Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Sowiego Gniazda

sowa monikaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ! Śledze Wasze poczynania w budowie od dłuższego czasu i jestem pewna, ze domek będzie super. Jest to mój typ domku, ale moja budowa zacznie się dopiero na przyszły rok ( finanse) Mam tylko pytanko czy podnosiłaś poddasze o jakiej dodatkowe cegiełki. Jeżeli nie to czy rzeczywiście jest tak w niektórych miejscach nisko jak opisują inni "faworyci".

Pozdrawiam :D

Witam ! Śledze Wasze poczynania w budowie od dłuższego czasu i jestem pewna, ze domek będzie super. Jest to mój typ domku, ale moja budowa zacznie się dopiero na przyszły rok ( finanse) Mam tylko pytanko czy podnosiłaś poddasze o jakiej dodatkowe cegiełki. Jeżeli nie to czy rzeczywiście jest tak w niektórych miejscach nisko jak opisują inni "faworyci".

Pozdrawiam :D

Podnosiłam tylko w pomieszczeniu nad garażerm o jeden pustak-podniesienie całosci zmieniłoby na niekorzysc wygląd bryły.

Wg. mnie jest całkiem znosnie-ale zobaczymy przy wstawianiu mebli :wink: :D

Pozdrawiam cieplutko

Moniko

Jesteśmy bardzo wdzięczni,że mogliśmy zobaczyć wasz domek.

Dzialka robi niesamowiete wrażenie a domek jest śliczny :D

Przekonalam się,że dokonalam slusznego wyboru(choć nasz będzie troszkę mniejszy a szkoda)

Pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy do nas jak już będziemy mieli co pokazać.

Czekam na zdjęcia zrobionej kuchni.

Jeszcze raz serdeczne dzięki.

Moniko

Jesteśmy bardzo wdzięczni,że mogliśmy zobaczyć wasz domek.

Dzialka robi niesamowiete wrażenie a domek jest śliczny :D

Przekonalam się,że dokonalam slusznego wyboru(choć nasz będzie troszkę mniejszy a szkoda)

Pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy do nas jak już będziemy mieli co pokazać.

Czekam na zdjęcia zrobionej kuchni.

Jeszcze raz serdeczne dzięki.

Bardzo było nam miło goscic Was u siebie na placu boju :D

Dziękujemy za zaproszenie,

Pozdrawiamy cieplutko :D

Monika, napisz proszę z czego masz wykonane wkłady kominowe ?

Może mi się wydaje, ale w porównaniu z domem Badara i Pani Ani komin w Twoim salonie wydaje mi się dużo węższy. Robiłaś jakieś zmiany ?

Komin w salonie jest taki jak w planie,tylko nieco schowany w ścianie a nie odstający.

Od ściany odstaje tylko na kilkanaście cm,mniej niz miało byc.

Pozdrawiam cieplutko :D

jak dobrze że istnieje Twój dziennik i internet, można sobie skorygować tyle rzeczy. I pewnie dzięki temu nie odstaje Ci komin od ściany w pokoju na górze ? super :)

powrócę jeszcze do pierwszego pytania: wkłady schiedel czy coś innego ?

mój magik od budowy mówi że kwasówka ale jeszcze tego obszaru budowy nie zgłębiłam w internecie :-?

jak dobrze że istnieje Twój dziennik i internet, można sobie skorygować tyle rzeczy. I pewnie dzięki temu nie odstaje Ci komin od ściany w pokoju na górze ? super :)

powrócę jeszcze do pierwszego pytania: wkłady schiedel czy coś innego ?

mój magik od budowy mówi że kwasówka ale jeszcze tego obszaru budowy nie zgłębiłam w internecie :-?

W pokoju na górze komin wystaje na kilka cm,nie odstaje.

U nas jest kwasówka-a ostatnio spotkałam się z opinią że schiedel to duzy koszt za niewspółmierny efekt,ale to nie moja opinia.

Zaufałam swojemu budowniczemu i na razie jest ok.

Jestem pod wrażeniem. My do dolnej łazienki dajemy płytki Kuba z Tubądzina, a na górę Corten z Tau Ceramica. We wtorek będę miał okna i wrzucę parę zdjęć. W środku kończą prace elektrycy. W przyszłym tygodniu także tynki wewnętrzne.

Mam do Ciebie pytanie, czy robisz wentylację w garderobie? W projekcie nic nie ma, ale to chyba bład?

pozdrawiam,

pm2000

Jestem pod wrażeniem. My do dolnej łazienki dajemy płytki Kuba z Tubądzina, a na górę Corten z Tau Ceramica. We wtorek będę miał okna i wrzucę parę zdjęć. W środku kończą prace elektrycy. W przyszłym tygodniu także tynki wewnętrzne.

Mam do Ciebie pytanie, czy robisz wentylację w garderobie? W projekcie nic nie ma, ale to chyba bład?

pozdrawiam,

pm2000

Dzięki,poczekam na zdjęcia.

Nie mam wentylacji w garderobie i własnie to mnie gryzie,co z tym fantem teraz zrobic? :-?

domek rosnie jak na drozdzach :lol: juz niedlugo i bedziecie sie wprowadzac :)

fota z lotu ptaka-cudna-jak to zrobiliscie?? :D

a jesli chodzi o jezierskiego, to tez byla to moja ulubiona firma, ale juz nie jest-wlasnie zamowilam sobie pana do mierzenia okien, zeby wprawic do malutkiego bardzo mieszkanka i wyszlo, ze koszt tych okien, to 1/4 kosztu okien w moim drugim mieszkaniu o powierzchni 125 m2 i wielu oknach-poprostu sie wkurzylam i zamawiam z innej firmy o 1000 zl taniej-okna te same, okucia te same, klamki te same, parapety te same-tylko nie pisze jesierski...