Pawson 16.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 16.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 smartcat - cała prawda o kobietach ( i mężczyznach) :) Niefer, jesteś niesprawiedliwa... tak dla facetów jak i dla kobet. Bo to może i prawda, ale dla stereotypu kobiety i mężczyzny... A co do dialogów w podobnym stylu to polecam "Małe zbrodnie małżeńskie" E. Schmitta. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 smartcat - cała prawda o kobietach ( i mężczyznach) :) Niefer, jesteś niesprawiedliwa... tak dla facetów jak i dla kobet. Bo to może i prawda, ale dla stereotypu kobiety i mężczyzny... A co do dialogów w podobnym stylu to polecam "Małe zbrodnie małżeńskie" E. Schmitta. Pozdrawiam, gaga2 Ależ my tu właśnie rozmawiamy o sterteotypach ! Chyba, że mamy każdy przypadek rozpatrywać indywidualnie to sorry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze A powinieneś, bo masz na talerzu podane rozwiązanie - jak nie rozmawiać z kobietą I życie staje się prostsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze A powinieneś, bo masz na talerzu podane rozwiązanie - jak nie rozmawiać z kobietą I życie staje się prostsze :) ty Nefer ty wiesz co ty gadasz jakby tak człowiek chcial wszystkiego słuchać i z sensem odpowiadać toby nic innego nie robił cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze A powinieneś, bo masz na talerzu podane rozwiązanie - jak nie rozmawiać z kobietą I życie staje się prostsze :) ty Nefer ty wiesz co ty gadasz jakby tak człowiek chcial wszystkiego słuchać i z sensem odpowiadać toby nic innego nie robił cały czas A największy błąd to milczeć - nie ma opcji kurde, kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 nie ma błędu w tym ze jesteśmy z innych planet, jak również w tym że zawsze ktoś szuka dziury w całym, , a mężczyzna potrzebuje mieć swój świat gdzie czasami powinien być gruby mur i napis "wejście zabronione" ale podstawa się zrozumieć i nie próbować zmienić na swój, charakter, a Panie ciągle chcą abyśmy byli tacy jak one, a kochają w nas tą inność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 16.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 jak to nie ma opcji? A ciężka praca do późna w nocy... poza domem oczywiście... a wyjazdey służbowe...? A koniecznośc pomocy mamie/rodzicom wymagająca długiej nieobecności w domu? i co tam jeszcze Panowie wymyślacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze A powinieneś, bo masz na talerzu podane rozwiązanie - jak nie rozmawiać z kobietą I życie staje się prostsze :) ty Nefer ty wiesz co ty gadasz jakby tak człowiek chcial wszystkiego słuchać i z sensem odpowiadać toby nic innego nie robił cały czas A największy błąd to milczeć - nie ma opcji kurde, kurde wystarczy z sensem odpowiedzieć. I na temat. PS. Co Wy widzicie w tym pilocie tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 16.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Niestety każdy przypadek jest inny, każdy związek jest inny, jednemu będzie pasowało to a innemu znowu przeszkadzało a więc trudno jest chyb dyskutować na taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze A powinieneś, bo masz na talerzu podane rozwiązanie - jak nie rozmawiać z kobietą I życie staje się prostsze :) ty Nefer ty wiesz co ty gadasz jakby tak człowiek chcial wszystkiego słuchać i z sensem odpowiadać toby nic innego nie robił cały czas A największy błąd to milczeć - nie ma opcji kurde, kurde wystarczy z sensem odpowiedzieć. I na temat. PS. Co Wy widzicie w tym pilocie tv Majeczka..............chyba musze Ci trochę lektur obowiązkowych podrzucić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o wypraszam sobie ... jakim pilocie ... u nas pilotem zarzadza żona... ja mam klawiaturę kompa w drugim kącie salonu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze A powinieneś, bo masz na talerzu podane rozwiązanie - jak nie rozmawiać z kobietą I życie staje się prostsze :) ty Nefer ty wiesz co ty gadasz jakby tak człowiek chcial wszystkiego słuchać i z sensem odpowiadać toby nic innego nie robił cały czas A największy błąd to milczeć - nie ma opcji kurde, kurde wystarczy z sensem odpowiedzieć. I na temat. PS. Co Wy widzicie w tym pilocie tv Majeczka..............chyba musze Ci trochę lektur obowiązkowych podrzucić :) czytałam, ale nie przyjmuję. Jak pytam, to wystarczy mi krótka odpowiedź. przykład : ja "o której bedziesz u mnie w biurze po pracy?" on: okolo 15stej. umawiam się z córką, zdążymy do ortodonty, syna podrzuci teściowa. Jest szansa, że uda sie nam pojechać wczesniej do domu. On przychodzi o 17stej "przecież mówiłem, że około 15stej " moje pytanie powinno brzmieć " o której przyjdziesz do mnie po pracy, bo musisz zdążyć z corką do ortodonty na 16stą, ja mam spotkanie z klientem. Mogę jeszcze odwołac wizytę. Syna podwiezie do nas twoja matka, pojechalibyśmy wczesniej do domu i moglibyśmy posadzić te 10 drzewek co czekaja już na nas od paru dni" nigdy się z tym nie pgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 świetne ... hmmm tylko czemu się nie ciesze A powinieneś, bo masz na talerzu podane rozwiązanie - jak nie rozmawiać z kobietą I życie staje się prostsze :) ty Nefer ty wiesz co ty gadasz jakby tak człowiek chcial wszystkiego słuchać i z sensem odpowiadać toby nic innego nie robił cały czas A największy błąd to milczeć - nie ma opcji kurde, kurde wystarczy z sensem odpowiedzieć. I na temat. PS. Co Wy widzicie w tym pilocie tv Majeczka..............chyba musze Ci trochę lektur obowiązkowych podrzucić :) czytałam, ale nie przyjmuję. Jak pytam, to wystarczy mi krótka odpowiedź. przykład : ja "o której bedziesz u mnie w biurze po pracy?" on: okolo 15stej. umawiam się z córką, zdąrzymy do ortodonty, syna podrzuci teściowa. Jest szansa, że uda sie nam pojechać wczesniej do domu. On przychodzi o 17stej "przecież mówiłem, że około 15stej " moje pytanie powinno brzmieć " o której przyjdziesz do mnie po pracy, bo musisz zdąrzyć z corką do ortodonty na 16stą, ja mam spotkanie z klientem. Mogę jeszcze odwołac wizytę. Syna podwiezie do nas twoja matka, pojechalibyśmy wczesniej do domu i moglibyśmy posadzić te 10 drzewek co czekaja już na nas od paru dni" nigdy się z tym nie pgodzę NIGDY Majeczko. Im dłuższe zdanie tym gorzej. Po prostu zakomunikuj, że ma być o 15.00. Zdania złożone są nie do przyjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 W sumie zataczając 2 godzinne koło chłop wcale nie minął się z prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Majka to ja tak nie mam ... jak ide sam gdzieś to zawsze będę 5 min wcześniej ... no chyba że idziemy z żona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Majka to ja tak nie mam ... jak ide sam gdzieś to zawsze będę 5 min wcześniej ... no chyba że idziemy z żona ... Czyżby doświadczenie CIę nauczyło, że ona i tak nie dokończyła makijażu i jeszcze stoi w bieliźnie przed szafą, bo "nie ma w czym wyjść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 16.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Majka to ja tak nie mam ... jak ide sam gdzieś to zawsze będę 5 min wcześniej ... no chyba że idziemy z żona ... ....co mi uświadomiło inna korzyść. Jak kobieta jest w łazience to masz duuuzo wolnego czasu dla siebie, można duzy projekt opracować, obejrzeć ze dwa mecze, przeczytac ksiązkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 doświadczenie to mnie nauczyło żeby przyjąć za normę że kobieta zawsze się z półgodziny spóźni i żadne zaklinania kłocenia i umawiania nic nie zmienią ... po prostu trzeba zaakceptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 doświadczenie to mnie nauczyło żeby przyjąć za normę że kobieta zawsze się z półgodziny spóźni i żadne zaklinania kłocenia i umawiania nic nie zmienią ... po prostu trzeba zaakceptować o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts