Agnieszka1 13.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? A co Greg masz klopoty w malzenstwie? o właśnie w razie czego pomożemy ... Chcesz o tym porozmawiać ? Chyba chce, przeciez juz mu oczy wychodza na wierzch, wiec sam sobie chyba nie poradzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? A co Greg masz klopoty w malzenstwie? o właśnie w razie czego pomożemy ... Chcesz o tym porozmawiać ? Chyba chce, przeciez juz mu oczy wychodza na wierzch, wiec sam sobie chyba nie poradzi .... Może wystarczy popuścić kucyki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? A co Greg masz klopoty w malzenstwie? o właśnie w razie czego pomożemy ... Chcesz o tym porozmawiać ? z Tobą ZAWSZE ... zwłaszcza po tym jak się rozkapturzyłaś ... a ja myslalam ze Nefer pytala Grega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 pewnie pytała ... ale jak sie patrzę na tego avatarka to się jakoś oprzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 pewnie pytała ... ale jak sie patrzę na tego avatarka to się jakoś oprzeć nie mogę No to masz facet kłopot ... Na kłopoty ... Bednarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 13.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 .... dałam ciała ..... a co na to mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 o nie, ja śmieci wynosić nie będę. dla mnie to robota dla faceta. To zawsze mój tato wynosił śmieci. A teraz mąż. A potem syn będzie wynosił. I tak już zostanie. Amen. pozdrawiam, gaga2 I to są te korzyści z małżeństwa, m.in. Aaaa... jasne... partnerstwo ma byc. Sprzatasz, pierzesz swoje skarpetki, zajmujesz sie dzieckiem, myjesz okna, robisz obiad kiedy ide na zakupy. Tak nowoczesnie. A oprocz tego tradycyjnie wynosisz smieci i wbijasz gwozdzie. Kosisz trawnik. Placisz rachunki i naprawiasz samochod. Zawsze w takich momentach chodzi mi po glowie jeden cytat z "Kingsajz". to wszystko Ty zawsze robisz? Czy tylko z doskoku? mieliśmy mówić o Waszych korzyściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 13.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Greg napisał: To mój pierwszy post z tego "zakresu tematycznego", napisany z ciekawości a nie z powodu frustracji. Aczkolwiek, jak na razie rezultat jest dosyć ciekawy: ZERO pozytywów ze strony facetów oraz trzy mało merytoryczne posty ze strony pań w tym jeden zaczepny.... na wątku TYLKO dla facetów Agnieszka1 napisała: A co Greg masz klopoty w malzenstwie? Nefer napisała: Chcesz o tym porozmawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 13.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Greg napisał: To mój pierwszy post z tego "zakresu tematycznego", napisany z ciekawości a nie z powodu frustracji. Aczkolwiek, jak na razie rezultat jest dosyć ciekawy: ZERO pozytywów ze strony facetów oraz trzy mało merytoryczne posty ze strony pań w tym jeden zaczepny.... na wątku TYLKO dla facetów Agnieszka1 napisała: A co Greg masz klopoty w malzenstwie? Nefer napisała: Chcesz o tym porozmawiać ? to wcale nie jest śmieszne Szanowne Panie Greg-u, łączę się w bólu ze zrozumieniem t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 pewnie pytała ... ale jak sie patrzę na tego avatarka to się jakoś oprzeć nie mogę No to masz facet kłopot ... Na kłopoty ... Bednarski no wiesz co wydaje mi sie że Badnarski by w tych ciuchach kiepsko wyglądał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Greg napisał: To mój pierwszy post z tego "zakresu tematycznego", napisany z ciekawości a nie z powodu frustracji. Aczkolwiek, jak na razie rezultat jest dosyć ciekawy: ZERO pozytywów ze strony facetów oraz trzy mało merytoryczne posty ze strony pań w tym jeden zaczepny.... na wątku TYLKO dla facetów Agnieszka1 napisała: A co Greg masz klopoty w malzenstwie? Nefer napisała: Chcesz o tym porozmawiać ? to wcale nie jest śmieszne Szanowne Panie Greg-u, łączę się w bólu ze zrozumieniem t no tak, zapewne Grega to boli, biedaczysko tak sie meczy, nie widzi ani jednej korzysci , chcial pomocy kolegow z forum a tu ani jeden nie spieszy z pomoca .... noooo, nie, to nie jest smieszne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 pewnie pytała ... ale jak sie patrzę na tego avatarka to się jakoś oprzeć nie mogę Coś ten mój avatarek budzi emocje - a tu może sie chłop chlasta abo co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.10.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 własnie Nefer, co Ty taka roznegliżowana?? nie zimno Ci w samej bieliźnie?? tak chłodno się zrobiło zwłaszcza nocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ...tak z męskiego punktu widzenia...przynajmniej jedną korzyść jest w stanie ktoś wymienić...? a mowią , że pkt widzenia zależy od pkt-u siedzenia , a tu proszę - się okazuje, że od płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 13.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jak facetowi się kobieta jaka się trafi to czy przed ślubem czy po chyba się nie zmieni. Jak sprawdzała przed ślubem to i po bedzie to robiła. A więc sprawdzanie kołnierzyków, kocyków nie jest wcale kwestią małżeńską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jak facetowi się kobieta jaka się trafi to czy przed ślubem czy po chyba się nie zmieni. Jak sprawdzała przed ślubem to i po bedzie to robiła. A więc sprawdzanie kołnierzyków, kocyków nie jest wcale kwestią małżeńską. kocyków? a no co je sprawdzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 własnie Nefer, co Ty taka roznegliżowana?? nie zimno Ci w samej bieliźnie?? tak chłodno się zrobiło zwłaszcza nocami Nocami to będzie zimno od poniedziałku jak mąż wyjedzie - a póki co - huuuuuuuulam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 własnie Nefer, co Ty taka roznegliżowana?? nie zimno Ci w samej bieliźnie?? tak chłodno się zrobiło zwłaszcza nocami Nocami to będzie zimno od poniedziałku jak mąż wyjedzie - a póki co - huuuuuuuulam sobie a co ? mąż pali w kominku , jak wyjedzie nie będzie komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.10.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 jak mój wyjeżdża to się dopiero robi gorąco ..... :D:D ja chyba też już muszę zmienić sukieneczkę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 jak mój wyjeżdża to się dopiero robi gorąco ..... :D:D ty z kolei masz wtedy czas napalić w kominku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts