Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Sowiego Gniazda

sowa monikaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i jak? Pytałaś o bufor? Ciekaw jestem co powiedzieli fachowcy...

U nas będzie wymiennik ciepła w postaci zbiornika 140l. z wielka wężownicą w środku. Ja optowałm za większym zbiornikiem,ale fachowcy odradzili mi taki,bo nie ma potrzeby gromadzenia tak dużej ilości wody,bo zbiornik-bojler maa mozliwośc bardzo szybkiego zagrzania wody.

Pozdrawiam cieplutko

Hej,

Wszystko wygląda suupeer :D

Nie mogę doczekać się kolejnych prac i mam prośbę.

Czy mogę prosić o zdjęcia:

- z jadalni na kuchnię

- jadalnię z perspektywy kuchni , tylko tak żeby były widoczne ścianki po obu stronach wejścia (też myślę o szerszym otwarciu kuchni)

Z góry dziękuję

P.S. Gdzie finalnie planujesz miejsce na jakieś słoiki.

Tam gdzie będzie najchłodniej ofkors :wink: Sprawdzę latem pomieszczenia potencjalnie nadające się,na razie nie zdecydowałam :-?

Zdjęcia jak zrobię to wrzucę :D

Sowo dużo zdrówka dla Ciebie i synka.

Na dzień dobry pierwsze jak wchodzę do pracy to sprawdzam dwa tematy na forum Twój oraz faworyta co piszą pozostali o "naszym" domku.

Pozdrawiam Iza

Dzięki bardzo,mój Faworyt ma fanklub!!!! SUPER :D

Dziekuję za dobre słowa,powoli wracamy do siebie.

Pozdrawiam cieplutko :D

Dziękuję ślicznie za zdjęcia :D

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Ja podobnie jak IzaM codziennie odwiedzam Twój dziennik, jestem wręcz uzależniona od oglądania zdjęć.

Zresztą treść chyba też niedługo będę znała na pamięć :wink: :D

Jak mi miło :D :D :D

W takim razie uzupełniac relację z dnia dzisiejszego 8)

Witaj Sowo.

W jednym ze swoich postów w dzienniku pytałaś o pomysly na kuchnię. Podaje Ci przydatny - mam nadzieję - link do strony, gdzie mozna sporo podejrzeć i zakupić: http://www.rzygi.pl :)

Brzmi dziwacznie, a wynalazło tę stronę moje dziecko, szukając czegoś "jajecznego" w necie. Może się przyda. Mnie te projekty kuchni zachwyciły... Pozdrawiam i zyczę szybkiego schnięcia murów. Aldona.

Monika, czy mogę pomęczyć Cię o zdjęcie dodatkowego komina od kotłowni, w którym miejscu od dokładnie został usytuowany. Ja też muszę gdzieś takowy wcisnąć (... no może nie ja sama :wink: )

Monika, czy mogę pomęczyć Cię o zdjęcie dodatkowego komina od kotłowni, w którym miejscu od dokładnie został usytuowany. Ja też muszę gdzieś takowy wcisnąć (... no może nie ja sama :wink: )

Dzieki szanowna Edziu za porządki w moim dzienniku :D :D

Miło mi cię goscic :D

Anwas,jak tylko odwiedzę budowę zrobię fotki tego komina,nie ma sprawy.

Pozdrawiam cieplutko :D

Oj tak już są problemy z materiałami my 30 porothermu nigdzie nie możemy dostać a i z 25 zaczynają być problemy. Wczoraj znalazłam w całkiem dobrej cenie 6,2 zł za sztukę mam nadzieję że dziś kupimy.

Sowo pobiegłam do Jezierskiego i zrobiłam szacunkową wycenę okien przyjeliśmy założenie, że troszkę je zmniejszymy i dostałam wycenę 16 tys. czyli tak jak Wy co mnie bardzo cieszy bo innej firmy miałam za 21 tys. i to po rabatach.