blablaluga 13.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jak dla mnie mężczyzny korzyść w sezonie grzewczym - w nocy, żona grzeje jak kaloryfer; dobrze, że żeberka nie wystają . Mobby moby jak bym Cie spotkał to bym piwo postawił, ale u nas tak żona o mnie mówi:):) Ej, a pozwolenie od zon na wspolne piwo dostali? kuźwa zapomniałem, a one są "wszędzie" a zresztą potem sprawdzą co za kołnierzem:):) może walniemy nie 1, a z naście, by juz było wszystko jedno:):) Browar za nasze Żony kochane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 mięczaki jesteście. Nigdy sie nie przyznacie, że sa jakiekolwiek korzyści z małżeństwa, bo wyszlibyście na pantoflarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Majka może i męczaki ale czasami do czegoś....się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Majka może i męczaki ale czasami do czegoś....się przydają ja - jako baba - widzę korzyści z małżeństwa, to faceci do nich nie chcą sie przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 13.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ja tam widzę same korzyści, co zresztą napisałem, życie na kociołapę, jest OK, ale niestety niesie ryzyko, a szczególnie dla dzieci w razie..... jedyne co mnie wnerwia u niektórych pań to ta ich wszechobecność i mania sprawdzania, ale widocznie ten typ tak ma i będzie zawsze w ten kołnierz patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 , jedyne co mnie wnerwia u niektórych pań to ta ich wszechobecność i mania sprawdzania, ale widocznie ten typ tak ma i będzie zawsze w ten kołnierz patrzył a chcialbyś żeby kobiety były tylko ładne? Ułatwiłoby to zycie coniektórym panom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 13.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 , jedyne co mnie wnerwia u niektórych pań to ta ich wszechobecność i mania sprawdzania, ale widocznie ten typ tak ma i będzie zawsze w ten kołnierz patrzył a chcialbyś żeby kobiety były tylko ładne? Ułatwiłoby to zycie coniektórym panom Szybko facetom by się kobity znudziły jakby tylko były ładne i nic poza tym, takie sztuczne lale, zatęsknili by jeszcze za tym wszędobylstwem kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 13.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jacek Kuroń już mówił: Żadna, nawet najpiękniejsza kobieta nie da Ci więcej niż sama posiada. Amen[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Oj, ja też wolałabym mieć żoną niż męża ( czasem)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 13.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 p.s. wolna uwaga... Oczywiście kociołapio też można żyć, ale z tego co widzę wcześniej czy później zdarzają się przypadki i niestety prawie zawsze cierpia na tym dzieci i kobiety..... niestety...., gderam o wątku prawnym i majątkowym... Zgadzam się w 100%. Dotyczy również sprawy uczuć i psychiki dzieci. Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 13.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I jeszcze jedna korzyść, czasami ciasto zrobi Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 13.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I jeszcze jedna korzyść, czasami ciasto zrobi Mobby I śmieci wyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 13.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 o nie, ja śmieci wynosić nie będę. dla mnie to robota dla faceta. To zawsze mój tato wynosił śmieci. A teraz mąż. A potem syn będzie wynosił. I tak już zostanie. Amen. pozdrawiam, gaga2 I to są te korzyści z małżeństwa, m.in. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 13.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja mam świetną żonę, po prostu miodek, miodek, miodek, z charakteru i z urody, jesteśmy przyjaciółmi i jest git... ale najważniejsze że dajemy sobie oddech, ona wie że pracuje z dziewczynami, ja nie wpadam co 2 godziny czy nie jest z kochankiem, jest mądra nie pytała na forum czy koleżanek czy humorystycznie ma za mnie wyjśc, bo to już wiedzieliśmy po pierwszej randce, a przede wszystkim chcieliśmy slubu, i nasze wesele, potem podróż poślubna to najpiękniejsze dni życia, teraz dziecko i okejos, mamy pewność, stabilizacje....., przede wszystkim nie sprawdza mnie, kołnierza, koca nawet gdy szef mi każe jechać na 2-3 dni z koleżankami w delegacje, nie jest wszędobylska, jest wtedy kiedy jesteśmy sobie potrzebni....podkreślam to bo wiem jaką gehenne mają niektórzy koledzy (niekonicznie żonaci) jak to pójda z kolegami i koleżankami na 30m na piwo.... p.s. oczywiście znam setki odwrotnych przykładów, ale siora mojej żony żyje po 2-3 lata wkochanej warszawce z kolejnym gachem, i zawsze na początku to jest WIELKA MIŁOŚĆ, a potem facio się nudzi i cud i szczęście że dziecka jeszcze nie ma z jakimś nobody...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 13.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? Gaga 2 napisała: o nie, ja śmieci wynosić nie będę. dla mnie to robota dla faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 o nie, ja śmieci wynosić nie będę. dla mnie to robota dla faceta. To zawsze mój tato wynosił śmieci. A teraz mąż. A potem syn będzie wynosił. I tak już zostanie. Amen. pozdrawiam, gaga2 I to są te korzyści z małżeństwa, m.in. Aaaa... jasne... partnerstwo ma byc. Sprzatasz, pierzesz swoje skarpetki, zajmujesz sie dzieckiem, myjesz okna, robisz obiad kiedy ide na zakupy. Tak nowoczesnie. A oprocz tego tradycyjnie wynosisz smieci i wbijasz gwozdzie. Kosisz trawnik. Placisz rachunki i naprawiasz samochod. Zawsze w takich momentach chodzi mi po glowie jeden cytat z "Kingsajz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? A co Greg masz klopoty w malzenstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? A co Greg masz klopoty w malzenstwie? o właśnie w razie czego pomożemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? A co Greg masz klopoty w malzenstwie? o właśnie w razie czego pomożemy ... Chcesz o tym porozmawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? A co Greg masz klopoty w malzenstwie? o właśnie w razie czego pomożemy ... Chcesz o tym porozmawiać ? z Tobą ZAWSZE ... zwłaszcza po tym jak się rozkapturzyłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts