więc można przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 23.08.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Chyba faktycznie tak szybko stąd nie zniknę,bo brakowałoby mi tego klimatu. Mieszanka stresu i euforii towarzyszy chyba wszystkimn,począwszy od wyboru projektu i utrzymuje sie nawet po zamieszkaniu we własnym domu. teraz przychodzi euforia-jestesmy u siebie,mam swój dom itd. A zaraz potem odzywa sie głosik-jak nam sie uda przez tyle lat spłacać kredyt,a może zamiast domu podróże,cos dla dzieci itd. Norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 23.08.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Chyba faktycznie tak szybko stąd nie zniknę,bo brakowałoby mi tego klimatu. Mieszanka stresu i euforii towarzyszy chyba wszystkimn,począwszy od wyboru projektu i utrzymuje sie nawet po zamieszkaniu we własnym domu. teraz przychodzi euforia-jestesmy u siebie,mam swój dom itd. A zaraz potem odzywa sie głosik-jak nam sie uda przez tyle lat spłacać kredyt,a może zamiast domu podróże,cos dla dzieci itd. Norma Moniczko, a ja myślałam, że tylko u mnie takie dziwne myśli się kołaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 24.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 My dopiero co zaczęliśmy budowę, a już mamy takie wątpliwości jak Wy! Czy warto? czy sprzedawać mieszkanie? a może nie sprzedawać tylko wynajmować i wziąć większy kredyt? a nie lepiej mieszkać w małym mieszkanku w bloku jeździć 3 razy w roku na wakacje? Ale... Pomyśl o tych niedzielnych porankach, kiedy możesz otworzyć szeroko drzwi na taras, usiąść na krześle w ogrodzie i wypić spokojnie kawkę ! Czy to nie wakacje??? i to co tydzień Pozdrawiamy! Weekend nadchodzi (a u mnie urlop oczywiście na budowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 24.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Monika jaką masz wysokośc ścianki nad oknem w łazience? Widzę że firanka ładnie wisi. Karnisz masz przywieszony do ściany czy do sufitu? Zastanawiam się czy u mnie nie jest za wysoko wymurowane. A jeszcze jedno daszek przed weksciem masz jak w projekcie czy troche powiekszony? Apropos Twojego wcześniejszego pytania to w tym roku planujemy jeszcze dachówke, prąd i tynki wewnętrzne ewentualnie okna dachowe. A reszta tzn drzwi, okna itd. w przyszym roku. Na jesień przyszłego roku planujemy sie wprowadzić ale czas pokaże. pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pięknego domku Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 31.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Czytam, patrzę i oczom nie wierzę . Gratulacje!!!!! Pięknie sobie to wszystko urządziliście. Ja też nie mogę się doczekać jak zamieszkamy w naszym domku. Gorące pozdrowienia i mnóstwo radości z mieszkania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Bardzo fajny dom - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 06.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Monika a jak jest z oknami na górze. Czy bez problemu się otwierają? Pytam bo pan jak robił nam pomiary to zaproponował, że okna powinny się otwierać w drugą stronę tzn. w stronę drzwi balkonowych, ale jakoś nie podoba mi się to do końca. Zamawiamy okna Jezierskiego tylko doznałam szoku w lutym robiłam wycenę i miałam wycenę podobną do Waszej na dzeń dzisiejszy jest to 21 tys. IzaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 06.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Monika a jak jest z oknami na górze. Czy bez problemu się otwierają? Pytam bo pan jak robił nam pomiary to zaproponował, że okna powinny się otwierać w drugą stronę tzn. w stronę drzwi balkonowych, ale jakoś nie podoba mi się to do końca. Zamawiamy okna Jezierskiego tylko doznałam szoku w lutym robiłam wycenę i miałam wycenę podobną do Waszej na dzeń dzisiejszy jest to 21 tys. IzaM mi równięż Jezierski wycenił na 22 tys,chyba trzeba poczekać z zamówieniem do zimy będzie pewnie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 09.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Sówko,nie zostawiaj nas samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts