Bimbaj 11.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Erbetka w niezłym stanie, plastikowa, trochę gniazda 230V ma zniszczone, trzeba zainstalować nowe. Ma 2 gniazda 230 i jedno 400V. Nie wiem co z licznikiem czy on jest mój czy nie mój, bo jeszcze nie przełączyłem się na przyłącze docelowe. RB będzie dostępna za jakieś 2 tygodnie, ponieważ dopiero wtedy mam gwarancję, że będę już podłączony do skrzynki docelowej. Nie wiem jaka cena, bo nie wiadomo co z tym licznikiem. Oprócz samej skrzynki, sprzedam także słup (pewnie z 5 m) oraz kawałek tzw. warkocza, czyli tego przewodu podłączeniowego do linii. Jest go też z 5 m.b. Jak ktoś przyjedzie samochodem dostawczym to w ramach ceny (jeśli nie będzie wyśrubowana) dorzucę jeszcze jedną płytę g-k i trochę profili alu )) bo mi zostały i zagracają garaż. Pozdrawiam Bimbaj namiar do mnie 501 498 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimbaj 11.11.2006 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Już nieaktualne! Cena była bardzo atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts