Pawson 16.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 doświadczenie to mnie nauczyło żeby przyjąć za normę że kobieta zawsze się z półgodziny spóźni i żadne zaklinania kłocenia i umawiania nic nie zmienią ... po prostu trzeba zaakceptować o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą nie chce cię martwić ... ale coś z tobą nie tak kiedyś dawno temu jak byłem nasto ... to z tym walczyłem a poźniej poznawałem inne i zawsze było tak samo więc przestałem bo po co sobie nerwy strzępić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 16.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą zapewne jesteś, ale nietypową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą zapewne jesteś, ale nietypową! Lepiej zabrzmi "wyjątkowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą zapewne jesteś, ale nietypową! Lepiej zabrzmi "wyjątkowa" nie tyle lepiej co wieloznacznie ... zgodnie z tym co tu było powyżej napisane ... facet napisze wyjątkowa i zapomni a babka będzie dwa dni myślała czemu on tak napisał i co to miało znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 16.10.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No to po cichutku ja się zgłoszę. Po ośmiu latach małżeństwa zdarzało mi się dostać w pracy kwiaty, które przysłał mi mąż przez posłańca. Bez okazji ani innej zasługi. Koleżanki były pewne, że co najmniej mnie zdradził. Ale nieeeee, sielankowo to, to nie zawsze jest oczywiście. Mialam identyczną sytuacje Tez dostalam kwiaty od mezusia przez poslańca i reakcja wszystkich byla podobna Wszystkie sie pytaly co przeskrobal ze AZ tak mnie MUSI przepraszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą zapewne jesteś, ale nietypową! Lepiej zabrzmi "wyjątkowa" nie tyle lepiej co wieloznacznie ... zgodnie z tym co tu było powyżej napisane ... facet napisze wyjątkowa i zapomni a babka będzie dwa dni myślała czemu on tak napisał i co to miało znaczyć Ech, znowu ten mój brak doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 16.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No to po cichutku ja się zgłoszę. Po ośmiu latach małżeństwa zdarzało mi się dostać w pracy kwiaty, które przysłał mi mąż przez posłańca. Bez okazji ani innej zasługi. Koleżanki były pewne, że co najmniej mnie zdradził. Ale nieeeee, sielankowo to, to nie zawsze jest oczywiście. Mialam identyczną sytuacje Tez dostalam kwiaty od mezusia przez poslańca i reakcja wszystkich byla podobna Wszystkie sie pytaly co przeskrobal ze AZ tak mnie MUSI przepraszac Ach bo już się tak utarło, ze kobieta kwiaty dostaje tylko, gdy jest jakaś rocznica, gdy musi przeprosić itp. bez okazji to już się nie daje...guzik prawda...facet po prostu ma gest jako jeden z niewielu pewnie na tym globie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą zapewne jesteś, ale nietypową! Lepiej zabrzmi "wyjątkowa" nie tyle lepiej co wieloznacznie ... zgodnie z tym co tu było powyżej napisane ... facet napisze wyjątkowa i zapomni a babka będzie dwa dni myślała czemu on tak napisał i co to miało znaczyć Ech, znowu ten mój brak doświadczenia. dwa dni to przesada. ale ten cudzysłów co mógł oznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.10.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o rany kompletny kanał. Ja się nie spóźniam z zasady. chyba nie jestem kobietą zapewne jesteś, ale nietypową! Lepiej zabrzmi "wyjątkowa" nie tyle lepiej co wieloznacznie ... zgodnie z tym co tu było powyżej napisane ... facet napisze wyjątkowa i zapomni a babka będzie dwa dni myślała czemu on tak napisał i co to miało znaczyć Ech, znowu ten mój brak doświadczenia. dwa dni to przesada. ale ten cudzysłów co mógł oznaczać Dobrze, dobrze. Już się przyznałem, że jeszcze żółtodziób jestem i popełniam błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ale ten cudzysłów co mógł oznaczać kurde ona jest naprawde DZIWNA ... normalnej babce takie pytanie zajełoby ze 3 linijki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ale ten cudzysłów co mógł oznaczać kurde ona jest naprawde DZIWNA ... normalnej babce takie pytanie zajełoby ze 3 linijki ... no dobra, chyba pójde sie leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.10.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no dobra, chyba pójde sie leczyć gdzie leczyć ?????, rozsiewaj tą chorobę niechaj będzie epidemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no dobra, chyba pójde sie leczyć gdzie leczyć ?????, rozsiewaj tą chorobę niechaj będzie epidemia właśnie .... nałap zarazków do słoika i sprzedawaj na allegro ... ja biorę 1 słoiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no dobra, chyba pójde sie leczyć gdzie leczyć ?????, rozsiewaj tą chorobę niechaj będzie epidemia właśnie .... nałap zarazków do słoika i sprzedawaj na allegro ... ja biorę 1 słoiczek mmmmmmmad /qurcze, juz się jąkam/ twierdzi, żem tran-coś-tam faktycznie do buteleczki by się nalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 mmmmmmmad /qurcze, juz się jąkam/ twierdzi, żem tran-coś-tam faktycznie do buteleczki by się nalało Ciii... ja Ci to w tajemnicy napisalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witam wszystkich. Po dłuższej nieobecnosci odkrywam, że pytanie....wyłącznie nie do facetów. Powiem tak ( napiszę raczej), korzyści są jak chłopina buduje....i nie ma na nic czasu...(wieczorem pada na py...), to żonka się stara . Jak wybuduje i ma czasu trochę więcej (przynajmniej nie jest tak zmęczony), to połowica...i braki w korzyściach. Widocznie tak to jest w ich naturze...uległość? Jak jestem w błędzie to proszę o wyjaśnienia tej "męskiej" części tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts