plamiak 13.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No i jak? Pytałaś o bufor? Ciekaw jestem co powiedzieli fachowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 14.02.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Sowo dużo zdrówka dla Ciebie i synka. Na dzień dobry pierwsze jak wchodzę do pracy to sprawdzam dwa tematy na forum Twój oraz faworyta co piszą pozostali o "naszym" domku. Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 14.02.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No i jak? Pytałaś o bufor? Ciekaw jestem co powiedzieli fachowcy... U nas będzie wymiennik ciepła w postaci zbiornika 140l. z wielka wężownicą w środku. Ja optowałm za większym zbiornikiem,ale fachowcy odradzili mi taki,bo nie ma potrzeby gromadzenia tak dużej ilości wody,bo zbiornik-bojler maa mozliwośc bardzo szybkiego zagrzania wody. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 14.02.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Sowo, jak często trzeba załadowac piec? Czy "wybieranie" popiołu jest kłopotliwe? Pozdr, Aldona. Teraz mąż załadowuje piec 2xdz.a co do popiołu to nic o tym nie wiem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 14.02.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Hej, Wszystko wygląda suupeer Nie mogę doczekać się kolejnych prac i mam prośbę. Czy mogę prosić o zdjęcia: - z jadalni na kuchnię - jadalnię z perspektywy kuchni , tylko tak żeby były widoczne ścianki po obu stronach wejścia (też myślę o szerszym otwarciu kuchni) Z góry dziękuję P.S. Gdzie finalnie planujesz miejsce na jakieś słoiki. Tam gdzie będzie najchłodniej ofkors Sprawdzę latem pomieszczenia potencjalnie nadające się,na razie nie zdecydowałam Zdjęcia jak zrobię to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 14.02.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Sowo dużo zdrówka dla Ciebie i synka. Na dzień dobry pierwsze jak wchodzę do pracy to sprawdzam dwa tematy na forum Twój oraz faworyta co piszą pozostali o "naszym" domku. Pozdrawiam Iza Dzięki bardzo,mój Faworyt ma fanklub!!!! SUPER Dziekuję za dobre słowa,powoli wracamy do siebie. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 14.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dziękuję ślicznie za zdjęcia Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Ja podobnie jak IzaM codziennie odwiedzam Twój dziennik, jestem wręcz uzależniona od oglądania zdjęć. Zresztą treść chyba też niedługo będę znała na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.02.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Dziękuję ślicznie za zdjęcia Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Ja podobnie jak IzaM codziennie odwiedzam Twój dziennik, jestem wręcz uzależniona od oglądania zdjęć. Zresztą treść chyba też niedługo będę znała na pamięć Jak mi miło W takim razie uzupełniac relację z dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 15.02.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witaj Sowo. W jednym ze swoich postów w dzienniku pytałaś o pomysly na kuchnię. Podaje Ci przydatny - mam nadzieję - link do strony, gdzie mozna sporo podejrzeć i zakupić: http://www.rzygi.pl Brzmi dziwacznie, a wynalazło tę stronę moje dziecko, szukając czegoś "jajecznego" w necie. Może się przyda. Mnie te projekty kuchni zachwyciły... Pozdrawiam i zyczę szybkiego schnięcia murów. Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 16.02.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Fajna ta strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 17.02.2007 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dziękuję,stronkę zapisałam,ma faktycznie wiele ciekawych aranżacji Jak to nazwa może zmylic,sama nie otwarłabym takiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 17.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Serdecznie gratuluję współpracy z wielka firmą! Teraz będziesz ekspertem budowlanym i "wykończeniowym". Na pewno chętnie skorzystamy z Twojego doświadczenia, jak juz bedziemy na podobnym etapie. pozdawiam, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Monika, czy mogę pomęczyć Cię o zdjęcie dodatkowego komina od kotłowni, w którym miejscu od dokładnie został usytuowany. Ja też muszę gdzieś takowy wcisnąć (... no może nie ja sama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.02.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Monika, czy mogę pomęczyć Cię o zdjęcie dodatkowego komina od kotłowni, w którym miejscu od dokładnie został usytuowany. Ja też muszę gdzieś takowy wcisnąć (... no może nie ja sama ) Dzieki szanowna Edziu za porządki w moim dzienniku Miło mi cię goscic Anwas,jak tylko odwiedzę budowę zrobię fotki tego komina,nie ma sprawy. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 21.02.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Zdjęcia komina w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 21.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 upss , przepraszam za wtargnięcie do dziennika a za zdjęcia komina dla mnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 22.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Bardzo ładnie wygląda Wasz kominek, ale czy nie jest błędem palenie zanim wyschły gipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 22.02.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Próbnego odpalenia dokonał sam wykonawca,ja sie nie znam Skoro odpalił to rozumiem że nie powinno zaszkodzic. Okaże sie w uzytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 23.02.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Oj tak już są problemy z materiałami my 30 porothermu nigdzie nie możemy dostać a i z 25 zaczynają być problemy. Wczoraj znalazłam w całkiem dobrej cenie 6,2 zł za sztukę mam nadzieję że dziś kupimy. Sowo pobiegłam do Jezierskiego i zrobiłam szacunkową wycenę okien przyjeliśmy założenie, że troszkę je zmniejszymy i dostałam wycenę 16 tys. czyli tak jak Wy co mnie bardzo cieszy bo innej firmy miałam za 21 tys. i to po rabatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 26.02.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Co tam słychać na placu boju ? Jak osuszanie tynków ? Podobają mi się nowoczesne kominki jak ten u Was, niestety mojej połówce nie. Na szczęście mam przynajmniej rok czasu na przekonanie do swojej racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts