GREG.M 11.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A czemu tylko do facetow? A sa jakies negatywy? Nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? żona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 o! GREG nasz forumowy, etatowy mąż - frustrat no ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 11.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 żona! Dokładnie. Plus bezcenna świadomość bycia jej mężem. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 11.10.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 o! GREG nasz forumowy, etatowy mąż - frustrat no ciekawe Obawiam się, że pomyliłaś mnie z kimś innym. To mój pierwszy post z tego "zakresu tematycznego", napisany z ciekawości a nie z powodu frustracji. Aczkolwiek, jak na razie rezultat jest dosyć ciekawy: ZERO pozytywów ze strony facetów oraz trzy mało merytoryczne posty ze strony pań w tym jeden zaczepny.... na wątku TYLKO dla facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hmmmm jeśli pomyliłam to sorki, zaraz poszukam tych wątków, które nasunęły mi takie podejrzenie i zweryfikuję swoje wyobrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Sprawdzone.... Ale dałam ciała GREG - przepraszam!!!! Hau hau hau - pomyliłam GREGA z kimś innym. Odwołuję pierwszy pościk. Proszę o wybaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 11.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Szybka nauka zarządzania stresem. I wg posła Cymańskiego - żona to składnik majątku obok pralki, lodówki, kapci i robota kuchennego. Nawety ją wpisał do deklaracji majątkowej - nie wiem co prawda z jaką wartością i czy się nie deprecjonuje. Ciekawe, co na to moja ulubiona naczelna feministka Kinga Dunin? Mam nadzieję, że się nie buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hmmmm jeśli pomyliłam to sorki, zaraz poszukam tych wątków, które nasunęły mi takie podejrzenie i zweryfikuję swoje wyobrażenie jeśli będziesz miał żonę która nie będzie miała ciągle podejrzeń i nie będzie weryfikowała, sprawdzała starszych wątków, to superrrrr a jak nie będzie ciągle sprawdzała i przepraszał i w kółko, niektóre musza ciągle grzebać.... poza tym same plusy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hmmmm jeśli pomyliłam to sorki, zaraz poszukam tych wątków, które nasunęły mi takie podejrzenie i zweryfikuję swoje wyobrażenie jeśli będziesz miał żonę która nie będzie miała ciągle podejrzeń i nie będzie weryfikowała, sprawdzała starszych wątków, to superrrrr a jak nie będzie ciągle sprawdzała i przepraszał i w kółko, niektóre musza ciągle grzebać.... poza tym same plusy!! może wystarczy nic nie mieć za kołnierzem albo pod kocem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.10.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 szczegóolnie POD KOCEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 o! GREG nasz forumowy, etatowy mąż - frustrat no ciekawe Obawiam się, że pomyliłaś mnie z kimś innym. To mój pierwszy post z tego "zakresu tematycznego", napisany z ciekawości a nie z powodu frustracji. Aczkolwiek, jak na razie rezultat jest dosyć ciekawy: ZERO pozytywów ze strony facetów oraz trzy mało merytoryczne posty ze strony pań w tym jeden zaczepny.... na wątku TYLKO dla facetów A ktory zaczepny? he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A są takowe? (to do tytułu wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.10.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Po 2-letnim doświadczeniu jak narazie - trwającym nadal stwierdzam ze korzyści BRAK Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Po 2-letnim doświadczeniu jak narazie - trwającym nadal stwierdzam ze korzyści BRAK Sebo8877 musicie tabelę w excelu zrobić. Po lewej korzyści, po prawej straty. Obaczymy jaki budżet wam wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Po 2-letnim doświadczeniu jak narazie - trwającym nadal stwierdzam ze korzyści BRAK Sebo8877 korzyści są wprost proporcjonalne do stażu małżeńskiego ...po 40 latach będziesz zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonga 12.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ... o ile oczywiście przeżyjesz feralny s i ó d m y rok małżeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.10.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ... o ile oczywiście przeżyjesz feralny s i ó d m y rok małżeństwa... Urodziłem się w 77 roku czyli dwie kosy przezyłem tak iwęc powiadają ze te feralne siódemki mnie już prześladowąć nie będą ) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Wzajemne wsparcie i poczucie bezpieczeństwa.19 lat stażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts