tyberian 11.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Wklejam z Forum Miau bo tam nikt nie reaguje a sprawa super pilnahttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 11.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Zapytałam na miau ale zapytam i tu by nie tracić czasu na czekanie na odpowiedź, czy pies ma wątek na dogomanii? Jeśli nie zaraz założę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 11.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 założyłam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2271238#post2271238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 12.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Na miau trzeba się logować. Dajcie znać, czy już coś znaleźli, bo na dogomanii nic nie ma nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 12.10.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 12.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Nie cisza... jest ok, nie zostanie na ulicy! Szczeniak jeszcze dziś najdalej jutro jedzie do tymczasu w Dąbrowie G. - rzut beretem bo w Dąbrowie przebywa Zgłosiła się Pani z Rybnika - może to domek na stałe? Będę informować. PS I na miau i na dogomani, na bieżaco są nowe informacje, linki powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.10.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Niestety szczeniaczek nie może tam zostać. Przeszkadza i Ci ludzie nie akceptujš tego, że szczeniakowi zdarza się jeszcze nabrudzić w domu a to wymaga czasu aby nauczyć psiaka porzšdku. Przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 15.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Niestety szczeniaczek nie może tam zostać. Przeszkadza i Ci ludzie nie akceptujš tego, że szczeniakowi zdarza się jeszcze nabrudzić w domu a to wymaga czasu aby nauczyć psiaka porzšdku. Przykre. Podbiłam wczoraj wątek na dogomanii. Faktycznie szczeniaka trudniej czystości nauczyć, dużo łatwiej kociaka (wiem z autopsji). Ale trochę cierpliwości i na pewno się uda! Istotne by naprawdę chcieć mieć zwierzaka w domu, inaczej z najmniejszej blahostki robi się problem... Aha, zdaje się że to jest Rózia nie Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts