Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam dla moich 2 ukochanych bokserek 1 domu

calibra2

Recommended Posts

Postanowiłam napisać ponieważ wiem, że jest tutaj bardzo wielu dobrych ludzi.

Szukam kochających ludzi, którzy zaadoptują moje dwie ukochane bokserki. Teqila (mama) ma 6 lat a Margo (córka) ma 4 lata. Szczupłej budowy ciała przypominają bardziej sarenki niż muskularne pokraczne bokserki. Ważą po 27 kilo. Obie są zdrowe, zadbane i szczęśliwe. Były 6 m-cy temu wysterylizowane. Podobne do siebie jak dwie krople wody. Sierść maja gładką w kolorze jasnym rudym. Tequila jest bardziej odważna i bardzo lubi mężczyzn a Margo jest płochliwa lecz zaczepia inne psy. Nie mają rodowodu. Mieszkaja ze mna w bloku w Warszawie. Ciężko podjąć decyzję oddania piesków i ciężko o tym pisać ale myślę że w mojej sytuacji to jest najlepsze rozwiazanie. Wierzę, że im tez będzie gdzie indziej równie dobrze. Szukam dla nich spokojnego domu z ogródkiem i kochajacymi ludźmi. Wierzę, że ktoś inny tez będzie w stanie ofiarowac im tyle samo ciepła i zapewnić opiekę oraz miłość. Mam bokserki od narodzin i bardzo je kocham. Suczki są ze sobą od zawsze i chcę aby tak zostało. Szukam im jednego domu, w którym będą razem. To jest najwazniejsze dla mnie aby ich nie rozdzielić. Są nierozłączne. Bardzo je kocham. Jeśli są osoby poważnie zainteresowane proszę o kontakt a prześlę zdjęcia. Pozdrawiam.

:o

Nie wierzę, co się musi wydarzyć żeby podjąć taką decyzję!

:evil:

Oj przestan. Nie czepiaj sie dziewczyny. Chyba lepiej tak niz wyrzucic psa na w lesie. A jesli właścicielka psów nie napisała co sie stało to widocznie z jakichśpowdoów nie może i należy to uszanowac a nie komentować obcesowo.

calibra2 bardzo mi przykro, że musisz rozstać się ze swoimi psami. Niestety nie potrafię Ci pomóc. Trzymam kciuki, żeby Wam się udało jakoś to rozwiązać.

:o

Nie wierzę, co się musi wydarzyć żeby podjąć taką decyzję!

:evil:

Oj przestan. Nie czepiaj sie dziewczyny. Chyba lepiej tak niz wyrzucic psa na w lesie. A jesli właścicielka psów nie napisała co sie stało to widocznie z jakichśpowdoów nie może i należy to uszanowac a nie komentować obcesowo.

calibra2 bardzo mi przykro, że musisz rozstać się ze swoimi psami. Niestety nie potrafię Ci pomóc. Trzymam kciuki, żeby Wam się udało jakoś to rozwiązać.

Skomentowałam, takie jest moje zdanie.

Wyrzucanie na ulicę czy pozostawianie w lesie itp przypadki to już bez komentarza pozostawiam :evil:

Nie powiedziałam że nie pomogę, napisałam do tej osoby o wszelkie istotne informacje i zdjęcia.

Sa przepiekne. Mialam kiedys tez sunie bokserke , sa to wspaniale psy. Szkoda , ze nie moge sie nimi zaopiekowac. Bardzo Ciebie prosze , abys naprawde oddala je w bardzo dobre rece i sprawdzone , zeby komus sie szybko nie znudzily. Dwa psy to naprawde obowiazek. Widzialam juz niejedno nieszczescie takich wlasnie oddawanych psow. Zycze Ci , zebys znalazla dla nich naprawde wspanialy dom i kochajacych je ludzi.

Zauważcie jak różni się post calibry od tego o kocie, w którym to wątku pozwoliłam sobie na złośliwości[/b]

I dlatego nikt nie atakuje :) Chyba, że calibra napisze, że psy musi oddać, bo jej podrapały nową podłogę :) ALe nie wydaje mi się..... Przynajmnije wiadomo, że je kocha... czego nie można powiedzieć o właścicielce kota, która ma nową zabawkę :o

Zauważcie jak różni się post calibry od tego o kocie, w którym to wątku pozwoliłam sobie na złośliwości[/b]

I dlatego nikt nie atakuje :) Chyba, że calibra napisze, że psy musi oddać, bo jej podrapały nową podłogę :) ALe nie wydaje mi się..... Przynajmnije wiadomo, że je kocha... czego nie można powiedzieć o właścicielce kota, która ma nową zabawkę :o

całkowicie zgadzam sie z Toba...( wateczek o kocie :evil: )

Przepraszam bardzo a czym się różni moja sytuacja od tej :evil: Taż kocham kota i też to jest najleprza decyzja. A pozatym gratuluje nowa zabawka = dziecko :o naprawdę chylę czoła. A przecież tak naprawdę nie wiecie z jakiego powodu oddaje boksery może zaduża odpowiedzialnoć i zadużo obowiązków?