cash 12.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Proszę o waze doświadczenia na temat pokryc dachowych. Co lepsze , co trwalsze i co najważniejsze co najtańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 12.10.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Wedle pytania najlepsza dachowka ceramiczna.Najtrwalszy łupek i blacha miedziana.Najtańsza folia.Pozdrawiam Piotr Pytanie musi być bardziej konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 12.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Proszę o waze doświadczenia na temat pokryc dachowych. Co lepsze , co trwalsze i co najważniejsze co najtańsze A ja proszę o używanie opcji "szukaj". Rozpoczynasz 4 wątki z czego są 2 są na banalne, wielokrotnie wałkowane tematy. Jakiś czopek weź na wstrzymanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cash 12.10.2006 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Proszę o waze doświadczenia na temat pokryc dachowych. Co lepsze , co trwalsze i co najważniejsze co najtańsze A ja proszę o używanie opcji "szukaj". Rozpoczynasz 4 wątki z czego są 2 są na banalne, wielokrotnie wałkowane tematy. Jakiś czopek weź na wstrzymanie. Wydaje mi się może nie wiem, ale to forum jest dla ludzi którzy chca coś powiedzieć i dla tych którzy chą to czytać a nie dla takich"mądrali" jak ty. Pozdrawiam. PS Sam weź czopek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorius 12.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jak chcesz by ktoś coś napisał to daj więcej informacji typu: jaka więźba, jakie wytrzyma obciążenie czy pełne deskowanie czy nie, ile kasy chcesz przeznaczyć za m2 z robocizną i bez, co się podoba tobie i ewnetualnie współmałżonkowi, nad czym w ogóle się zastanawiasz....Jak to napiszesz to może ktoś rzeczowo odpisze.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts