IzaM 13.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam, mam pytanie czy w związku z tym, że budowaliście z porothermu 30 to robiliście szerszy fundament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESIA 2007 15.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam ! Śledze Wasze poczynania w budowie od dłuższego czasu i jestem pewna, ze domek będzie super. Jest to mój typ domku, ale moja budowa zacznie się dopiero na przyszły rok ( finanse) Mam tylko pytanko czy podnosiłaś poddasze o jakiej dodatkowe cegiełki. Jeżeli nie to czy rzeczywiście jest tak w niektórych miejscach nisko jak opisują inni "faworyci". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 17.03.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam, mam pytanie czy w związku z tym, że budowaliście z porothermu 30 to robiliście szerszy fundament? Witam Nie robilismy szerszego fundamentu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 17.03.2007 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam ! Śledze Wasze poczynania w budowie od dłuższego czasu i jestem pewna, ze domek będzie super. Jest to mój typ domku, ale moja budowa zacznie się dopiero na przyszły rok ( finanse) Mam tylko pytanko czy podnosiłaś poddasze o jakiej dodatkowe cegiełki. Jeżeli nie to czy rzeczywiście jest tak w niektórych miejscach nisko jak opisują inni "faworyci". Pozdrawiam Podnosiłam tylko w pomieszczeniu nad garażerm o jeden pustak-podniesienie całosci zmieniłoby na niekorzysc wygląd bryły. Wg. mnie jest całkiem znosnie-ale zobaczymy przy wstawianiu mebli Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
10-tka 18.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Moniko Jesteśmy bardzo wdzięczni,że mogliśmy zobaczyć wasz domek. Dzialka robi niesamowiete wrażenie a domek jest śliczny Przekonalam się,że dokonalam slusznego wyboru(choć nasz będzie troszkę mniejszy a szkoda) Pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy do nas jak już będziemy mieli co pokazać. Czekam na zdjęcia zrobionej kuchni. Jeszcze raz serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESIA 2007 18.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witam Dziękuję bardzo za odpowiedź i prosze o opisanie wrażeń w momeńcie wstawiania mebi. Będę śledziła wasze poczynania. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 19.03.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Monika, napisz proszę z czego masz wykonane wkłady kominowe ?Może mi się wydaje, ale w porównaniu z domem Badara i Pani Ani komin w Twoim salonie wydaje mi się dużo węższy. Robiłaś jakieś zmiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.03.2007 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Moniko Jesteśmy bardzo wdzięczni,że mogliśmy zobaczyć wasz domek. Dzialka robi niesamowiete wrażenie a domek jest śliczny Przekonalam się,że dokonalam slusznego wyboru(choć nasz będzie troszkę mniejszy a szkoda) Pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy do nas jak już będziemy mieli co pokazać. Czekam na zdjęcia zrobionej kuchni. Jeszcze raz serdeczne dzięki. Bardzo było nam miło goscic Was u siebie na placu boju Dziękujemy za zaproszenie, Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.03.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Monika, napisz proszę z czego masz wykonane wkłady kominowe ? Może mi się wydaje, ale w porównaniu z domem Badara i Pani Ani komin w Twoim salonie wydaje mi się dużo węższy. Robiłaś jakieś zmiany ? Komin w salonie jest taki jak w planie,tylko nieco schowany w ścianie a nie odstający. Od ściany odstaje tylko na kilkanaście cm,mniej niz miało byc. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 20.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 jak dobrze że istnieje Twój dziennik i internet, można sobie skorygować tyle rzeczy. I pewnie dzięki temu nie odstaje Ci komin od ściany w pokoju na górze ? super powrócę jeszcze do pierwszego pytania: wkłady schiedel czy coś innego ? mój magik od budowy mówi że kwasówka ale jeszcze tego obszaru budowy nie zgłębiłam w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 20.03.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 jak dobrze że istnieje Twój dziennik i internet, można sobie skorygować tyle rzeczy. I pewnie dzięki temu nie odstaje Ci komin od ściany w pokoju na górze ? super powrócę jeszcze do pierwszego pytania: wkłady schiedel czy coś innego ? mój magik od budowy mówi że kwasówka ale jeszcze tego obszaru budowy nie zgłębiłam w internecie W pokoju na górze komin wystaje na kilka cm,nie odstaje. U nas jest kwasówka-a ostatnio spotkałam się z opinią że schiedel to duzy koszt za niewspółmierny efekt,ale to nie moja opinia. Zaufałam swojemu budowniczemu i na razie jest ok. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 21.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 dzięki z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 28.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Piekne tempo prac.. podziwiam. My zaczęliśmy niby podobnie ale teraz dopiero prąd robimy...Ile wam meble kuchenne wyszły, bo nie doczytałam sie ceny? PozdrawiamB@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pm2000 31.03.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Jestem pod wrażeniem. My do dolnej łazienki dajemy płytki Kuba z Tubądzina, a na górę Corten z Tau Ceramica. We wtorek będę miał okna i wrzucę parę zdjęć. W środku kończą prace elektrycy. W przyszłym tygodniu także tynki wewnętrzne. Mam do Ciebie pytanie, czy robisz wentylację w garderobie? W projekcie nic nie ma, ale to chyba bład? pozdrawiam, pm2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 01.04.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Piekne tempo prac.. podziwiam. My zaczęliśmy niby podobnie ale teraz dopiero prąd robimy... Ile wam meble kuchenne wyszły, bo nie doczytałam sie ceny? Pozdrawiam B@ha Meble mam wycenione na 8tys. Pozdrawiam krajankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 01.04.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jestem pod wrażeniem. My do dolnej łazienki dajemy płytki Kuba z Tubądzina, a na górę Corten z Tau Ceramica. We wtorek będę miał okna i wrzucę parę zdjęć. W środku kończą prace elektrycy. W przyszłym tygodniu także tynki wewnętrzne. Mam do Ciebie pytanie, czy robisz wentylację w garderobie? W projekcie nic nie ma, ale to chyba bład? pozdrawiam, pm2000 Dzięki,poczekam na zdjęcia. Nie mam wentylacji w garderobie i własnie to mnie gryzie,co z tym fantem teraz zrobic? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 01.04.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Ładne jest to zdjęcie Waszego domu z lotu ptaka. Moze próbowałaś znaleźć Wasz dom na Google Earth? Wasza okolica jest tam ładnie sfotografowana - moja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pm2000 02.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Nie mam wentylacji w garderobie i własnie to mnie gryzie,co z tym fantem teraz zrobic? Pozdrawiam cieplutko ja wstawiam teraz dodatkowy kominek wentylacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 03.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Monika ile metrów dzieli wykusz od ogrodzenia ? Pytam bo mój taras musi być też zmieniony, prawdopodobnie tak jak u Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamba luna 06.04.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 domek rosnie jak na drozdzach juz niedlugo i bedziecie sie wprowadzac fota z lotu ptaka-cudna-jak to zrobiliscie?? a jesli chodzi o jezierskiego, to tez byla to moja ulubiona firma, ale juz nie jest-wlasnie zamowilam sobie pana do mierzenia okien, zeby wprawic do malutkiego bardzo mieszkanka i wyszlo, ze koszt tych okien, to 1/4 kosztu okien w moim drugim mieszkaniu o powierzchni 125 m2 i wielu oknach-poprostu sie wkurzylam i zamawiam z innej firmy o 1000 zl taniej-okna te same, okucia te same, klamki te same, parapety te same-tylko nie pisze jesierski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts